Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yalnızlığınıza Çare Buluyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki anlaşmazlıkların önüne geçmeye çalışmalısınız. Mümkün olanlar üzerinde yoğunlaşabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olmasını da sağlayabilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

Fırsatlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz takdirde her şey daha da iyiye gidebilir. Enerjinizi doğru yönettiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmaya çalışın. Aktif adımlar atmak için uygun zamandasınız ve bundan da en iyi şekilde yarar sağlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tahmin etmek yerine yaşayarak tecrübe etmeyi denemelisiniz. Gözü karar bir risk aldığınızı düşünerek kendinize ket vurmayın. Arkadaşlarınıza aşırı düşkünlüğünüz bu konudaki gerçekleri görmenizi zorlaştırabilir ama bugün o zorluğu aşarak nasıl ilişkiler kurduğunuzun farkına varıyorsunuz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, enerjinizi ve odaklanma yeteneğinizi kullanma zamanı. Önemli görevlere veya projelere yönelerek, başarıya ulaşabilirsiniz. Kendinizi daha disiplinli ve organizeli hissedeceksiniz, bu yüzden yapmanız gereken işleri daha verimli bir şekilde tamamlayabilirsiniz. İletişim becerileriniz de bugün oldukça güçlü olacak, bu nedenle insanlarla daha kolay iletişim kurabilir ve etkileyici bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Ancak, kararların aceleyle verilmemesi gerektiğini unutmayın. Mantıklı bir şekilde düşünün ve doğru adımları atın. Halletmeniz gereken bazı sorunlar veya engeller olabilir, ancak kararlılıkla üstesinden gelebilirsiniz. Kafanızı karıştıran veya motivasyonunuzu düşüren faktörlerden uzak durmaya çalışın.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyada gezinirken oldukça şaşıracağınız bir paylaşıma denk gelebilirsiniz. Bu durumu yakın arkadaşınıza anlatmak için hemen telefona sarılacaksınız. Küs olduğunuz aile üyelerinizle bir araya gelmek canınızı sıkacak. Yalnız yaşayan bir Başak burcuysanız, yalnızlığınızı gidermek için evcil hayvan sahiplenmek isteyebilirsiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size neyin iyi geldiğini unutmuş olabilirsiniz. Bugün onları hatırlamak için geriye gitmeniz, biraz cesaret göstermeniz yeterli gelebilir. Korkuyla başa çıkmanın en güzel yolu budur.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. İlerleyen zamanlarda planlama hatalarından kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İşlerinizi toparlamak için destek alabilirsiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı iyi geçirmek için konforlu alanınızı sağlayabilirsiniz. Olaylara özgürlükçü bir bakış açınız olduğu için işinize müdahale edilmesinden çok haz etmeyebilirsiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatın istediğin yöne giderken yaşanabilecek olan yeni durumlar biraz yoldan sapmalara sebep olabilir. Kısa vadeli sonuçları olan durumlar için dikkatli olmak senin için iyi olacak. Kararlı duruşunu koruyup planına sadık kalmak senin için daha önemli olabilir.

27 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün, birisi hakkındaki duygularınızı uyandırıyor veya henüz başarmadığınız bir projeye olan ilginizi yeniden canlandırıyor. Kesinlikle, aşkı aramıyor olsanız bile, bu romantizm için iyi bir zamandır, çünkü bu karmaşık ve heyecan verici günde başkaları size kapıları açabilir. Bir arkadaşınızın teşvikiyle elinizden gelenin en iyisini yapmak veya bir hayalin peşinden gitmek için ilham alabilirsiniz. Arkadaşlarınız şu anda hayatınızın merkezi olabilir, onlar sizin yardımınıza gelebilir veya siz onların yardımına gidebilirsiniz ve bir dostluk duygusunun güne hakim olması muhtemeldir.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bu da harekete geçme noktasında tam olarak istediklerinizi yapamayacağınız anlamına gelmekte. Düşüncelerinizdeki değişimden en doğru şekilde yarar sağlamaya çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak ve Yükselen Başak; sosyal çevre, kariyer, ev-aile konularında belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Aşk, evlilik, ortaklıkla ilgili kalıcı ve güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Finansal konularda ve sağlığınızla ilahi koruma sizinle olacak. Maddi kazançlarınızda olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. İletişime ise dikkat.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olantekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Yaşça sizden büyük olan ve daha çok tecrübe sahibi olan kişilerin desteğini üzerinizde hissedebilirsiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 45' 52" R
Ay
Koç
28° 00' 14" R
Merkür
Başak
18° 43' 10" R
Venüs
Terazi
26° 30' 28" R
Mars
Yengeç
09° 00' 05" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 26"
Satürn
Balık
15° 06' 57"
Uranüs
Boğa
27° 06' 47"
Neptün
Balık
28° 32' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 11"
Chiron
Koç
22° 17' 27"
Lilith
Terazi
09° 10' 36"
True Node
Koç
06° 37' 17"
Son Güncelleme : 20/09/2024 08:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>