Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeni Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, şans genel olarak sizden yana dönmüş durumda. İlişkinizden yana yaşadığınız tüm sorunlar ve sıkıntılar da geride kalmaya başlıyor. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız çok zor olmayacaktır.

Kendinizi her açıdan şanslı ve mutlu hissetmeye başlıyorsunuz. Dengeleri lehinize çevirme şansınız bir hayli yüksek ve bundan da dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Etkin enerjiler aldığınız bir gündesiniz.

Maddi durumunuz sizi biraz olsun zorlayabilir ancak bunları çözümlemek için mücadele etmediğiniz sürece hiçbir şey istediğiniz gibi olmayacaktır. Şartları olabildiğince zorlamaya çalışmalı ve ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçmektesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim becerilerinizi kullanarak yeni ortamlar ve konular keşfetmelisiniz. Kendinizi iyi ifade edin, eleştirilerinizi yapıcı bir şekilde kullanın ve haklarınızı savunun. Geçmişe takılmadan, ruhsal ve ekonomik dengenizi iyileştirmeye odaklanmanız hayatın akışını değiştirecektir.

26 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal kararlar vermekten kaçının. Akılcı ve mantıklı düşünmeye odaklanın. İş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmek için bugün ideal bir gün olabilir. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek size iyi gelebilir. Ufak tefek detaylara takılmadan, geniş bir perspektiften bakmaya çalışın.

26 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür, bugün burcuna geçiyor. Yönetici olan bir Başak burcuysan birlikteyaptığın koordine olduğun çalışma arkadaşlarının daha dinamik olmasını sağlayacak adımlar atabilirsin. Eğitim hayatı devam eden bir Başak burcuysan yüksek lisans, yabancı dil eğitimlerini üzerine yoğunlaşabilirsin. Ticarete ilgin artabilir.

26 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz için bir yol ararken bunun uzakta olmadığını fark edebilirsiniz. Yetenekleriniz, ilgi alanlarınız, hayalleriniz size neler yapabileceğiniz konusunda yol gösterebilir, hatta yol olabilir. Zaman ayırdığınız her şeyin geri dönüşünü alacağınız bir gündesiniz. 

26 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz yoğun olabilir. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Eğitim almak istediğiniz konularla ilgili harekete geçebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Finansal konularda kararlarınızı daha dikkatli almaya bakın. Duygusal yönden sizi bağlayıcı koşullar oluşabilir.

26 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Teslim olmak ve kendinizi ihtimallere açmak yeni fırsatlar getirecektir. Duygusal açıdan iyileşmeniz diğer konularda da cesaret ve yapabilirliğinizi arttıracaktır.

26 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir durup düşünmen gerekecek. Ne için ne kadar çaba sarf ettiğini, etrafındaki insanların bundaki etkisini görmek isteyeceksin. Gereksiz çabaları kesme ve insanlarla arana sağlıklı bir sınır çekme zamanı gelmiş olabilir.

26 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, zafer kazanma, başarılı olma veya kazanma hırsını besliyor. Bu denge, kontrolün sizde olduğunu hissettiriyor. Sezgileriniz, hayat yolu veya kariyerle ilgili kararlar alırken sizi destekleyebilir çünkü başkalarının şu anda ne istediğinin nabzını tutuyorsunuz. Bir sorunu çözmek veya bir hedefi ilerletmek için hafızanıza veya bilgeliğinize kolayca başvurabilirsiniz. Başkalarında güçlü hisler ve tepkiler uyandırmaya mecbur olduğunuzu düşünebilirsiniz. Oldukça doğal bir şekilde öncülük ediyor veya bağımsız hareket ediyorsunuz ve nereye gideceğiniz veya bundan sonra ne yapacağınız konusunda hisleriniz güçlü.

26 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün rutin hayatınızda beklemediğiniz gündemler yaşayabilirsiniz. Alışık olduğunuz düzenin bozulmasını istemesiniz de değişim kaçınılmaz. Her şeyi kontrol edemezsiniz. Önemli kararlarınızı birkaç gün ertelerseniz daha doğru karar alacaksınız.

26 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

26 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün finans, sağlık, özel hayat konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz.

26 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 37' 30" R
Ay
Koç
10° 24' 19" R
Merkür
Başak
16° 33' 34" R
Venüs
Terazi
25° 05' 06" R
Mars
Yengeç
08° 20' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 40' 00"
Satürn
Balık
15° 12' 07"
Uranüs
Boğa
27° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 34' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 54"
Chiron
Koç
22° 20' 16"
Lilith
Terazi
09° 02' 52"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>