Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sosyalliğiniz Üstünüzde Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklentileriniz büyük ölçüde değişim göstermeye başlayacak. Rahat hareket etmek için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor. Denge kurmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak daha aktifsiniz. İstediklerinize ulaşmak için zaman zaman zorlanacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Etrafınızda olan biten her ne varsa ona yoğunlaşmaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. İstediklerinize tam olarak ulaşamayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Daha dengeli olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik koşullarınızı iyileştirmek için yeni yöntemler düşünebilirsiniz. Ailenizden alacağınız bir kaynağı kullanmak kısa vadede sorunları çözebilir. Ancak her seferinde bir kaynak bulamayacağınızı düşünerek kendinize farklı alternatifler oluşturmalısınız.

21 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yoğun bir gün olabilir ve çok fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Verimli bir şekilde çalışabilmeniz için kendinize bazı hedefler belirleyin ve adımlarınızı planlayın. Dikkatinizi dağıtabilecek faktörlerden uzak durmaya çalışın. Sizin için önemli olan konularda, akılcı bir şekilde hareket etmek sizin için daha iyi olabilir. Kendinize vakit ayırmak için biraz zaman ayırın ve stresinizi azaltmak için gevşeme tekniklerine başvurun. Duygusal anlamda, ilişkilerinizde daha anlayışlı olmanız gerekebilir. Partnerinizin ihtiyaçlarına daha duyarlı olun ve onunla daha fazla bağlantı kurun. İyimser bir tutumla hareket ederseniz, bugünü başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Unutmayın ki, sizin için önemli olan herhangi bir konuda kendinize güvenin ve en iyi sonuçları elde etmek için çalışın.Umarım bu yorum size yardımcı olur. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim!

21 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanızda fayda var. Ek takviyeler yapmaya karar verebilirsiniz. Parasal krizler, güven vermeyen insanlar canınızı sıkıyor. Bugün, hiçbir daveti geri çevirmek istemeyebilirsiniz. Sosyal olmak istiyorsunuz. Kalabalık bir ekiple çalışan Aslan burcuysanız başına buyruk kişilere inisiyatif göstermeyeceksiniz.

21 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutluluğunuzu ertelemeyin. Bu durumu bir kurala bağlamanız gerekiyorsa ilk kuralınız bu olsun. Geleceğe dönük fikirler konusunda bugün yaratıcılığınız yüksek olabilir.

21 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda krizler oluşabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Öğlen saatlerinde daha fazla çabalamanız gerekebilir. İşlerinizi olgunlaştırmak isteyeceksiniz. Parasal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Geçmişte kalan ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir.

21 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmeden önce iyi düşünmelisiniz. Sosyal olarak kendinizi iyi ifade etmeli ve daha özgüvenli bir girişkenliğe sahip olabilmelisiniz.

21 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni fırsatların çıktığı bir gün geçirebilirsin. İş hakkında sürekli yeni konular peşinde koşabilirsin hatta. Programını bunu gözeterek yeniden oluşturmak sana çok daha fazlasını katabilir.

21 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün görüş ve fikirler konusunda başkalarıyla çatışma eğilimindesiniz. Gelen haberler sizi yeni bir yöne itebilir veya size yeni dünyalar açan bir bakış açısı kazanabilirsiniz ve bir aydınlanma söz konusu olabilir. Gün, her türlü duyguyu harekete geçirebilir. Çalışmalarınızda ve ilişkilerinizde kendinizi fazla durgun hissediyorsanız, bunu değiştirmek için şimdi bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. İşleri taze tutmak veya biraz yaratıcılığın ortaya çıkmasına yardımcı olmak için bu alanlarda mini bir yeniden doğuştan geçmeniz gerekebilir. Bu sizi tekdüzelikten kurtarsa ​​da işleri aşırı uçlara götürmemek en iyisidir.

21 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi bitkin hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Sadece sorumluluk duygunuzun artması sizi zorluyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin size vereceği destek çok önemli. İş arkadaşlarınızın tepkisini alabilirsiniz, dikkat.

21 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

21 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; finans, sağlık, özel hayatla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Aşk, tatil, eğlence veya hobilerden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz güzellikle dolu olsun.

21 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda bazı problemler var. Bencilce davranmanız, ilişkinizde onarılamayacak yaralara sebep olabilir. Sevdiğinize karşı daha anlayışlı olmaya çalışın. Üzerinize aldığınız bir işi başaramayacağınıza dair bir endişeniz var. İş konusunda önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz gereken bir dönem. Çalışmalarınızda doğru bir yol izleyerek amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Maddi sıkıntılarınızın bazılarından kurtulmanız mümkün. Kolesterollü besinlerden uzak durun.

21 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 50' 20" R
Ay
Koç
29° 08' 47" R
Merkür
Başak
18° 51' 40" R
Venüs
Terazi
26° 36' 03" R
Mars
Yengeç
09° 02' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 43"
Satürn
Balık
15° 06' 36"
Uranüs
Boğa
27° 06' 42"
Neptün
Balık
28° 32' 03"
Plüton
Oğlak
29° 45' 08"
Chiron
Koç
22° 17' 16"
Lilith
Terazi
09° 11' 07"
True Node
Koç
06° 37' 19"
Son Güncelleme : 20/09/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>