Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Barış İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, daha sabırlı olmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın.

Kendinizi zaman zaman köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Üstünüz olan kişilerle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkinizde açık ve samimi olmalısınız. Duygularınızı uygun bir şekilde ifade etmek, duygusal olarak bağlılığınızı güçlendirebilir. Gereksiz mesafelerden kaçınarak, sağlıklı bir iletişim ortamı yaratmak önemlidir.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Başak burcunun insanları için iletişim yönünde başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Özellikle yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde pozitif etkiler altında olacaksınız. Detaycı yapınız bugün size avantaj sağlayabilir. İş ve günlük hayatta detayları atlamadan, planlı ve disiplinli bir şekilde ilerlemek faydalı olacaktır. Ayrıca bugün sağlığınıza da dikkat etmenizde fayda var. Umarım güzel bir gün geçirirsiniz!

18 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kamu sektöründe çalışan bir Başak burcuysan, işindeki pozisyonun değişebilir. Evinin dekorunda değişiklikler yapmaya karar verebilirsin. Kuzen ya da yakın akrabanla eğlenceli bir akşam geçirmek için plan yapabilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinle bir süredir gitmek istediğin mekâna gidebilirsin. Ailende küslükler varsa arabuluculuk yapabilirsin.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun temponuzun yanında dinlenmeye ve kendinize özen göstermeye daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Eski ve yeni ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar alacak ve ruhsal faaliyetlere daha yatkın olacaksınız. Çevrenizdeki insanları dikkatle izlemeniz gereken bir gün olabilir.  

18 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular önem kazanabilir. Kendinizi geçmişinizde olan konular içinde bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize daha fazla yönelmeniz gereken bir gündesiniz. İşlerinizde daha rahat ilerleme kaydedebilirsiniz. Emlak ve gayrı menkul işleriyle ilgilenebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda eğitim almak isteyebilirsiniz.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayırlı olduğunu sezgilerinizi le anlayabiliyor ve mantığınız ile de bu konunun içinden kolaylıkla çıkabiliyorsunuz.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine çok fazla yükleniyor olabilirsin. Her şeye aynı anda yetişmen gerekiyor gibi hissetmek seni zihinsel olarak yorabilir. O yüzdenbölümü yapman ve farklı insanlara güvenmen daha iyi olacak bugün.

18 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi tatmin edici olabilecek konuşmalar odak noktasında ve bunlar sizi ruhsal olarak sorunlarınızdan arındırabilir. Yardım eli uzatmak veya destekleyici sözler söylemek için iyi bir zaman. Yeni, farklı veya rutinin dışında bir şeyler yapmak için can atıyor olabilirsiniz. Gün, sizi heyecan verici bir keşfe itebilir. Aniden yeni bir konu öğrenme isteği bile yaşayabilirsiniz. Düşünceleriniz sizi heyecan verici yerlere götürebilir. Geçmiş meselelere yeni bir ışık altında bakma yeteneğiniz de sizi yeni yerlere götürebilir. Fikirleriniz ilgi görüyor olabilir veya tutumunuz takdir ediliyor olabilir. Gün, ayrıca borçlar ilgili bir sorunu çözmeye yardımcı olabilir.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazılarınız, kardeşlerle ve yakın bağ içinde olacakları kişilerle ortak çalışma düzeni içine girecekler ve kazançlı çıkacaklardır. Gücünüzü çevresel faktörlerden alacak işler içinde olacaksınız. Önemli kararlar arifesindesiniz.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir. Evinizle ilgili yeni düzenlemeler söz konusu olabilir. Gününüz şahane geçsin.

18 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün tepe evinizde yaptığı etkileşim, yaratılığınız konusunda ufuklarınızın geniş olmasına neden oluyor. Karşıt fikirli kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız.

18 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>