Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Koşullar Değişiyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Başak burcu bugün aşk ve ilişki hayatında ufak tefek anlaşmazlıklar ve tartışmalar yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak noktada buluşmanız her açıdan daha önemli olabilir. Sorunları ve sıkıntıları çözebilmeniz için atacağınız adımlar bu noktada büyük önem taşıyacak. Bugün, ilişki problemlerini çözme açısından uygun bir fırsat olabilir.

Başak burcu içinve kariyer hayatında bugün, beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Koşullara uygun adımlar atabildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun hareket etmek her açıdan önemlidir. Bugün,yaşamınızda karşılaşabileceğiniz değişikliklere uyum sağlamak önemli olabilir.

Başak burcu günlük yorumu, maddi durumunuzda dikkatli olmanız gereken bir gün olduğunu vurguluyor. Parasal anlamda zorlayıcı durumlardan uzak durmanız faydalı olacaktır. Kendinizi frenlemeyi başardığınız sürece mali durumunuz daha da iyileşebilir. Etkin adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birilerinin niyetini bildiğinizde daha rahat hissedeceğinizi düşünebilirsiniz. Görmeniz gereken bir detay olduğunda bu sizin önünüze zaten çıkacaktır. Sosyal baskıların ya da mecraların sizi ele geçirip yanlış bir hamle yaptırmasına müsaade etmeyin; zihninize yatırım yapın.

8 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylara olan ilginiz artabilir ve işlerinizi daha dikkatli bir şekilde planlayabilirsiniz. Mantıklı ve analitik düşünme yeteneğiniz bugün ön planda olacak. Bu sayede karşınıza çıkan problemlere çözüm bulmakta zorlanmayacaksınız. Sevdiklerinizle zaman geçirmek de size iyi gelebilir. Ayrıca sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın.

8 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlara gebe bir günden geçerken uzun zamandır yapmak istediğin atılıma hazırsın. Ailenden alacağın destek ile daha da güçleneceksin. Günün telaşesine kapılıp, değer verdiğin bir eşyanı dikkatsizlik sonucu kaybedebilirsin. Bu sıralar maddi konulara çok daha dikkat etmelisin.

8 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seçtiğiniz yollardan elde edeceğiniz getirileri değerlendirin ve emek harcamaya devam edin. Eğitimlerinizi tekrar ederek, uzmanlarla görüşerek ve araştırmalar yaparak kendinizi geliştirin. Kabınızı aşarak yeni fırsatlar arayın ve hukuki konularda destek almayı unutmayın.

8 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde daha fazla hareket ve ziyaret dikkat çekebilir. Belgelerle ilgili konularla da ilgilenmek durumunda olabilirsiniz.

8 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim konularında başarısız olduğunuz noktaları görerek aydınlattığınız taktirde başarı ile ilerleyebileceksiniz. Taktirler ve güzel yorumlar alabileceksiniz.

8 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizle vakit geçirmenin, yalnız kalmanın insanı besleyen bir tarafı olduğunu biliyorsunuz. Bunun bir diğer katkısı olarak yanlış ilişkilerden kaçabildiğinizin farkında olmak, attığınız adımlardan şüphe duymanızı engelleyecektir. Artık sizin için her şeyin net ve gerçek olmasına, duyguların mayın tarlasına değil çiçek bahçesine dönüşmesine olanak tanımalısınız.

8 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün hayal kırıklıklarının üstesinden gelmek kolay veya basit değil. Gergin duygular sizi değişiklikler yapmaya motive eder ve can sıkıcı bir durumu geride bırakmanıza izin vererek üretken yapabilir. Havayı temizlemek ihtiyacınız olan şey gibi görünse de ilerleme kaydetmek için fazla savunmacı olma eğilimi vardır, bu yüzden beklemek en iyisi olabilir. Ani ve büyük hareketler, gereksiz bir strese neden olabilir veya hayatınızı hızla karmaşıklaştırabilir. Mümkün olduğunca sakin ve objektif kalmaya çalışın. Tartışmalar keskin olabilir veya içinizde gömülü olan bir şey rastgele bir şekilde ortaya çıkabilir. Neyse ki, kendinizi belirli bir düşünceden çekip çıkarmak ve geçmişi bırakıp devam etmeyi tercih etmek için motive olabilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizle alakalı beklemediğiniz aksilikler ve art niyetli yakınlıklar ilişkilerinizi gözden geçirmenizi gerektiriyor. Sezgileriniz bu aralar fazlasıyla güçlü.. Fazla düşünmeyin, sezgilerinizi dinleyin. Zihinsel olarak rahat olursanız ilişkilerinizin de yoluna girdiğini göreceksiniz.

8 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

8 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün seyahat, eğitim, kardeş veya yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

8 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir yaşadığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararlarınızı bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerindeki çalışmalarınızı kararlı bir biçimde sürdüreceksiniz. Bazı endişeler duyabilir veya duygularınız harekete geçebilir. Ancak sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz bunların üstesinden geleceksiniz. Uzaklardan gelecek ziyaretçileriniz var. Parasal sıkıntılarınız giderek azalıyor. Sağlığınızı ikinci plana atmayın.

8 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 24' 42" R
Ay
Yengeç
18° 35' 52" R
Merkür
Akrep
14° 48' 36" R
Venüs
Yay
06° 40' 40" R
Mars
Yengeç
25° 28' 31" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 29" R
Satürn
Balık
13° 09' 26"
Uranüs
Boğa
26° 13' 44"
Neptün
Balık
27° 40' 48"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 12"
Lilith
Terazi
12° 50' 32"
True Node
Koç
06° 23' 38"
Son Güncelleme : 23/10/2024 11:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>