Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Aldığın Kararları Değiştiriyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk hayatınızda bugün, iletişim ve anlayış ön planda. Partnerinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşarak, duygusal bağınızı güçlendirebilirsiniz. Bekar Başaklar için ise, yeni tanışmalar ve romantik fırsatlar söz konusu olabilir. Sosyal ortamlarda aktif olarak yer alarak, potansiyel partnerinizle karşılaşabilirsiniz. Kalbinizin sesine kulak verin ve içgüdülerinizi takip edin.

İş hayatınızda bugün, iletişim ve işbirliği konuları öne çıkıyor. Ekip çalışması yaparak ortak hedeflere ulaşabilir ve projelerinizi başarıyla tamamlayabilirsiniz. Değişimlere ve dönüşümlere ise açık olun. Esnek ve uyumlu davranarak, kariyerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Bugün yeni fikirlere ve yöntemlere açık olmak, sizi başarıya götürecektir.

Maddi konularda bugün, planlı ve dikkatli olmanız gerekiyor. Harcamalarınızı kontrol altında tutarak, bütçenizi dengede tutabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının ve tasarruf etmeye özen gösterin. Borçlanmaktan kaçınarak, finansal istikrarınızı koruyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal sorunları aşmaya başlayabilir, olumlu haberler alarak yolunuzu netleştirebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirmeli ve ortak gelirler ile borçlar konusunda tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Stresi azaltmak için kendinizi iyileştirecek aktiviteler ve davranışlar benimsemelisiniz.

17 Ekim 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün başak burcunu etkileyen enerjiler, detaylara odaklanmanızı ve işlerinizi düzenlemenizi gerektirebilir. İş hayatınızda titizlikle çalışabilir, sağlık konularında daha bilinçli adımlar atabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise ilişkinizi daha dengeli ve uyumlu bir şekilde yönetmeye gayret edebilirsiniz. Kendinize vakit ayırarak ruhsal dengeyi de sağlayabilirsiniz. Umuyorum ki harika bir gün geçirirsiniz!

17 Ekim 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların artmış olsa da mücadeleyi elden bırakmayacaksın. Olumsuzluklardan uzak bir gün geçirmek istiyorsun. Gündelik konularda zorlanmanın nedeni bir gece önce uykunu alamamış olman. Aklından geçirdiğin düşünceler için, sürekli fırsat yaratmak istiyorsun. Gerekçelerin, gün içinde seni haklı çıkartabilir.

17 Ekim 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcı bir proje veya hobinizde sağlam bir adım atabilirsiniz. Maddi kazanç elde edebileceğiniz bir düzeye getirmek adına araştırmalar yaparken çeşitli kaynaklardan destekler de bulabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise sorumluluklar ön planda, partnerinizle ilişkinizi daha ciddi bir boyuta taşıma kararı alabilirsiniz. 

17 Ekim 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bütçenizle ilgili gelişmeler olabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler sizi rahatlatabilir. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi ön plana çıkaracağınız işlere yönelebilirsiniz. Ticari konularda başarılı olabilirsiniz. Başkalarından yardım alabilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışıklıkları çözmek için çaba sarf edebilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz.

17 Ekim 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Nezaketinizi koruduğunuzda herhangi bir sakınca olmayacaktır. Kendinizi daha verimli hissedebilmek için göstereceğiniz çaba sizi daha iyi yerlere taşıyabilir.

17 Ekim 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizdeki insanlara karşı daha duyarlı yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Her türlü sorunun ve sıkıntının da üstesinden gelme şansınız var. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın.

17 Ekim 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugünün Ay'ı kendinizi ve son olayları anlamak için derinlemesine gitme arzunuzu teşvik ediyor. Duygularınızı göz ardı etmek ya da bastırmak yerine onları hissetmek için iyi bir fırsat. Biraz zamanınızı kendinize ayırmaktan keyif alabilirsiniz. Bununla birlikte, işlerinizi, mali durumunuzu veya eşyalarınızı dengelemek ve düzenlemek için de ideal bir zamandır. Düşünceleriniz sıralama, sayma ve ölçme gibi faaliyetleri destekler nitelikte. Güneş ve Juno'nun kaynaklar alanınızda birleşmesiyle,birliği yapmaya, müzakere etmeye ve sorunları çözmeye hazırsınız. Başkalarına özel bir ilgi göstermek veya rehberlik etmekten keyif alabilirsiniz. Bugün, eşyalarınızın, paranızın veya işinizin kontrolünde kalmak güçlendirici bir his yaratabilir. Öz iradenizi ortaya koyma fırsatına sahipsiniz.

17 Ekim 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli bir başarı seni bekliyor. Bunun için irade gücü seninle. Bugün para, zaman ve de çabaların artık ödüllendiriliyor. Yeni kariyer fırsatları geliyor. Bir kredi almayı ya da borçları ödemeyi düşünebilirsin. Böylece çok rahat bir enerjiye kavuşacaksın. Değişim senin için şart, buna hemen başla.

17 Ekim 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

17 Ekim 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak, bugün finans, özel hayat veya sağlık konularında ani bitişler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin!

17 Ekim 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Size çok içten duygularla yaklaşmaya çalışan biri var. Onun geçmişteki bazı hatalarını abartarak ele almanız, bu yakınlaşma niyetini yok edebilir. Ona bir şans vermelisiniz. İş yerinde beklemediğiniz bazı karışıklıklar çıkabilir ve bunun sonucunda kafanız da karışabilir. Size ulaştırılan bilgilerin doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Önceden aldığınız kararları hemen değiştirmeyin. Para sıkıntılarınızı biraz da kendiniz arttırıyorsunuz. Bulaşıcı hastalıklara karşı dikkatli olun.

17 Ekim 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 52' 21" R
Ay
Yengeç
11° 27' 06" R
Merkür
Akrep
13° 59' 36" R
Venüs
Yay
06° 01' 27" R
Mars
Yengeç
25° 14' 49" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 59" R
Satürn
Balık
13° 10' 42"
Uranüs
Boğa
26° 14' 54"
Neptün
Balık
27° 41' 32"
Plüton
Oğlak
29° 40' 11"
Chiron
Koç
20° 50' 40"
Lilith
Terazi
12° 46' 56"
True Node
Koç
06° 24' 23"
Son Güncelleme : 22/10/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>