Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Buzlar Eriyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, ilişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın. Koşullara uygun hareket etmenin sizi daha mutlu edebileceğini unutmayın.

Mesleki olarak karmaşık durumlar yaşanabilir. Enerjiniz yüksek ve sizin bundan doğru anlamda yarar sağlamanız gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi hayatınızla, rutinlerinizle ve sağlığınızla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Çevresel konulara, ikili ilişkilere ya da işlerinize zaman ayırmak elbette gerekli ancak kendinizi de ihmal etmemelisiniz. Hem fiziksel olarak rahatlamak hem de kendinizi olumsuz duygu ve düşüncelerden korumak size iyi gelecektir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcu insanlarının detaycı ve pratik zekalarını kullanarak çözüm odaklı projelere odaklanabilecekleri bir gün olabilir. Hemhem de ilişkilerinde detaylara dikkat etmeleri ve iletişimlerinde nazik olmaları önemli olacaktır. Sağlık konularında da kendilerine özen göstermeleri gerekebilir. Her zamankinden daha dikkatli ve sabırlı olmaları, günün enerjisinden en iyi şekilde faydalanmalarına yardımcı olacaktır. Umarım bugün için verdiğim bu ipuçları size yardımcı olur!

16 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için hareketli bir gün olabilir. Eksik kalan işlerini tamamlamak isteyeceksin. İşlerini hallettikten sonra derin bir nefes alacaksın. Aile büyükleriyle sorunlar yaşayan bir Başak burcuysan, yaşadığın sorunları halletmek isteyebilirsin. Onları ziyaret ederek aradaki soğukluğu gidermek isteyeceksin.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı ve hareketli bir gün olabilir. Hem işlerinizi toparlamak hem kendinize zaman ayırmak hem de pürüzleri ortadan kaldırmak adına yoğun bir çaba vermeniz gerekebilir. Duygusal ve mental açıdan güçlü, farkında ve çok yönlü düşünebilme yetilerinizi geliştirmenin hayatınıza olan katkılarını deneyimleyebilirsiniz.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konulara yönelebilirsiniz. Aşk hayatınız daha fazla gündeme gelebilir. Eğitim almak istediğiniz konularda destek alabilirsiniz. Bazı konularda bitişler yaşanabilir. Sabırlı olmanızda fayda var. Duygularınıza çok yoğunlaşmayın. Sanatsal aktiviteler sizi rahatlatabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sinirlerinizin gerilmesine vesile olacak bazı olaylar ve maddi problemler olabilir. Verimli çalışma performansınız işinizde hızlı dikkat çekebilir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aklın eskilere gidebilir. Daha önceden yaşadığın bazı şeyleri tekrar düşünmeye başlayabilirsin. Daha önceden fark edemediğin bazı mevzuları bugünkü sakinlikle daha rahat fark edebilirsin bugün.

16 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili başaklar, kendinizi dış dünyaya kapatmak sizi mutsuz ediyor. İnsanlara güvenmeli, sorumlulukları paylaşmalısınız. Evcil hayvanlarınız varsa onlarla vakit geçirmek psikolojik sağlığınıza iyi gelecektir. Zihninizi sakinleştirmenin yollarını bulun.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konularının gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Partnerinizin de, sizin yardımınıza ihtiyacı olacaktır. Yaşam her anlamda sizi mutlu edecektir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kendinizi enerjik, atak hissedebilirsiniz. Ayrıca yurt dışı, eğitim, seyahatlerde şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınız ön planda olacak. Kendi düşüncelerinizden başka hiç kimseye inanmadığınız için, yardım almaktan hoşlanmıyorsunuz. Coşkulu davranışlarınız çevrenizde sempati toplamanıza neden oluyor. Sağlığınız ve keyfiniz yerinde.

16 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>