Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendi İçine Yöneliyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

İlişkisi olan Başaklar için bugün, partnerinize karşı düşünceli ve yardımsever olabilirsiniz. Onun ihtiyaçlarını anlamaya çalışarak, ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. Bugün küçük jestler büyük anlamlar taşıyabilir.

Bekar Başaklar için bugün, yeni insanlarla tanışmak için uygun bir zaman olmayabilir. Kendinize zaman ayırıp, iç dünyanıza odaklanmanız daha faydalı olabilir. Doğru kişi, doğru zamanda karşınıza çıkacaktır.

İş hayatınızda bugün, analitik düşünme becerileriniz ön plana çıkabilir. Detaylara odaklanarak, projelerinizde başarı elde edebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla işbirliği içinde çalışarak, verimliliği artırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşe gitmediğiniz günlerde işle ilgili düşüncelere kafa yormamalısınız. Bu takıntılarınızı görüp değiştirmek adına iyi bir gün olabilir. Bu durumu göz önünde bulundurup üzerine düşünmek, hayatınızı düzenlemek için öneriler bulmak adına çaba göstermelisiniz. Yeniliklere açık olun.

20 Ekim 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi ifade etmek ve duygularınızı daha net bir şekilde ortaya koymak için harika bir gün olabilir. İletişim becerileriniz yüksek olacak ve insanlarla olan iletişiminizde başarılı olacaksınız. Kendinize olan güveninizin arttığı bir gün olabilir, bu sayede cesur adımlar atabilirsiniz. Yaratıcılığınızı konuşturmak için harika bir gün olabilir. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak çevrenizdeki insanlara ilham verebilirsiniz.

20 Ekim 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerini, çalışmalarına daha fazla yansıtacağın durumlar ortaya çıkabilir. Oldukça tempolu geçen bu günlerde rutin işlerini toparlamakta güçlük çekebilirsin. İşbirliği yapmak isteyenleri, işlerinin kolaylaşmasını arzuladığın için geri çevirmeyeceksin. Konuşmacı tavrını bugün çevrenden sakındığın görülebilir.

20 Ekim 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihniniz daha analitik hale gelebilir ve eğitim ile iletişimde derinlemesine konuşmalar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilişkilerde gizli meselelerin çözülmesi ve önemli diyalogların gerçekleşmesi bekleniyor. Ayrıca, yeni araç gereçler edinmek ve çevrimiçi alışverişte dikkatli olmak önemlidir.

20 Ekim 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı belirsizlikler ya da sizi hassas kılan konular olabilir. Öğleden sonra kendinizi değişikliklere uyum sağlamak için daha fazla zorlayabilirsiniz.

20 Ekim 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aldığınız bir takım haberler sizi oldukça rahatlatabilir. Küs olduğunuz birisi ile barışabilir, uzun zamandır görmediğiniz özlediğiniz kişileri görebilirsiniz.

20 Ekim 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnandığınız değerler konusunda hareket ederken biraz daha sabırlı ve kontrollü olmanız gerekiyor. Kişisel olarak kendinizi daha net ifade etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Güzel gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz günler için biraz daha beklemede kalmanızın sizin açınızdan daha iyi olabileceğini de aklınızda bulundurmalısınız.

20 Ekim 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bu dönem, benzersiz kişiliğini ve fikirlerini ifade etmek için etkili kanallar bulma zamanıdır. Aynı zamanda adanmışlığın ve kararlılığın da ön planda ve sana başarı getiriyor. Fikirlerin sıra dışı ve yenilikçi, ve şimdi onları hayata geçirmenin ya da faydalı bir şekilde kullanmanın yollarını bulabiliyorsun. Venüs, kısa süre önce güneş dördüncü evine geçti ve 11 Kasım'a kadar burada kalacak. Bu transit, evde ya da kişisel hayatında daha fazla uyum arzusunu ve potansiyelini beraberinde getiriyor. Önümüzdeki haftalarda, özgüvenin ve içsel cesaretin artabilir, kendini daha zengin hissedebilirsin. Sevdiklerini ve duygularını koruma eğilimindesin! Aşkta daha dikkatli, maddi konularda ise daha muhafazakar olabilirsin. Yine de, yakın ilişkiler, aile ya da ev arkadaşlarınla olan ilişkilerinin iyileşme potansiyeli yüksek.

20 Ekim 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bolluğun akışı var önünde. Gelecek vadeden girişimlerin var bu sayede. Önemli dokümanlar, kontratlar ve anlaşmalar imzalayabilirsin. Lütfen bunları iki kez okumaya özen göster ve çok güzel değerlendirdikten sonra karar ver. Para konusunda sorumsuz olmamaya da çok dikkatli olmalısın. İyikararları var hayatında, lütfen kendinden daha az şanslı olanlara da birazcık yardım eder misin? Eğer edersen bu senin içinde çok iyi olur.

20 Ekim 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

20 Ekim 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugünve kariyer hayatında fikirsel sorunlar ve yanlış anlaşılmalar olabilir. Gününüz güzel geçsin.

20 Ekim 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle konuşmak istediğiniz fakat konuşamadığınız konular sıkıntınızı artırıyor. Aranızdaki gerginlik bir süre daha devam edebilir. İş yerinde gün içinde sinirlenmenize yol açacak bazı olaylarla karşılaşabilir ve bu olaylara karşı vermeniz gereken tepkileri veremeyebilirsiniz. İşinizden memnun olmasanız da düzeninizi değiştirmek için henüz erken. Paranızı nasıl kullanacağınızı bilememenin sıkıntısını her geçen gün hissediyorsunuz. Uykusuzluk ve aşırı yorgunluk enerjinizi düşürüyor. Dinlenmeye biraz zaman ayırın.

20 Ekim 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 49' 02" R
Ay
Yengeç
10° 42' 41" R
Merkür
Akrep
13° 54' 34" R
Venüs
Yay
05° 57' 26" R
Mars
Yengeç
25° 13' 24" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 08" R
Satürn
Balık
13° 10' 50"
Uranüs
Boğa
26° 15' 01"
Neptün
Balık
27° 41' 36"
Plüton
Oğlak
29° 40' 10"
Chiron
Koç
20° 50' 49"
Lilith
Terazi
12° 46' 34"
True Node
Koç
06° 24' 29"
Son Güncelleme : 22/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>