Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Emeklerinin Karşılığını Alıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, daha huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz. Beklentilerinizin genel olarak karşılık bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Kendinize çok yüklenmekten kaçının. Üstesinden gelmekte zorlanmayacağınız gelişmeler söz konusu olabilir. Olumsuzlukların sizi çok fazla zorlamasına da izin vermeyin.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha temkinli olun. Hata yapmamaya çalışın. Kontrol sizin elinizde olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleceğinize hizmet etmek için sorumluluk alın, motivasyonunuzu korumalısınız. Geçmiş deneyimlerinizle bugününüzü şekillendirin, mutlu seçimler yapın. Kendinizi kısıtlamadığınızda sosyal ortamlarda parlayabilirsiniz, bugünü değerlendirin.

20 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcundaki insanlar için detaylara daha fazla odaklanmak önemli olabilir. Duygusal zorluklarla başa çıkmanız gerekebilir ancak pratik ve analitik yaklaşımlarınızla sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak iç huzurunuzu korumaya özen gösterin. İş ve ilişkilerinizde titiz ve düzenli olmanız olumlu sonuçlar getirebilir. Sağlığınıza dikkat etmek ve beslenmenize özen göstermek de bugün önemli olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

20 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun yıllardır aynı kurumda çalışan Başak burcuysan, beklediğin terfiiyi sonunda alıyorsun. Bu haberi ailenle paylaşmak için sabırsızlanıyorsun. Hayatının belli alanlarını düzenlemek için birtakım kararlar alacaksın. Aldığın kararları eksiksiz yerine getirme niyetindesin! Uzak bir akrabanla tesadüfen karşılaşabilirsin.

20 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uyumlu olmaya çalıştıkça zora sokulan ilişkiler, çalışmalar size istemediğiniz kararlar aldırabilir. İçten içe korksanız da, kendinizi göstermeniz gerekecektir. Bağlılık ve bağımlılık arasındaki ince çizgi tam olarak buradan başlar; bugün bazı zincirlerin koptuğunu görebilirsiniz. 

20 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ilişkide olduğunuz kişiye zaman ayırmak size iyi gelecek. Gün içinde ailevi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda yeni fırsatlar oluşabilir. Duygularınızı daha net gördüğünüzü düşünebilirsiniz. Akşama doğru harcamalar artabilir.

20 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılarınızın altında sorumluluklarınızın farkında olmanız yatsa da disiplin konusundaki başarınız da ön plana çıkacak özellikle de meslek konularında.

20 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün emek verdiğin şeylerin karşılığını alabilirsin. Bir süredir üstünde çaba gösterdiğin konular varsa bugün bu konularda başarılı olacaksın. Üretken olabileceğin ve bundan keyif alacağın bir gündesin.

20 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, kişisel gelişiminizi ve başarılarınızı keşfetmek için umut verici bir zaman. Gün artık hayatını önemli ölçüde iyileştirdiğinden mutluluğunuzda bir artış yaşayabilirsiniz. Bu, fikirlerinizi sunmak için güçlü fırsatlara yol açabilir veya etkiniz ve ikna gücünüz artabilir. Kendinizi bir konuya, hedefe veya amaca motive olmuş halde bulabilirsiniz. Bu bağlantılar artık hem ilham verici hem de pratik olarak destekleyici oldukları için değerli olabilir. Motivasyonunuzu ve ilhamınızı daha da artıracak önemli bir anlaşmaya da varılabilir. Geçmiş ortaklıklarda veya mevcut bir ilişkide işlerin nerede ters gittiğini ve bunun sonucunda bugünü iyileştirmek için ne yapılması gerektiğini anlama konusunda daha iyisiniz.

20 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayata geçirmekte zorlandığınız hayallerinizi gerçekleştirebilmeniz adına bugün yeni insanlara tanışabilir veya sosyal çevrenizden destek alabilirsiniz. İnsanlara güvenmeyi öğrenmeli, sorumluluklarını biraz dağıtmalısınız. Birlikte hareket ettiğinizde kafanız rahatlayacak.

20 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

20 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ev ve aile konularında iletişime dikkat etmelisiniz. Gününüz harika geçsin.

20 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş disiplininiz mükemmel gidiyor. Bugün çevrenizdeki kişileri zekanızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken daha sakin ve temkinli olmalısınız.

20 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 41' 03" R
Ay
Koç
26° 46' 36" R
Merkür
Başak
18° 34' 02" R
Venüs
Terazi
26° 24' 28" R
Mars
Yengeç
08° 57' 19" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 08"
Satürn
Balık
15° 07' 18"
Uranüs
Boğa
27° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 32' 19"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 39"
Lilith
Terazi
09° 10' 04"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 06:52

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>