Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sevdiklerine Destek Oluyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, canınızı sıkabilecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Duygularınızın ve düşüncelerinizin değişiklik gösterme ihtimali var. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmanın önemini kavramanız gerekiyor.

Mesleki olarak her şeyin kusursuz olmasını isteyebilirsiniz. Değerlendirmelerden yana sorun yaşamayacaksınız ancak bir sorunla karşılaşacak olursanız da telaşlanmayı bir kenara bırakın ve kendinizi net olarak ortaya koyun.

Maddiyatla ilgili gelişmeleri daha yakından takip etmelisiniz. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz gerekiyor. Ayrıca, yeni gelir yolları da aramanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hızlı ve hareketli bir gün olabilir. Hem işlerinizi toparlamak hem kendinize zaman ayırmak hem de pürüzleri ortadan kaldırmak adına yoğun bir çaba vermeniz gerekebilir. Duygusal ve mental açıdan güçlü, farkında ve çok yönlü düşünebilme yetilerinizi geliştirmenin hayatınıza olan katkılarını deneyimleyebilirsiniz.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, hedeflerinize odaklanmanız gereken bir gün olabilir. Çevrenizdeki insanların fikirlerine ve eleştirilere açık olmanız, işlerinizi daha da ileriye taşımanıza yardımcı olabilir. Aynı zamanda sağlığınıza da dikkat etmenizde fayda var. Dengeli bir beslenme düzeni ve düzenli egzersiz ile enerjinizi yüksek tutabilirsiniz. İletişim konularında daha dikkatli olmak ve anlayışlı bir tavır sergilemek de ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir. Uyumlu ve pozitif bir gün geçirmenizi dilerim.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı yapan bir Başak burcuysan, partnerinle alışverişe çıkıyorsunuz. Her şeyi almaktansa önce evinizin ana ihtiyaçlarına odaklanıyorsunuz. Her şeyin yavaş yavaş rayına oturacağını düşünüyorsun. Bugün arkadaşının senin desteğine ihtiyacı olabilir. Ona yardım olmak için elinden geleni yapıyorsun.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düzen ve disiplin kurmak için engelleri aşabilir, motivasyonunuzu korumak için sağlıklı beslenme ve egzersiz gibi konulara odaklanabilirsiniz. Uyku ve halsizlik gibi problemlerin psikolojik etkilerini göz ardı etmemeli, doğayla iç içe bir yaşam tarzı benimseyebilirsiniz. Artan sorumluluklara karşı hazırlıklı olmanız ve planlı bir şekilde ilerlemeniz önemlidir.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Üstleriniz ve anneye ait konularda hareketlenme söz konusu. Güzel başlayan gününüz saat 15.00 dan sonra yorucu ve karışık bir hal alabilir. Bu saatten sonra özellikle anneniz ve üstlerinizle olan iletişiminiz pürüzlü olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, karşınızdaki kişinin sizi anlamadığı düşüncesine kapılabilirsiniz. Düşüncelerinizi sakin bir dille aktarmaya çalışın.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı uzun süreçli fakat bitince sizi rahatlatacak konulara verebilirsiniz. Problemlerinizi çözmek için sizde var olan sabrınız yeterli olacaktır.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz rahat olmak ve kafandaki sıkıntıları bir kenara bırakmak isteyebilirsin. Katı kuralların ve bir disiplinin varsa bunları gevşetmek ve daha rahat olmak bugünün önceliği olabilir senin için.

9 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak bu günde, özellikle kendinizi ifade etme konusundaki kısıtlamalardan kurtulduğunuzu hissedebilirsiniz. Şu anda kalıpların dışında düşünmek özellikle faydalıdır. Yenilikçi fikirler ayağınıza geliyor. Ayrıca ilgi çekici şekillerde paylaşıyor ve iletişim kuruyorsunuz. Düzenli rutini kırmak çok canlandırıcı olabilir. Duygular bugün mantığa üstün gelme eğilimindedir ancak çoğunlukla bir amaç duygusu hissetmeniz muhtemeldir. Ufkunuzu kişisel düzeyde genişletme ihtiyacınız güçlü. Ayrıcahayatınızda kendinizi geliştirmek için daha fazla güce ve kaynağa sahip olduğunuzu keşfedebilirsiniz.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olumsuz olaylardan sıkıldığınız için, bazen duygularınızı kendinize saklamayı yeğliyorsunuz ve güven duygunuzun gelişmesini bekliyorsunuz. İniş ve çıkışlarınızı dengeleyeceğiniz bir gün içindesiniz. İş birlikleri önem kazanıyor.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne kadar cazip gelse de, gereğinden fazlaüstlenmeyin. Onun yerine sizin için önemli meselelere odaklanın. Aksi takdirde bunalabilirsiniz. Yeni bir şeyi ele almaya karar verdiyseniz, açık olun ve başkalarını size yardımcı olmaya davet edin. Enerjinizi bu şekilde odaklarsanız ve doğrudan sizi ilgilendirmeyen sorunların ilginizi dağıtmasına izin vermezseniz başarıya ulaşma olasılığınız daha yüksek olacaktır.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; iş, kariyer hayatınızda iletişim sorunları gerçekleşebilir. Ayrıca kadersel olarak yeni kararlar almanız gerekebilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zihnen çok yorulacağınız, birçok konuyu aynı anda düşünmek zorunda kalacağınız bir gün olabilir. Kendinize gereksiz yere yük edindiğiniz konuları artık görmelisiniz. Yarım kalan işleri bitirmek, ayrıntı ve detay gerektiren işler için uygun bir gün. Sorumluluklarınız dağıtmalısınız.

9 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 25' 49" R
Ay
Balık
06° 20' 04" R
Merkür
Başak
12° 26' 28" R
Venüs
Terazi
22° 20' 25" R
Mars
Yengeç
07° 03' 55" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 46" R
Satürn
Balık
15° 22' 13"
Uranüs
Boğa
27° 09' 38"
Neptün
Balık
28° 37' 51"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 36"
Lilith
Terazi
08° 47' 55"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>