Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Planlarınız Erteleniyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2023, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken hata yapmamaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var.

Mesleki olarak kendinizi ön planda tutmaktan kaçınmayacaksınız. Çabalarınızın karşılığını alma şansınız var ancak yine de biraz beklemelisiniz.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmalısınız. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başarmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insanlara karşı daha duyarlı yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Her türlü sorunun ve sıkıntının da üstesinden gelme şansınız var. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın.

17 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün ev ve aile ile ilgili konularla ilgili farklı düşüncelerle karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle çatışmalardan kaçınmanız önemli olabilir. Ayrıca, geleceğe yönelik planlarınızı gözden geçirmek ve bazı değişiklikler yapmak da faydalı olabilir.

17 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Başak burcuysanız, ilk görüşte hayranlık duyduğunuz, hoşlandığınız bir kişi varsa, sosyal medya hesabınızdan takibe alabilir, onunla iletişime geçerek duygularınızı açabilirsiniz. Kiracı olan bir Başak burcuysanız, ev sahibinizle belirli konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Uzun telefon görüşmeleri yüzünden bazı işlerinizi ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatleriniz planladığınız gibi ilerlemeyecek.

17 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi bildiğinizin dışında bir şey duymak istemeyebilirsiniz. Bunu sakin kalmak isteğinizle karıştırmayın ve hayatınızdaki insanları önemini fark edin. Yanlış insanlara keseceğiniz faturalardan sakınmak için, gerçekten sakinleşmeli ve gerektiği yerde yazılı bir tablo oluşturarak hayatınızdaki tutarsızlıkları çözmeye çalışmalısınız.

17 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Edindiğiniz bilgilere yeniden göz atacağınız ve yeniden üzerinden geçeceğiniz bir gündesiniz. Üzerinde çalıştığınız bir projenin son rötuşlarını yapmaya çalışın. İletişim içinde olduğunuz yakı çevre ile ilişkiler ise biraz soğukluk kazanabilir. Süren sorumluluklar nedeni ile huzurunuz kaçmamalı. İşle ilgili yolculuklar yeni sorumluluklara dikkat çekecek.

17 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde dostlarınıza yardımcı olmak ile mutlu olabilirsiniz. Mesleki konularda sakin kalmalı ve insanların kendi kendilerini savunmalarına izin vermelisiniz.

17 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başarısız olma korkusunun seni harekete geçmekten alıkoymasına izin vermemelisin. Elinden gelenin en iyisini yaparak başarıl olmak için uğraşmak sana büyük fayda sağlayacak. Korkularından kurtulup ilerlemeye devam etmelisin.

17 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda gerçekten değer verdiğiniz insanlarla daha yakından bağlantı kurmanın zamanı geldi. Herkesin programı birbirine uyuyor ve ne yapmanın eğlenceli olacağı konusunda herkes aynı fikirde. Bu uyum önümüzdeki birkaç gün boyunca hayatınızı daha tatlı hale getirecek. Bu atmosferden daha çok yararlanabilmek için daha az araştırın ve daha fazla beyin fırtınası yapın. Geçmişte size yardımcı olan gerçekler bugün size yardımcı olmayacak. Mantığın gerçek bir etki yaratması için havada çok fazla duygusal enerji var. Bu olasılıklarla dolu bir gün. İç sesinizi dinleyin ve keşfedin.

17 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizle yoğun iletişim içinde olacaksınız. Kardeşler arasında yolculuklar söz konusu olacak. Yaşamın felsefi yönünü görmek istiyor ve düşüncelerinizi kendi yorumlarınız doğrultusunda ortaya koymak istiyorsunuz.

17 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

17 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Seyahat, eğitim, kardeşler ve iletişim bugün ön planda olabilir. Ancak bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Aşk, çocuk konularında ise fırsatlarınız var. Size harika bir gün dilerim.

17 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle çok romantik bir gün sizi bekliyor. Biraz daha paylaşımcı olursanız, partneriniz hem ona değer verdiğinize inanacak hem de üzerine düşeni yapmakta tereddüt etmeyecektir. İş hayatında şanslı olduğunuza inanıyorsunuz. Fakat bu günlerdeki girişkenliğinizden yararlanma eğiliminiz, sizi bazı yanılgılara sokabilir, sınırlarınızı zorlamayın. Para durumuzdaki eksilmeye ayak uydurmanız gerekiyor. Katı diyetlere son verip, sebze, meyve yiyin ve düzenli jimnastiğe başlayın.

17 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 58" R
Ay
Boğa
13° 56' 31" R
Merkür
Başak
20° 43' 06" R
Venüs
Terazi
27° 49' 12" R
Mars
Yengeç
09° 36' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 19"
Satürn
Balık
15° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 30' 24"
Plüton
Oğlak
29° 44' 33"
Chiron
Koç
22° 14' 49"
Lilith
Terazi
09° 17' 46"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>