Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Öne Çıkıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulabileceği bu süreçten doğru anlamda yararlanma şansınız da var. Her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacak.

Mesleki olarak daha özgür hissetmeye başlıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Daha dengeli olmaya devam edin.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Olumsuzluların son bulmasını arzu ediyorsanız, ona göre adımlar atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gözlerden biraz uzaklaşmak ve sakin kalmak isteyeceksiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Olumsuzlukların son bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

19 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugünhayatınızda yeni projelerle karşılaşabilirsiniz. İşbirlikleri konusunda daha esnek olmanız gerekebilir. Sağlığınızı ihmal etmeden hareket etmenizde fayda var.

19 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yıllardır aynı kurumda çalışan bir Başak burcuysanız, zam konusundaki beklentileriniz artabilir. İş yerinizdeki bir toplantıda ortaya attığınız fikirler üstlerinizin dikkatini çekebilir. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Başak burcuysanız, yakın çevrenizin bu konuda sizi sıkıştırmaları artabilir. Uyku düzeninizi sağlamak adına daha programlı davranmaya karar verebilirsiniz. Abur cubur tüketiminize dikkat!

19 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlarla vakit geçirmek isterken bir yandan da şüphelerinizi aşmaya çalışabilirsiniz. Zorlu bir mücadele vereceğinizi düşünmek yerine sadece biraz daha dikkatli ve anlayışlı olmayı seçmeniz gerektiğini düşünün. Düşünceleriniz hafiflerse yaşayacaklarınız ve duyacaklarınız da ağır olmayacaktır.

19 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde aile hayatınızdaki duygusal konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Eskiden kalmış bitirilmemiş işlerinizi tamamlama fırsatı bulabilirsiniz. İşlerinizde aksamalar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlere daha fazla dâhil olmanız gerekebilir. Evde yapılması gereken konular aniden gündeme tekrar gelebilir.

19 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerektiği durumlarda hayır diyebilmeye ihtiyacınız var. Her konuda başarı kat edebileceksiniz ancak bu başarı beklediğiniz hızla aynı oranda olmayabilir.

19 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ne olursa olsun sakin kalman gereken bir gün olacak. Etrafında seni sinirlendiren insanlar olabilir. Onların oyununa gelip sakinliğini bozmamalısın. Senin için en iyi olacak şeyi yapıp huzurlu ortamını korumalısın.

19 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bu üzerinizdeki baskıyı hafifletmek ve yeniden toparlanmak için daha iyi bir zaman olabilir. Gün kaçırdığınız şeyleri vurgulayabilir. Partnerinizin davranışları kafanızı karıştırabilir ya da bazı kararlar ve seçimler yapmanıza yardımcı olabilecek biriyle daha iyi bir bağlantı kurmak isteyebilirsiniz. Şu an için kendinizi biraz uyumsuz hissedebilirsiniz. Fazla düşünmeyi bir kenara bırakmak en iyisidir. Sezgilerinizle bağlantınızın kopmuş olduğunu hissedebilirsiniz, bu da içgüdülerinize güvenmenizi zorlaştırır ancak biraz dinlenerek her şeyi çözeceksiniz. Bir ilişkide veya mali konularda kendinizi kandırmaktan da sakının.

19 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yatırımlarınız konusunda size fikir verecek olan ailenizin görüşlerine değer vermelisiniz. Yaşamınızda değişiklikler yapmak için gerekli atılımları sağlayacaksınız. Düşüncelerinizi ve bilgilerinizi kullanmak için tam zamanı.

19 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

19 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kanatlarını açarak uçma zamanı senin için. Kıskanılan kabiliyetlerin ve yeteneklerin var, bunların kıymetini bilmelisin. Ayrıca bağımsızlığın, senin yaratıcılığın için çok gerekli onu korumalısın. Kendinden emin, sıcak kanlı, akıllı ve detaycı olmanda fayda var bugünlerde. Sana yeni kapılar açacak yakın ilişkiler kuruyorsun. Kararlarını lütfen adil olarak ver. Kaderde bir sıçrama yaşamak için yeni bir başlangıç yapacaksın bugün. Ne olursa olsun hayallerini takip et lütfen.

19 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin sabrını taşırmaktasınız, sözünüzü yerine getirmek için bundan daha şanslı, daha elverişli bir gün olamaz! Cesur olun, hiçbir kötü sonuç doğmayacak. İşinizde bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin içinde belli belirsiz bir gizlilik söz konusu. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Parayla ilgili uyarıları dikkate almanızda fayda var. Moraliniz iyi ama yine de soğuk havanın getirebileceği nezle ve grip gibi küçük hastalıklara karşı tedbirli olmanızda fayda var.

19 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 31" R
Ay
Boğa
13° 19' 55" R
Merkür
Başak
20° 38' 28" R
Venüs
Terazi
27° 46' 09" R
Mars
Yengeç
09° 34' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 10"
Satürn
Balık
15° 02' 23"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 56"
Lilith
Terazi
09° 17' 29"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>