Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Maddi Dengesizlik Yaşıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Başak burcu bugün aşk ve ilişki hayatında, abartılı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Umursamaz tavırlarınız, partnerinizle aranızda gerginlik yaratabilir. İlişkinize verdiğiniz önemi daha net göstermeniz ve dikkatli davranmanız gerekebilir.

Başak burcu için bugünve kariyer hayatında bazı gerginlikler yaşanabilir. İçsel huzursuzluklarınızı meslek hayatınıza yansıtmamaya özen gösterin. Zorlu koşullarla başa çıkmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Başak burcu bugün maddiyatla ilgili küçük sorunlar yaşayabilirsiniz. Destek arayışlarınızın olumlu sonuçlanma ihtimali var, ancak bu süreç biraz zaman alabilir. Daha bilinçli ve kontrollü olmanız faydalı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kullandığınız bir ürünü, yaptığınız bir işi gönülden önerebilirsiniz. Size iyi gelenin başkasına da iyi geleceği konusunda kesin yargılarda bulunmamalısınız. İnsanların düşünmesine olanak tanıdığınızda hem kendi düşünce yükünüz azalacak hem de başkalarının alanına müdahale etmemiş olacaksınız.

6 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal bir denge arayışı içinde olabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde anlayışlı ve uyumlu davranarak iletişimi kuvvetlendirebilirsiniz. İş hayatında detaylara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Sağlığınıza özen göstermekte fayda var. Enerjinizi dengede tutmaya çalışın. Umuyorum ki bugün keyifli geçer!

6 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ortağı olan bir Başak burcuysan, taraflar arası çıkacak şirket borçları gerginlik çıkmasına yol açabilir. Maddi kayıp veriyorsun. Alışverişe farkında olmadan çok zaman ayırıp bütçenin dışına çıktıysan, harcamalarına dikkat etmen gerek. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, aylar önce tanıştığın kişinin yakın ilgisinden etkilenebilirsin.

6 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mücadele ettiğiniz konuları sonuçlandırarak kendinize zaman ayırabilirsiniz. Güvenli işler ve ilişkiler önceliğiniz olurken, ekonomik kazançlar elde edebilirsiniz. Yeni alışkanlıklarınızı rutinleştirebilirsiniz. 

6 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Yeni bir şeyler oluşturmak için sorumluluk alabilirsiniz. Birikimleriniz değerlendirmek için fırsatlar oluşabilir. Gün içinde alacağınız kararlar size sorumlulukta getirecektir. Maddi konulardaki gelişmeler bugün sizi daha iyi hissettirebilir. Başkalarından yardım alabilirsiniz.

6 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yurt dışı ya da şehir dışından gelecek bazı haberler ile keyfiniz yerine gelebilir. Böylelikle daha özgüvenli ve ilgili adımları işinizde atma fırsatı yakalayabilirsiniz.

6 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi kenara çekip bazı konuşmalar yapabilirsiniz. Toplumdaki yeriniz, ailenize ve sevdiklerinize karşı duruşunuzla ilgili detayları görmek sizi daha iyisini yapmaya itebilir. İşinizi, yetilerinizi ve düşüncelerinizi konuşturabileceğiniz, bunun zeminini hazırlayacağınız bir gündesiniz; imkanları kullanın.

6 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün güvenlik duygunuz kadar bağımsızlığınız konusunda da endişelisiniz ve uyum sağlamak ya da işbirliği yapmak şu anda size yardımcı olabilir. Para meselelerini çözmek için oldukça motive olabilirsiniz. Artık gözden kaybolan para vemeselelerinin sorumluluğunu üstlenmenin güçlendirici olabileceğini göreceksiniz. Pratik işlerinizin üstesinden geldiğinizi hissetmek güçlü bir potansiyeldir. Meşgulsünüz ve işinizle ilgileniyorsunuz. Neyse ki başkalarından gelen destek şu anda daha doğal bir şekilde akıyor. Daha fazla aşinalık ve konfor ihtiyacınıza dikkat ediyor ve onu onurlandırıyorsunuz.

6 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Lütfen her zaman karamsar olup her zaman en kötüsünü bekleme. Kendi kendini dolduruşa getirme lütfen; çünkü bu senin uykusuz geceler geçirmene sebep olabilir. Çok mutlu bir aile hayatın oluyor, ayrıca senin için finansal güvenlik sağlanıyor. Hayattaki küçük şeylerden mutlu olmayı bilmelisin. Tekrar gözden geçirmen gereken olaylar var, lütfen bugün sen de neşeli ol.

6 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

6 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak, maddi konuların ön planda olduğu bu günde seni büyütecek fırsatlarla karşılaşabilirsin! Bugün senin için harika olacak!

6 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eğer hayatınızda hiç kimse yoksa veya yanlış bir seçim yaptıysanız, yıldızlar bugün sizden yana. Önünüze çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Seçiminizin yanlış olduğunu düşünüyorsanız, bunu düzeltmek kendi elinizde. Başkalarından yardım beklemeniz umutsuzluğa düşmenize yol açabilir. Borç almayı düşünüyorsanız, ekonomik geleceğinizi bir daha düşünmenizde fayda var. Bahar yorgunluğu salgını sizi de etkisi altına alabilir. Spor yaparak ve yürüyerek bundan kurtulabilirsiniz

6 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 27' 36" R
Ay
Yengeç
19° 13' 58" R
Merkür
Akrep
14° 52' 60" R
Venüs
Yay
06° 44' 11" R
Mars
Yengeç
25° 29' 44" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 21" R
Satürn
Balık
13° 09' 19"
Uranüs
Boğa
26° 13' 37"
Neptün
Balık
27° 40' 45"
Plüton
Oğlak
29° 40' 22"
Chiron
Koç
20° 49' 04"
Lilith
Terazi
12° 50' 52"
True Node
Koç
06° 23' 35"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>