Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Borçlarını Ödüyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Daha net hareket edeceksiniz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri daha net belli etme şansınız var. Güzel gelişmelerle karşılaşacaksınız.

Mesleki olarak zorlanabilirsiniz. Koşullara uygun hareket etmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Maddi olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirme altına almanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şansınız ve imkanlarınız artacak. Çevrenizden ve yaptığınız işlerden olumlu geri dönüşler alarak rahatlayabilir, hatalarınızdan ders çıkarabilirsiniz. Bu dönemde maddi kazançlarınız artabilir, resmi işlemlerinizde şanslı olabilirsiniz. Yapacağınızdan şüphe duyduğunuz konularda harekete geçmeniz ve alternatifler aramanız faydalı olacaktır.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Başak burcuna mensup olanlar için ilişkilerinde daha anlayışlı ve sabırlı olmaları gerekebilir. Ayrıca,hayatında detaylara daha fazla dikkat etmek ve planlı hareket etmek önemli olabilir. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Bugün, iç huzuru bulmak için meditasyon gibi şeylere yönelebilirsiniz. Umarım bu yorum size yardımcı olur. Başka bir sorunuz varsa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz işe yeni başlamış bir Başak burcuysan, aldığın maaşla ilk olarak geçmiş borçlarını kapatmak isteyebilirsin. Arabanın her gün arıza çıkarması artık seni bıktırıyor. Yeni bir araba almak isteyebilirsin. Bankayla kredi görüşmeleri yapacaksın. Küs olduğun bir arkadaşından sosyal medya üzerinden mesaj alabilirsin.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Bu yeniay size seyahat, eğitim,gibi alanlarda yeni fırsatlar sunabilir. Değerlerinizi keşfederek ve kendinize yatırım yaparak bu fırsatlardan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. 

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde aksamalar olabilir. İkili ilişkilerinizi istediğiniz gibi yönetemediğinizi hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için zaman harcayabilirsiniz. Yeni eğitimler gündeme gelebilir. Çalışma hayatınızdaki koşullar ağırlaşabilir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bitmek bilmeyen bazı angarya işleriniz bugünlerde tekrar su yüzüne çıkabilir. Evrak-devlet işleriniz olabilir ya da varsa mahkeme tarihiniz belirlenebilir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapmak isteyebilirsin. Daha farklı konulara odaklanmak ve kendini yeni konularda geliştirmek gündeminde olabilir. Algıların yeni şeyleri öğrenme konusunda çok açık olacak bugün.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün yenilenmek, rahatlamak ve bir şekilde geri çekilmek için iyi bir zaman. Eleştirileri yanlış değerlendirme eğilimi olsa da bunu kontrol altında tutarsanız makul ölçüde desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Artık bir hikayenin daha fazla açısını veya bir konunun daha fazla katmanını görebilirsiniz. Şimdi kendinizi kaostan uzaklaştırdığınızda daha üretken olursunuz. Yine de kişisel düzeyde ufkunuzu genişletme ihtiyacınız güçlüdür ve bir şey yeni bir fikir veya ilgiye ilham verebilir. Bugünün enerjileri kişisel ilgiyi beslemeyi ve olumlu bir mesaj ortaya koymayı destekliyor.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konulara takıntılı hareket etmeniz size olumsuz etki yapıyor. Görüştüğünüz kişilerin yanlış davranışları karşısında tavırlarınız değişebilir. Onların haksız davranmaları gururunuzu incinebilir. Kişiliğinizi ortaya koymalısınız.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakinliğiniz ve güveniniz, size doğal bir güç kaynağı sağlıyor. Enerji dolusunuz, hatta olumsuz olaylar bile sizin için pek sorun teşkil etmiyor. Kendinizi şüphelerin olmadığı bir hayata çekmişsiniz. Kendinizi özel bir şey için hazırlayın, çünkü etrafınızdakiler doğallığınızdan büyülenecek. Yeni projeleri hayata geçirmek istiyorsanız, fazlasıyla destek göreceksiniz.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün bunalımlı, içe kapanık hissedebilirsiniz. Eğitim, seyahat, hukuksal alanda ani gelişmeler psikolojik olarak sizi etkileyebilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizle ilgili duygusal paylaşımlar söz konusu olacak. Aile fertleriyle ortak çalışmalar gündeme gelecek. Maddi destek sağlayacağınız konuların gündeme gelmesi bütçenizi zorlayacak. Sakinliğinizi korumaya devam edeceksiniz.

15 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 55' 23" R
Ay
Akrep
10° 13' 15" R
Merkür
Aslan
28° 22' 25" R
Venüs
Terazi
11° 39' 33" R
Mars
Yengeç
01° 57' 27" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 30"
Satürn
Balık
16° 02' 09"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Oğlak
29° 54' 14"
Chiron
Koç
22° 44' 50"
Lilith
Terazi
07° 49' 49"
True Node
Koç
06° 41' 57"
Son Güncelleme : 08/09/2024 05:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>