Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Somut Adımlar Atıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, karmaşık adımlar atmaktan kaçınacak ve ilişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzaklaşacaksınız. İstediğiniz huzuru ve mutluluğu bugün ellerinizde tutabilirsiniz.

İş ve kariyer hayatınızda daha olgun adımlar atabilirsiniz. İlginç deneyimler elde edebileceğiniz bir gündesiniz. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekmekte.

Elinize geçen fırsatları daha doğru değerlendirmeye çalışın. İstediğiniz maddi güce ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizin nasıl karşılayacağını düşündüğünüz konularda kendinizi serbest bırakmalısınız. Başkasının sınırlarına ve haklarına olumsuz bir şekilde dokunmadığı sürece, açıklama yapma zorunluluğunuz yoktur. Yaşamak, konuşmak istediklerinizi bu bağlamda yeniden değerlendirerek kendinizi hafifletebilirsiniz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Başak burcunda olanlar için ilişkilerinde daha açık ve net iletişim kurmaları gerekebilir. Özellikle sevdikleriyle olan ilişkilerinde samimi ve anlaşılır bir iletişim kurmak, problemleri çözmelerine yardımcı olabilir. Aynı zamanda bugün,hayatında odaklanmanız gereken konuların farkına varabilir ve planlarınızı buna göre şekillendirebilirsiniz. Kendinize ve içsel düşüncelerinize zaman ayırmak da bugün size iyi gelebilir. Bu enerjiyi en verimli şekilde kullanarak, hedeflerinize daha emin adımlarla ilerleyebilirsiniz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir aynı yerde çalışan bir Başak burcuysan, potansiyelini, yeteneklerini somutlaştırma adımları atabilirsin. Yaptıklarınla konuşulmak, beğenilmek, takdir edilmek isteyeceksin. Kardeşinin kariyer hayatındaki değişimi ani yurt dışı kararlarını gündeme getirebilir.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmak istedikleriniz konusunda ekonomik durumunuz sizi sınırlandırıyor olabilir. Buna bir çözümünüz yoksa ya da çözüm bulmanız engelleniyorsa işe başlamanız gereken nokta burasıdır. Sizi sorunun ortasında bırakan, iç çekmenize neden olan durumlar ve insanların yörüngesinden uzaklaştığınızda o noktayı bulmanız hızlanacaktır. 

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlar içinde olabilirsiniz. Dernek işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Aynı çevredeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek için yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İlişkileriniz gündeme gelebilir. Ticari konularda destek görebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı şeylerin oluşumu zaman isteyeceği için sabrınızı en üst potansiyelinde kullanmalısınız. Bekleyin, niyet edin ve ümit edin. İsteklerinizi mutlaka ki çekeceksinizdir.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sevdiğin kişi ile keyfinizi yerine getirecek aktiviteler yapmak önemli olabilir. Birbirinizle zaman geçirmeniz ve yaşadığınız mevzulara bir çözüm yolu aramanız gününüzün nasıl geçeceğini etkileyecek.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün yeni, alışılmadık veya farklı ilgi alanlarının zamanı olabilir. Dünya görüşünüz değişiyor ve güncel olaylar yeni fikirleri keşfetmeniz için bir fırsat olabilir. Zihin açıcı bir deneyim ya da ilham bulma zamanı olabilir. Benzersiz fikirleriniz, yaklaşımınız veya rehberliğiniz ön planda olabilir. Bu, yeni ve belki de alışılmadık veya çok farklı ilgi alanlarıyla ilgilendiğiniz bir zaman olabilir ve heyecan vericidir. Koşullar öyle ki, hem duygusal hem de fiziksel olarak neyin sizi mutlu ettiğinin inanılmaz derecede farkına varırsınız ve bunların bir kısmının sizi hayatınızın önemli alanlarında nasıl iyileştirebileceğini anlarsınız.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Ama kendinizi baş edebileceğinizden fazla işlerle zorluyorsunuz. Bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz, oysa yetenekleriniz ortada.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanın tam zamanı. Bu, hem gecikmiş işler hem dearkadaşlarınızla aranızdaki yanlış anlamalar için geçerli. Özgüveniniz başkalarına hoş ve cazip geliyor. Gözlerinizi açın. Eski temaslarınız da size güç verebilir. Enerjinizi sizi keyiflendirecek faaliyetlerde de kullanın. Daha önce belki de motivasyonunuz yoktu, ama şimdi başlamanın tam sırası.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz ve finansal konularda güçlenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızı arama ihtiyacı içindesiniz. Gücü seviyor ve özel dostlarınızı ihmal etmek istemiyorsunuz. Onlarla ortak çalışmalar için, bazı planlarınız var ve çevresel koşullarında aynı paralellikte olmasına dikkat etmelisiniz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 15' 19" R
Ay
Boğa
04° 50' 50" R
Merkür
Akrep
06° 52' 05" R
Venüs
Yay
00° 24' 47" R
Mars
Yengeç
23° 13' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 22" R
Satürn
Balık
13° 22' 43"
Uranüs
Boğa
26° 24' 37"
Neptün
Balık
27° 47' 57"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 19"
Lilith
Terazi
12° 16' 03"
True Node
Koç
06° 36' 01"
Son Güncelleme : 18/10/2024 06:40

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>