Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çevreni Yeniliyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendi iç dünyanıza sığınmak ve birlikteliğinizden biraz uzaklaşmak isteyebilirsiniz. İstenmeyen sorunların üstesinden gelmek için atmanız gereken adımları unutmamalısınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte.

Başak burcu bugünve kariyer hayatınızda, mesleki konularda daha baskın bir rol üstlenebilirsiniz. Sizi zorlayabilecek durumlardan uzak durmalısınız. Bilinçli olduğunuz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün.

Bugün, elinize geçen maddi gücü en doğru şekilde kontrol altına almanız gerekiyor. Halledilmesi gereken pek çok sorun gündeme gelebilir. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kullandığınız bir ürünü, yaptığınız bir işi gönülden önerebilirsiniz. Size iyi gelenin başkasına da iyi geleceği konusunda kesin yargılarda bulunmamalısınız. İnsanların düşünmesine olanak tanıdığınızda hem kendi düşünce yükünüz azalacak hem de başkalarının alanına müdahale etmemiş olacaksınız. 

13 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işlerinizde daha detaycı olmanız gerekebilir. Özellikle planlarınızı titizlikle yapmalı ve her ayrıntıyı göz önünde bulundurmalısınız. Maddi konularda dikkatli olmalı, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Sağlığınıza özen göstermekte fayda var, beslenmenize dikkat etmelisiniz. Özel hayatınızda ise iletişime ve anlayışa önem vermelisiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir.

13 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üretkenliğini açığa çıkarırken, çevrende farklı fikirleriyle ön planaçıkan insanlar sana bugün daha çok hitap edebilir. Duygusal yoğunluğunu sıkıcı bulan kişinin uzun süre zarfında yanında kalamayacağını bilmelisin. Akşam saatlerinde yapacağın planlarda sergilediğin sosyal hayatındaki bazı görüş ayrılıkları masanın havasını değiştirebilir.

13 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatında çok iyi yapılmış işler var. Neşe, mutluluk, şükür ve minnet duyguları seni aydınlanmaya götürüyor. Eskiden yaşadığın ve seni çok üzen bir olay tekrarlamayacak, bunun için sakın üzülme. Geçmişe takılı kalma, sen güçlü ve sorunlarını tek başına çözebilecek bir insansın. Hayatın sana sunduğu lükslerin tadını çıkar. Hayalini kurduğun meslekte başarılı oluyorsun.

13 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcı olduğunuz konularda daha başarılı olabilirsiniz. İşlerinizi yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular zamanınızı alabilir. Gün içinde harcamalar yapabilirsiniz. Aşkta yorucu koşullar olabilir. Duygusal olarak zorlandığınızı hissedebilirsiniz.

13 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Canınız sıkılabilir sıkılganlığınızı alışverişle atmak isterken abartılı harcama yapabilirsiniz. Maddi planlama yapmalısınız.

13 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişte yaşadıklarınızı, benzer hislerin içinde olduğunuzda neyi nasıl değerlendirdiğinizi düşünebilirsiniz. Bugün bir benzerini yapmak adına aslında her şeye sahip olduğunuzu gördüğünüzde bunun iç rahatlığı günü sakin geçirmenize yardım edecektir. Ayağınıza bağ olan işleri toparlamak ilerleyen gündemlerinizi kolaylaştırabilir.

13 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hoşnutsuzluğu büyütme eğilimindedir sevgili Başak ancak gün ilerledikçe ritminizi bulursunuz. Kişisel gelişim odaklı bir yaklaşımı teşvik edilir. Öte yandan hırs, kariyer ve başarı öne çıkar. Her iki alan da iyi olmak istiyorsunuz ancak bunu mümkün kılmak için hayatınızda bir şeylerin değişmesi gerekiyor! Kendinize hayal kurma ve büyük düşünme izni verin ancak gerçek fırsatlar ortaya çıktığında aşırıya kaçmamaya çalışın, aksi takdirde kendinizi çok yorgun hissedersiniz. Gün ilerledikçe, kaynaşma, iletişim kurma, paylaşma ve sevgi gösterme ihtiyacı artar. Partneriniz veya bir arkadaşınızla yapıcı sohbetler veya aktiviteler olabilir.

13 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişteki çabalarınız için para alacaksınız. Kişisel çabalarınız kamu denetimine açıktır. Eğer siz akıllı, öngörülü olsanız, sizi artan statü ve ve sorumlulukla ödüllendirecekler. Eğer özensiz veya odaklanmamış olsaydınız, durumunuz kötüleşebilirdi.

13 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

13 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün para, kazançlarla ilgili önemli kararlar alırken sakim kalmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

13 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızdaki ilişkiler biraz gergin olabilir. Ona karşı daha ilgili ve anlayışlı davranmaya çalışın. Sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Fakat, sizin anlayış göstermeniz gerekiyor. İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışın. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlık bazı işlerin aksamasına yol açabilir. Güvenilir bilgilerle yaptığınız bir yatırım ciddi tehlike altında. Çok geç kalmadan paranızı nasıl ellere bıraktığınızı araştırın.

13 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>