Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorgulanmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2024, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Pişmanlık duyabileceğiniz adımlar atmaktan olabildiğince kaçınmaya çalışın. Kendinizle çelişkiye düşmenize neden olabilecek bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Fikirlerinizi ortaya koyarken birlikte olduğunuz kişinin duygu ve düşüncelerini de önemsemeye çalışmalısınız. Dengeler lehinize dönene kadar hata yapmamanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

İletişime fazlasıyla önem verecek ve kendinizi daha net ifade etmenin yollarını arayacaksınız. Her şeye mantık çerçevesi içerisinde yaklaşma ihtimaliniz var. Hızlı hareket etmek istediğinizde ufak tefek hatalar yapabilirsiniz ancak bunların üstesinden gelebileceksiniz. Gün içerisinde sizinle aynı fikirde olan kişilerle hareket etmeniz sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Finansal durumuzla ilgili konularda stabil hareket etmeye çalışmalı, karmaşadan olabildiğince uzak durmalısınız. Toparlanmanın zamanı geldi ve bu süreçten bir şekilde fayda sağlayarak çıkmaya odaklanın. Olduğunuz yerde beklemek size herhangi bir yarar sağlamayaca, mutlaka harekete geçmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutininizde veortamınızda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. İş süreçlerinizi daha verimli hale getirmek için alışkanlıklarınızı değiştirebilir, araç gereçlerinizi yenileyebilirsiniz. Sağlık konularında da alternatif yöntemler deneyebilir ve bedeninizi dinlendirecek aktiviteler yapabilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Başak burcundaki insanlar için iletişim konularında başarılı olabilecekleri bir gün olabilir. Duygularınızı net bir şekilde ifade ederek, karşılıklı anlayışı güçlendirebilirsiniz. Dikkatinizi detaylara vermek, planlarınızı gözden geçirmek ve düzenlemeler yapmak için uygun bir gün olabilir. Ayrıca, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirerek, kendinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. Enerjinizi iyi yönlendirdiğiniz takdirde, verimli bir gün geçirebilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üniversite sınavına hazırlanan Başak burcuysan, ailenin beklentilerini karşılayamamak seni korkutuyor olabilir. Kaygılarını yönetememek çalışma düzenini olumsuz etkileyebilir. Önce kendi isteklerine odaklanmak isteyeceksin. İlişkisi olmayan Başak burcuysan, artık yalnızlığın sana eskisi kadar iyi gelmediğini düşünebilirsin.

23 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz gibi görüp güvendiğiniz kişilerin fikirleri bakış açınızı değiştirebilir. Yaşantınıza yeni konular dahil etmek, kişisel ve sosyal açıdan daha iyi süreçler yaşamak adına iyi bir gündesiniz. Farkında olmadığınız beceri ve ilgilerinizi görebilir, üzerine gidebilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde duygusal karmaşalar yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizle paylaşım içinde olmak size iyi gelebilir. Hayalleriniz için mücadele edebilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekanız ve tecrübeleriniz ile devlet işlerindeki problemlerinizi çözebileceksiniz. Bu yüzden tam bir özgüven kendinizi ifade etme noktasında size iyi gelecek.

23 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha sonradan hissedeceğin önemli bir değişimin temellerini bugünden atabilirsin. Gerek kendi hareketlerinde gerekse insan ilişkilerinde farklı bir yol izlemek ileride sana çok daha büyük ve güzel değişimler oluşturacak. O yüzden bugün ufak adımlar atmaktan çekinmemelisin.

23 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, dinlenme ve mahremiyet ihtiyacının arttığı bir döneme giriyorsunuz. Gün, bir süredir baskın olan rekabetçi enerjilerden bir mola almanızı sağlayacak. Geçtiğimiz yılın faaliyetleri üzerinde düşünmek ve işleri bitirmek için ideal bir zaman ancak bu dönemde bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Duygusal ve fiziksel olarak zorlanabilir ve işleri halletme baskısı hissedebilirsiniz. Rahatlama ve gevşeme ihtiyacınızı fark ederek, sağlıklı bir denge kurmak önemlidir. Fazla sorumluluk aldığınızda, sürdürülebilirliği sağlamak zor olabilir. Rutinlerinizi veyükünüzü iyileştirerek bu zorlukları aşabilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son günlerde fazla asabi olmanız çevreniz tarafından hiç de hoş karşılanmıyor. Bugün daha dikkatli olmalısınız. Duygularınızı ifade ederken titiz davranıyor ve karşınızdaki kişi tarafından yanlış algılanıyorsunuz...

23 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

23 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün çalışma arkadaşlarınızla, gündelik hayat veya sağlık konuları ön plana çıkabilir. İş hayatınızda ilahi koruma sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

23 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz. Çevrenize karşı yargılayıcı olmadığınız sürece, başarı sizden yana olacak. Bugün olayların gerçek nedenleri üzerinde durmalısınız.

23 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>