Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Şaşırıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, daha temkinli olmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar zorlayıcı ve karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceksiniz. Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da çözüme ulaştırma şansınız var.

Mesleki olarak kendiniz toparlaya çalışın. Sorumluluklarınız ne kadar yüksek olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Tercihleriniz konusunda biraz daha temkinli olmaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha temkinli olmaya çalışın. Kolay para harcamaya müsaitsiniz ve bu da hata yapmanıza neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dinlenme ve stres atma programınızı oluştururken zamanı doğru kullanmayı unutmayın. Sorumluluk sahibi olmak önemli olsa da duygularınızı da ihmal etmeyin. Kararlarınızı sağlamlaştırmak için dolunayın ışığından ilham alabilirsiniz.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Başak burcu için iletişimde dikkatli olmanız ve net ifadeler kullanmanız önemli olabilir. Ayrıca duygusal konularda dengeyi korumaya özen göstermelisiniz. İş hayatında ise detaylara dikkat etmeniz gerekebilir, beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlık açısından ise beslenmenize dikkat etmek ve düzenli egzersiz yapmak faydalı olacaktır. Hayatınızdaki rutinleri gözden geçirmek ve gerektiğinde ayarlamak için uygun bir gün olabilir.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ağır bir Dolunay gerçekleşiyor. Yorucu iletişim kuranlardan uzaklaşacaksın. Hayatını daha sakin bir şekilde devam ettirmek isteyebilirsin. Kendini rahatlatmak için meditasyon yapıyorsun. Bu konu hakkında bilgisine güvendiğin bir arkadaşından yardım isteyebilirsin. Miras konusuyla ilgili seni şaşırtacak haberler alabilirsin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanları mutlu etmenin, hediyeleşmenin mutlu hissettiren bir yanı vardır. Ancak bu durum sizde bir sorumluluğa dönüştüğünde hissedeceğiniz şey bir zorunluluk olabilir. Bugün bir farklılık yapın, önceliği kendinizi mutlu etmeye verin. Çevrenizin bunu nasıl karşıladığını izlediğinizde hislerinizi yönetmeniz de kolaylaşacaktır.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel konularda daha ciddi bir tavır içinde olabilirsiniz. Eve yönelik konularda sizi bugün daha fazla meşgul ediyor olabilir.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı meselelerde kendinizi yorgun hissetmenizden ötürü oluşan ufak gerginlikler işinizde büyük sonuçlar doğurabilir.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin kişiye sürprizler hazırlamak hem seni hem de sevdiğin kişiyi çok mutlu edebilir. Bugün daha yapıcı bir enerjiye sahip olacaksın. İnsan ilişkilerindeki gelişmelere öncelik vereceksin. Ancak sevdiğini mutlu etmek için ekstra masrafa girmemelisin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün kendinizi güvenle ifade ediyorsunuz. Gün heyecan verici konuşmaları, haberleri, fikirleri ve derin düşünceleri ateşler. Sorun çözmede kendinizi daha iddialı veya etkili hissedebilir ve daha aktif olabilirsin. Her zamanki rutininizin dışına çıkma veya hayatınıza bir miktar macera ekleme şansınız varsa, muhtemelen bunu kullanmak isteyeceksiniz. Projelerinizde veya hobilerinizde daha fazla anlam buluyorsunuz veya güçlü ve anlamlı bağlantılar kurmanın zamanı geldi; sevginiz ve yaratıcılığınız çiçek açıyor.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gezegeniniz Merkür, geri hareketini yapıyor. Kazanç fırsatları ve değişkenliği size motivasyon kazandıracaktır. Kişiliğinizi ön plana çıkaracak işlerden kazanç sağlamaya başlamak için, kolları sıvamalısınız.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün aşk, tatil, çocuklar ve hobilerinizle ilgilenebilir ve bazı belirsiz süreçleri sonlandırabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş yaşantınızda gelişmek istiyorsanız, arkadaş çevrenizde güçlü dostların yardımına ihtiyacınız olacak. Zorlandığınız konularda yardım almalı ve sabit düşünmekten vazgeçmelisiniz. Kazanç artışı, kariyerinizle paralel ilerleyecek.

22 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 41' 47" R
Ay
Koç
26° 57' 51" R
Merkür
Başak
18° 35' 26" R
Venüs
Terazi
26° 25' 23" R
Mars
Yengeç
08° 57' 44" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 11"
Satürn
Balık
15° 07' 15"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 18"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 37"
Lilith
Terazi
09° 10' 09"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>