Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Anaçsın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Duygularınızı ifade ederken beklenmedik adımlar atabilirsiniz. Her türlü problemi geride bırakmanız gerekmekte. Odaklanmaya çalışmalısınız.

Ufak tefek sorunlar yaşanabilir. İstediklerinize tam olarak ulaşmayı başaramayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi olarak toparlanmaya ihtiyacınız var. Yolunda gitmeyen her ne varsa çözümlemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutinlerinizde çevre dostu alışkanlıklar edinerek hayatınızda farklı bir başlangıç yapabilirsiniz. Atıkları azaltmak, geri dönüşüme önem vermek ve sağlıklı, organik beslenme alışkanlıkları geliştirmek önemli olabilir. Aynı ortamı paylaştığınız kişilerle bu konuda uyumlu olmak, onları teşvik etmek gerekebilir.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcundakilere kendilerine zaman ayırmaları ve iç huzurlarını sağlamaları önerilir. Duygusal dengeyi korumak için günlük rutinlerinizi gözden geçirerek negatif etkilerden uzak durmaya çalışın. İletişimde dikkatli olmak ve anlayışlı yaklaşmak önemli olacaktır. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın. Enerjinizi pozitif aktivitelere odaklayarak günü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. umarım gününüz harika geçer!

24 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olgun davranışlarınla arkadaş ortamında ön plana çıkıyorsun. Bu durumun getirdiği sorumluluklar beraber daha anaç bir yapıya bürünüyorsun. Evli Başak burcuysan, eşine ellerinle güzel bir akşam yemeği hazırlıyorsun. Birlikte yaşadığın zor günlerden ve geçmiş anılarınızdan bahsederken duygusallaşabilirsin.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ilişkilerde olumlu değişimler yaşayabilirsiniz. İçine kapanık olmaktan vazgeçerek yeni insanlarla tanışmalısınız. Hayal kurun, umutlarınızı kaybetmeyin, hareketli bir döneme giriyorsunuz.  

24 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma koşullarınızdaki sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklanan sıkışıklıklar meydana gelebilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınızla ilgilenebilirsiniz. Kendinizle ilgili ilgili konularda mücadele göstermeniz gerekebilir.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi daha verimli ve mutlu görebilir, partnerinizle huzur yaşayabilirsiniz. İlişkinizi gözden geçirmek için uygun bir gün.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlarla neleri nasıl konuştuğuna dikkat etmen gerekecek. Birçok işi halledebilecek güzel bir enerjin varken sözleriyle ve imalarıya sana sıkıntı çıkarmaya çalışanlar olabilir. O yüzden dikkatli olmalısın.

24 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, Başak burcu için detaylara odaklanma ve analitik düşünme becerileriniz ön planda olacak. İşlerinizde titizlikle çalışarak önemli adımlar atabilir ve hedeflerinize doğru ilerleyebilirsiniz. Nitekim, aşırı detaycılığınızın sizi engellemesine izin vermemelisiniz. Duygusal anlamda ise sevdiklerinizle iletişimde daha anlayışlı ve duyarlı olmanız gerekebilir. Bugün, kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi koruyun ve ruhsal olarak da beslenmeye özen gösterin. Unutmayın ki her detayın kusursuz olması gerekmez, bazen akışa bırakmak da önemlidir.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. Karşıt geri giden Satürn, kendiniz kadar özgür kişilerle birlikte olmanızı sağlıyor. Bugün, partnerinizle birlikte kişisel ve özel çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün çalışma hayatı, sağlık ve gündelik uğraşlarınız ön plana çıkabilir, ancak sosyal çevrenizde şanslı ve özel gelişmeler olabilir. Gününüz harika geçsin.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün idealleriniz konusunda ısrarcı bir tavır takınacaksınız. Gücünüzü ilişkileriniz de yansıtmak istemeniz sizi son derece çekici yapıyor. Ailenizdeki olumsuzluklara ilgilenmek, vaktinizi alabilir. Boyun kaslarınıza dikkat edin.

24 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 35' 17" R
Ay
Koç
25° 17' 52" R
Merkür
Başak
18° 23' 04" R
Venüs
Terazi
26° 17' 15" R
Mars
Yengeç
08° 53' 60" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 46"
Satürn
Balık
15° 07' 45"
Uranüs
Boğa
27° 06' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 29"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 54"
Lilith
Terazi
09° 09' 25"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>