Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İş Başvuruların Sonuçlanıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Enerji gerektiren ve sizi canlı hissettiren durumlar sizi motive ediyor. Bugün, aşk hayatınızda bu tür maceraperest bir his yaşayabilirsiniz. Eğer durum böyleyse, duygularınıza çok kapılmamaya çalışın çünkü sizi yorabilir. Unutmayın, herşeyin fazlası zarar.

Bugün işleri dengede tutmaya çalışırken, en önemli şeylerden birinin eğlence olduğunu unutmayın. Özellikle böyle günlerde, eğlence cosmik denge için o kadar önemli bir unsurdur ki. Belli bir durumla ilgili olarak ne kadar fazla ilerleme kaydederseniz, bunun üstesinden gelmeniz sizin için o kadar kolay olacaktır. Bir gülümseme ve nazik bir nükte, içinden geçmek istediğiniz herhangi bir kapıyı size açabilir.

Bugün finansal açıdan iyi haberler alabilirsiniz. Siz para harcama konusunda stratejiler oluşturmaya başladıkça zihniniz çok hızlı çalışıyor. Eğer dikkatli olmazsanız, ödeme günü gelmeden paranızı harcayıp bitireceksiniz. Neden kazancınızı yarıya düşürmüyorsunuz? Yarısını düşük riskli ve uzun vadeli bir yatırım için kullanabilir diğer yarısını da istediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

Havaya bir gerginlik hakim ve inatçı yapın da bu durumu iyileştirmeye hiç yardım etmiyor. Hislerini içinde tuttukça, uyumu yakalamak da o kadar zorlaşacak. İnsanların eylemleri seni öyle sinir etmeye başlamış ki adeta saçını yolmak istiyorsun. Eğer sen ne hissettiğini ifade etmezsen nasıl tavırlarına çekidüzen verebilirler ki? Ocağın altını kısmak için tenceredeki suyun taşmasını beklemen akıllıca olmaz.Bazen biraz fazla mı gurur yapıyorsunuz acaba? Başkalarının size uzatmaya istekli olduğu yardım elini yok sayarak genellikle her şeyi tek başınıza başarabileceğiniz konusunda ısrar mı ediyorsunuz? Beklenmedik kaynaklardan gelen yardımlara ve hediyelere açık olmaya çalışın. Biliyorsunuz ki siz çok verici bir insansınız ve karşınıza birkaç küçük iyiliğin çıkması kesinlikle sizin de hakkınız. Bu yüzden başka birisi bugün sizin öğle yemeğinizi ödemek istediğinde, bir kereliğine de olsa kabul edin. Bu nezaketen ve üzerine çok düşünmeden kabul edebileceğiniz bir hediye!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

En son ne zaman elinize kağıt kalem aldınız? Bu bilgisayar çağında bütün o güzelliklerin yerini klavye aldı. Tıpkı yürümenin temiz hava almanın ötesinde faydaları olduğu gibi, kalemle yazarken eli ritmik şekilde hareket ettirmenin de farkına varamadığımız faydaları var. Elinizi kağıdın üzerinde gezdirmek size iyi gelebilir ve tuşlarla ulaşılamayan şeyleri açığa çıkarabilir. Denemeye var mısınız?

13 Mart 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizin geleceğiyle ilgili kararlar alınabilir. Yasal süreçleriniz gündemde olabilir. İnsanlara karşı içten içe daha hassas olabilir, aldığınız tepkilere göre hareket edebilirsiniz.

13 Mart 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşıt burcunda Yeniay meydana geliyor. İş arayışında olan bir Başak burcuysan, olumlu ya da olumsuz geri dönüşler alabilirsin. Dalgalı bir şekilde devam eden aşk hayatındaki gelişmeler bugün netlik kazanacak. Evli bir Başak burcuysan, eşinle arandaki sevgi bağlarının giderek kuvvetlendiğini hissedeceksin.

13 Mart 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınız veya birlikteyaptığınız kişilerle yeni çalışmalar hakkında görüşebilirsiniz. Zaman yönetimi ve kazançlarınız konusunda herkesin memnun olacağı bir yol haritası hazırlamanız gerekebilir. Bu süreçte sağlığınızı ve mevcut işlerinizi ihmal etmenize neden olacak durumlardan kaçınmalısınız.

13 Mart 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Balık burcundaki yeniay eşinizle ya da ortaklıklar içinde hassasiyetlere işaret etmekte. Dışsal konular ağır basabilir.

13 Mart 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ile alakalı konularda verimli olamayabilirsiniz. Partnerinizle olan açmazları çözmeyi ilerleyen günlere bırakmanızda fayda var.

13 Mart 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

13 Mart 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Hareketsiz oturmak ve hiçbir şey yapmamak için biraz zaman ayırın. Bazen sadece sessizlikle baş başa kalmak istersiniz. Bu isteğe karşı koymamalısınız.

13 Mart 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlıklı düşüncelerin sağlam kafadan çıktığını bildiğiniz için, görüşeceğiniz kişilerin hayallerinden çok, akılcı yaklaşımlarına ihtiyacınız var. Doğru ortamlarda bulunmalısınız. Sabırsız davranışlarınız puan kaybettirir. 

13 Mart 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınıza, daha büyük önem vermeye başlayabilirsiniz. Öyle ki, kendinize vakit ayırmak bir tarafa, bunu aklınızdan bile geçirmeyebilirsiniz. Yine de, çabalarınız ve başarılarınıza bakarak keyif almanız ve rahatlamanız mümkündür.

13 Mart 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte çok huzurlu ve sakin bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki konumunuzdan memnun değilsiniz ve bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Yüksek kalorili ve şeker oranı yüksek yiyeceklerden uzak durun.

13 Mart 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Size baskı yapan ve yolunda gitmeyen ilişkinize artık son vermelisiniz. Çünkü bu ilişkide artık bütün ümitler kaybedilmiş gözüküyor. Aklınız uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Bu projeyi gerçekleştirmeniz biraz zaman alabilir. Para konusunda oldukça talihli ve şanslısınız. Midenizin sağlıklı olmasına güvenerek, her türlü abur cuburu yiyorsunuz. Ama bir gün çok pişman olabilirsiniz. Bunlar daha sonra size kilo ve mide ağrısı olarak geri dönebilir.

13 Mart 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 34" R
Ay
Boğa
13° 50' 25" R
Merkür
Başak
20° 42' 20" R
Venüs
Terazi
27° 48' 41" R
Mars
Yengeç
09° 36' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 17"
Satürn
Balık
15° 02' 14"
Uranüs
Boğa
27° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 30' 24"
Plüton
Oğlak
29° 44' 34"
Chiron
Koç
22° 14' 50"
Lilith
Terazi
09° 17' 43"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>