Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Aksiliklere Karşı Hazırlıklısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Aklınızın ve duygularınızın birbirleriyle sürekli etkileşim halinde olduğunu düşünebilirsiniz. Muhtemelen haklısınız, özellikle de yaratıcılığınız ve aşk hayatınız söz konusu olduğunda durum böyle. Peki builişkileriniz için de geçerli mi? İş hayatınızda, duygularınızı tamamen ortaya çıkarmıyorsunuz, çünkü bunların fikirlerinizi etkileyeceğinden korkuyorsunuz. Bugün, gün ilerledikçe bunun birkaç örneğini görebilirsiniz.

Her zaman yeni şeyler öğrenmekten hoşlanırsınız. Bugün bazı yeni beceriler ya da bazı yeni bilgiler toplamakla meşgulsünüz. Evde bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz ve üzerinde çalıştıkça kendiniz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Evinizi yenileyebilir, bilgisayarınıza yeni sistemler yükleyebilir veya bir marangozluk projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Gün boyunca, ilham bulacak ve yaptığınız şey hakkında gerçekten heyecanlı hissedeceksiniz.

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

Eğer birisi bir partnerlik teklifiyle sana yaklaşırsa bu konuyu ciddi bir şekilde düşünüp değerlendirmelisin. Her ne kadar aklında olmayan bir şey olsa bile; günün enerjisi başarılı işbirliklerini ve partnerlikleri destekliyor olacak. Otur ve bu kişiyle konuş. Fikirlerinizi yazın ve planlarınızı oluşturun. Görmezden gelmeyin; her şeyi ölçüp tartın. Her şeyi berrak bir şekilde görebilmek için analitik becerilerine güvenebilirsin.En son ne zaman elinize kağıt kalem aldınız? Bu bilgisayar çağında bütün o güzelliklerin yerini klavye aldı. Tıpkı yürümenin temiz hava almanın ötesinde faydaları olduğu gibi, kalemle yazarken eli ritmik şekilde hareket ettirmenin de farkına varamadığımız faydaları var. Elinizi kağıdın üzerinde gezdirmek size iyi gelebilir ve tuşlarla ulaşılamayan şeyleri açığa çıkarabilir. Denemeye var mısınız?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir barıştırma görevi üstlenmeniz gerekebilir. Arabuluculuk yapılması gereken bir durumun ortasında kalabilirsiniz. Her iki tarafın da meseleleri sakin ve mantıklı bir şekilde masaya yatırmasını sağlayın. Grupları saldırgan bir tavır takınmak yerine müşterek noktalar bulmaya teşvik edin. Renkli kişiliğiniz ve cesur ifade tarzınız bu noktada galip gelmenizi kolaylaştırabilir. Bu yüzden devreye girip politikacı rolünü oynayın.

12 Mart 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizin geleceğiyle ilgili kararlar alınabilir. Yasal süreçleriniz gündemde olabilir. İnsanlara karşı içten içe daha hassas olabilir, aldığınız tepkilere göre hareket edebilirsiniz.

12 Mart 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonu planların için şimdiden hazırlık içerisinde olabilirsin. Planlarının bozulmasını istemediğin için kendine alternatifler hazırlayacaksın. Ertelediğin seyahat programını hayata geçirmek için harekete geçebilirsin. Yalnız bir Başak burcuysan, eski sevgilinin sosyal medya paylaşımlarına dikkat kesileceksin.

12 Mart 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize karşı sorumluluklarınızı yerine getirmekten kaçmaya çalışabilirsiniz. Yoruluyorsunuz ve anlayış bekliyorsunuz. Bu durumda kaçmak yerine uygun bir şekilde müsaade istemek ya da yalnız kaldığınız anları dinlenmeye ayırmak daha iyi bir çözüm olabilir.

12 Mart 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde denge kurmak istediğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi uğraştıran işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalara özen göstermenizde fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için alternatif programlar yapabilirsiniz. Annenizle ilgili konular göz ardı etmeyin.

12 Mart 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkesin sizlerle sırrını paylaşmasını isteyebilir ancak yine de başkalarına o şansı tanımayabilirsiniz. Başkalarına karşı anlayışlı olmanız sizi daha sakin yapacaktır.

12 Mart 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda iletişim sorunları ile karşılaşabilir, anneniz ve kadınlarla iletişimde problemler yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz yükselecek ve kendinizi her alanda daha iyi ifade edebilme şansı bulacaksınız.

12 Mart 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkili ilişkilerden yana hem şanslı hem de şanssız olduğunuz bir gündesiniz. Kimileriniz için çok daha romantik etkiler varken kimileriniz için melankoli ağır basabilir. Sakin kalmakta fayda var.

12 Mart 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünmeden ve aceleci bir şekilde sarf ettiğiniz cümlelerin başınızaaçmasını istemiyorsanız, duygularınızı denetim altında tutmaya çalışmalısınız. Yaşam enerjinizin güçlü olması, bazı hataları da beraberinde getiriyor.  

12 Mart 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızda heyecanlı ve hareketli bir gün geçirmeniz, özel ilişkilerinizde olumlu bir dönemin başlaması mümkündür. İlişkilerinizi çok daha huzurlu ve uyumlu hale getirmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

12 Mart 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz kişi ile aranızda olan mesafeler kalkmaya başlıyor. Hedeflerinizi yükseltin ve onlara ulaşabilmek için bütün gücünüzle çabalayın. Bugün çevrenizde gelişen her türlü tartışmadan uzak durmaya çalışın.

12 Mart 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi duygularınızla hareket etmek yerine, başkalarının etkisi altında kalıyorsunuz. Sevgi alışverişlerinde bencilsiniz. Bu tutumunuz karşınızdaki kişinin duygularıyla oynamanıza neden oluyor. Dikkatli olun, onu kazanayım derken kaybedebilirsiniz. Özellikle bugünyerinde kızgınlık ve saldırganlık içinde bulunmamaya özen gösterin. Bazı şeylerden hem nefret edip, hem çok sevebilirsiniz. Çalışma hevesinizi görmezlikten gelmeyin. Para durumunuz yavaş yavaş yoluna girecek

12 Mart 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 58" R
Ay
Boğa
13° 56' 31" R
Merkür
Başak
20° 43' 06" R
Venüs
Terazi
27° 49' 12" R
Mars
Yengeç
09° 36' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 19"
Satürn
Balık
15° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 30' 24"
Plüton
Oğlak
29° 44' 33"
Chiron
Koç
22° 14' 49"
Lilith
Terazi
09° 17' 46"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>