Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Huzurlusun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2024, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Duygularınızı ifade ederken biraz anlaşılabilir olmaya çalışın. Enerjiniz yüksek ve bu da normalde sizden beklenmeyen adımlar atmanıza neden olabilir.

Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da çözüm arayışlarına yönelecek ve istediklerinize ulaşmayı başaracaksınız.

Maddiyatla ilgili konular tadınızı kaçırabilir. Biraz tutumlu olmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileniz gibi görüp güvendiğiniz kişilerin fikirleri bakış açınızı değiştirebilir. Yaşantınıza yeni konular dahil etmek, kişisel ve sosyal açıdan daha iyi süreçler yaşamak adına iyi bir gündesiniz. Farkında olmadığınız beceri ve ilgilerinizi görebilir, üzerine gidebilirsiniz.

16 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dikkatinizi dağıtan konularla baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Sabırlı olmaya ve sakin kalmaya gayret edin. İletişimde dikkatli olmak, sakin ve anlayışlı bir tutum sergilemek bugün önem kazanabilir. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamak için fırsatlar yaratın. Olumsuz enerjiyi uzaklaştırarak huzurlu bir gün geçirebilirsiniz.

16 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bol dedikodulu bir güne hazır mısın? Arkadaşlarınla bir araya gelerek koyu sohbetler yapabilirsin. Kurumsal firmadan çalışan bir Başak burcuysan, mesaiye kalman gerekebilir. Akşam saatlerini evinin eksikliklerini gidermek için harcayabilirsin. Eksikliklerini tamamlamak seni mutlu ediyor.

16 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalbinizi acı çekmeye alıştırmamalısınız. Yeni açılacak sayfalara eski hikayelerin gölgesini düşürmeyin. Bugün kendinize yeni öncelikler, hedefler belirleyin ve geçmişin yükünü bırakmaya söz verin.

16 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda daha yoğun süreçler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde değişiklikler olabilir. Mücadele etmeniz gereken konularda dikkatli olmalısınız. Bazı noktalarda çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda sizden daha tecrübeli kişilerden yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinize sakin kalmaya özen göstermelisiniz.

16 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda etrafınızdaki kişiler sizin mantığınızdan ya da yaratıcılığınızdan çok fazla söz edebilir. Konuşulacaksınız.

16 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bir konuya odaklanman kolaylaşabilir. Hayatına keyif ve eğlence getirecek mevzulara odaklanmak kendini daha iyi tanımana vesile olacak. Bugün kendine odaklanmak daha kolay olabilir.

16 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün bir tutkuyu cesurca takip etme veya bir atılım yapma arzusunu harekete geçiriyor. Eğitim, inanç veya tutumlarda değişiklikler olabilir. Gerçek ihtiyaçlarınızla bağlantı kuruyorsanız, bu daha özgür ve otantik bir şekilde yaşamak için değişiklikler yapma zamanı olabilir. Keşfetme ve öğrenme dürtüsü güçlüdür ve bu kendinizi zorlamanızı veya korkuyu aşmanızı talep eder. Şu anda program veya plan değişiklikleri varsa size yeni fırsatlar getirebilir. Yine de, güçlü arzuların zamanıdır; dikkatli olmazsanız, ani hareketler yapmaya meyilli olabilirsiniz. Ayrıca, daha fazla yaşam deneyimi ve hareket özgürlüğü arzuladığınız için özellikle huzursuz hissedebileceğiniz bir zamandır.

16 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi bir güven arayışı içinde olabilirsiniz. Değişimlerden fazla etkilenmeyerek, daha kararlı davranmalısınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Ortam yaratma konusunda etkin çaba göstermeniz gerekebilir.

16 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

16 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yakın çevre, eğitim, kardeşler, seyahatlerde tartışma, sürtüşme, kaos kendini gösterebilir. Ancak sosyal çevrenizin desteği sizinle olacaktır. Gününüz şahane geçsin.

16 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda yorum yapmak istemediğiniz halde, çevrenizdeki kişiler sizin özel sorunlarınızı merak ediyor. Çevrenize göre fazla tutucu tavırlar sergiliyorsunuz. Bugün, organizasyon çalışmalarına ağırlık vermek isteyebilirsiniz.

16 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>