Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Özgürsün Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, temkinli olmanın yollarını aramalısınız. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Hata yapmamanız gerekiyor.

Mesleki anlamda kendinizi toparlamaya çalışın. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

Maddiyatla ilgili konularda bazı sorunlar yaşanabilir. Gelir ve gider arasında denge kurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatı ve sorumluluklarınız açısından yoğun bir gün sevgili başaklar. Çok çalışıyorsunuz ve emeklerinizin karşılığını almak istiyorsunuz. Bugün ev yaşantınızla alakalı beklenmedik konular gündeme gelebilir, kişisel ihtiyaçlarınıza zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dikkatinizive kariyer konularına odaklayabilirsiniz. Detaylara odaklanarak projelerinizi daha başarılı bir şekilde yönetebilirsiniz. Aynı zamanda sağlık konularına da özen göstermekte fayda var. Duygusal anlamda ise içsel çekişmeler yaşayabilirsiniz, ama bu durumu sağduyunuzu kullanarak lehinize çevirebilirsiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ve enerjik bir ruh hali içerisinde olabilirsin. Akşam saatlerini arkadaşlarınla vakit geçirmek ve grup etkinliklerine katılarak geçirmek isteyebilirsin. Çalışan bir Başak burcuysanyaşamında, takım çalışması vebirliği önemli olacaktır. Özgür ruhunu paylaşmak ve insanlar arasında pozitif bir enerji yaymak için fırsatlar bulabilirsin.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Destek beklemeden, tek başınıza giriştiğiniz işler yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Yanlış insanlara güvenmek endişesi, sizi kimseye güvenemez bir noktaya getirebilir. Bunun faydalı ya da geçerli olacağı yanılgısına kapılmayın; bakış açınızı değiştirdiğinizde çevrenizde sizi görecek ve duyacak insanlar olduğunu fark edebilirsiniz. 

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinize, çocuklara ve yaratıcı olduğunu konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Düşüncelerinizi somutlaştırma imkanınız da var.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde sizden kaynaklı oluşabilecek iletişim eksiklikleri öğlen saatlerinde gerginliğe sebep olabilir. Olayları geçiştirmeden derinlemesine incelemelisiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Emek verdiğin konuların bir sonuca vardığını görmek isteyeceksin bugün. Bu konularda aceleci davranabilir ve somut sonuçlara odaklanabilirsin. Ancak kendine zaman tanımak ve bir şeylerin gerçekleşmesi için beklemek senin için daha iyi olacak.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün biraz esneklik gerektiren durumlarla dolu. Yaratıcı bir şekilde ilham alabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz. İçinizdeki tutkular harekete geçebilir ve finansal konularda yenilikçi adımlar atabilirsiniz. İlişkilerinizde uyum arayışı içerisindesiniz ve bunu başarmak için her türlü çabayı gösterebilirsiniz. Sezginiz kuvvetli ve yeni etkileşim yollarına açık olmak size fayda sağlayacak. Siz beklemiyor olsanız bile hayatınıza yeni insanlar girebilir ve size yeni bakış açıları kazandırabilirler.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi meşgul edecek ve masraf yapmanıza neden olacak o kadar çok şey buluyorsunuz ki, sizi takip etmek bu dönemde zorlaşacaktır. Bugün özellikle farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor fakat, duruma hakim oluyorsunuz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün aşk, tatil, çocuk, hobi, sanat konuları ön plana çıkabilir ve partnerinizle beraber bahsedilen konularda kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, olaylara yaklaşımınız tarzınız çok önemli. Maddi gücünüzü aşan konulara karşı temkinli hareket etmekle isabetli davrandığınızı göreceksiniz. Eski alışkanlıklarınızın size yüklediği sorumluluklarınızdan sıyrılmak zorundasınız.

20 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>