Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Güzel Haberler Alıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, davranışlarınız konusunda daha dikkatli ve tedbirli olmalısınız. Doğru yaklaşımlar sayesinde mutluluğa ulaşmanızın daha da kolay olabileceğini unutmayın.

Kişisel sorunlarınızı tamamen ortadan kaldırmaya odaklanmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Kişisel girişimlerinizin genel olarak ön planda olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gerekmekte.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Fırsatları değerlendirme açısından daha sabırlı olmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda her şey yolundaymış hibi hissedeceksiniz. İç dünyanızdaki sorunların ve sıkıntıların tamamen ortadan kalkabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece aslında her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün kariyer ve hedeflerinize odaklanabilirsiniz. İş hayatınızda önemli adımlar atabilir ve başarılar elde edebilirsiniz.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, hava burcunda 2. Evinizde Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Uzun zamandır emek verdiğiniz hobileriniz veya uzmanlık alanlarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hukuki bir sürecin içerisindeyseniz haklılığınız ortaya çıkacaktır. Fikir alışverişi yaptığınız kişilerin egolu tavırları canınızı sıkabilir. Evli bir Başak burcuysanız, yaşadığınız fikir ayrılıklarının ortaya çıktığı konularda ortak bir karara varabilirsiniz.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli olanın yaşananlar değil onların bıraktığı izler olduğunu anladığınızda bakış açınız değişecektir. Bir resme baktığınızda o resimdekileri özlemiyorsanız, bir işle ilgilendiğinizde aynı heyecanı duymuyorsanız kendinizi gereksiz yere zorladığınız durumları fark edebilirsiniz. Amaç edindiğiniz konuların sizi ne ile doldurduğuna değil, ne ile beslediğine önem verin.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güneş tutulması bugünlerde harcamalarınızı ve ortaklı para durumunuzu değiştirmekte. Bu dönemde hedeflerinizi de gözden geçirebilirsiniz.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gücünüzü etrafınızdakilere de hissettirebileceğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Kitap okumak ve sanatsal aktivitelere dahil olmak ruhunuzu ferahlatabilir.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni fırsatların karşına çıktığı bir gün olacak. İş hakkında yeni şeylerle karşılaşmak seni yorsa da günün sonunda mutlu olacaksın. Bugün yorulmak ileride rahat etmeni sağlayacak.

14 Ekim 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün kendinizi işinize, projelerinize veya ilgi alanlarınıza adayabilir ve ilerleme kaydettiğinizden memnun olabilirsiniz. Biriyle birebir çalışmak karşılıklı yarar sağlayabilir. Güven, sorumluluklarınızı yerine getirmekten ve bugün olgun seçimler yapmaktan gelir. Müzakereler iyi gidebilir ve güvenilirlik, ilişkilerinizde en fazla ödülü getirebilir. Bir projeyi veya hedefi ilerletmek için enerjiden ve öz disiplinden yararlanıyorsunuz. Şimdi tamamen yeni bir şeye başlamamanın en iyisi olacağını unutmayın, çünkü bu gerçekleşmeyebilir. Bugün, yeteneklerinizi ve sizin için gerçekten neyin değerli olduğunu daha iyi anlamak iyi bir fikir.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle fikir çatışmalarını bir kenara bırakıp, birlikte eğlenmenin yollarını bulacaksınız. Bugün kişisel cazibenizi de, karşı taraf üzerinde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yıldızların size olumlu destekleri var.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak, bugün maddi kaynaklar ve para konularına odaklanmanız gerekebilir. Harcamalar artabilir. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerdeki kırılgan tavrınız geride kalacak ve bazı konuları gereğinden fazla büyütüp sorun haline getirdiğinizi fark edeceksiniz. Beklenmedik bir karşılaşma ya da bir teklif yaşamınızın akışını değiştirebilir. İşinizde gösterdiğiniz başarılarınızı kıskanan kimselerle atışmalarınız var. Başka konulu birtakım çekemezliklerin de, bu düşüncelere destek verdiğini düşünmekte haklısınız. Yeni olumsuzluklar yaşamamak için gösterdiğiniz çabalar karşılıksız kalmayacak..

14 Ekim 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 09" R
Ay
Boğa
13° 44' 19" R
Merkür
Başak
20° 41' 33" R
Venüs
Terazi
27° 48' 11" R
Mars
Yengeç
09° 35' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 16"
Satürn
Balık
15° 02' 16"
Uranüs
Boğa
27° 05' 47"
Neptün
Balık
28° 30' 25"
Plüton
Oğlak
29° 44' 34"
Chiron
Koç
22° 14' 51"
Lilith
Terazi
09° 17' 40"
True Node
Koç
06° 37' 57"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>