Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Keskin Bitişler Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmayı başaracaksınız. Olumsuzlukların yavaş yavaş son bulmasıyla beraber ilişkinize yönelik adımlar atmanız çok daha kolay olabilir.

Mesleki olarak daha aktifsiniz. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandan geçiyorsunuz. Dengeler karmaşık olsa da lehinize çevirmek için uygun bir süreç.

Gelir ve giderler konusunda beklenmedik sorunlar yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişimden yana yaşadığınız sorunların son bulabileceği bir gün. Genel olarak kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Sorunların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapın. Etkin adımlar atmanız gereken bir gün. Belirsizlikler canınızı sıkacak olsa da üstesinden gelmek için ne gerekiyorsa onu yapın. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz.

22 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün olumlu bir enerjiye sahip olabilirsiniz. Kendinizi daha enerjik ve motiveli hissedebilirsiniz. Verimli bir gün geçirebilir, işlerinizi düzenleyebilir ve projelerinizi ilerletebilirsiniz. Aynı zamanda sağlık konularıyla ilgilenmek için de iyi bir gün olabilir. İhtiyaç duyduğunuz değişiklikleri yapmak için mükemmel bir fırsat elde edebilirsiniz. İlişkilerde ise anlayışlı ve yardımsever bir tutum sergileyebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara destek olmak ve onları motive etmek için ideal bir gün olabilir.

22 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızın çok uzak düştüğü, hislerinizin kaybolduğu bir ilişki içerisindeyseniz hem kendinize hem de karşı tarafa daha fazla haksızlık etmek istemeyeceksiniz. Bazı bitişler söz konusu olacak. Çalışan bir Başak burcuysanız tahammül edemediğiniz, görmezden geldiğiniz davranışlara set koymanız kolay olacak.

22 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün, kişisel izlerinizi taşıyan işlere göz atabilir ve gözlemleriniz üzerinden değerlendirme yapabilirsiniz. Bu gözlemleri geliştirmeye odaklanın. Çocuklarınızdan ve sevdiklerinizden, sizinle ilgili geri bildirim vermelerini isteyin ve duyacaklarınıza karşı açık olduğunuzu önce kendinize sonra da onlara gösterin.

22 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yayıncılık ve medyaya dair işlerinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bu konulardaki işlerinizi daha sıkı tutmanız gerekiyor. Ticari alanlardaki işlerinizle ilgili beklentilerinizde daha gerçekçi olmanızda fayda var. Öte yandan gün içinde ilginç insanlarla tanışabilir, bakış açınızı değiştirip geliştirecek sohbetler yapabilirsiniz.

22 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi zorlayan deneyimlerden uzak kalmayı tercih edebilir, sevdiklerinizle güvenli ortamınızda kalmayı tercih edebilirsiniz, ileriye dönük planlar kurabilirsiniz.

22 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şeyin zorla ilerlediği gibi bir algıya kapılıyorsan kendini biraz geri çekmenin zamanı gelmiş demektir. Akışın tersi yönde ilerlediğini düşünüyorsan bir şeyleri kendi haline bırakabilirsin. İnan bu sana daha iyi gelecek.

22 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bu keyif amaçlı aktivitelerin ön plana çıktığı ve dikkatinizi çektiği bir dönemdir. Kendinizi göstermeye ve yaratıcı bir şekilde ifade etmeye hazırsınız. Artık yaratıcı ve duygusal düzeylerde ilhamı daha kolay buluyorsunuz, bu yüzden bu avantajlardan yararlanın! Kendinize olan güveniniz memnuniyet verici bir şekilde artıyor ve özellikle eğlence, kendini ifade etme, romantizm, hobiler ve yaratıcı faaliyetlere yönelik ihtiyaçlarınıza uyum sağlıyorsunuz. Nitekim gün biraz gergin olabilir, özellikle de tekdüze veya zorlu bir durumda olduğunuzu hissediyorsanız. Hayal kırıklığıyla ani bir tepki vermekten kaçının.

22 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Paylaşma duygunuzun yoğun olduğu günlerde, yanlış ilişkilere girebilirsiniz. Aşk konusunda doğru zamanı beklemelisiniz. İlişkilerinizde istediğiniz ilgiyi görecek, arkadaşlarınızın bazı tekliflerine kayıtsız kalamayacaksınız.

22 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaygısız olmak, çevrenizdekilerle uyum içinde ve hisleriniz nedeniyle kendinizi kutlamak üzere doğru ruh halinde olmak için iyi nedenleriniz var. İsterarkadaşlarıyla isterse ailenizle tüm karşılaşmalarınız son derece ödüllendirici geçecek. Fazla heyecanlanmayın, ama bu günü bir armağan olarak kabul edin ve kadirşinaslığınızı, çevrenizdekilerin nezaketine aynen cevap vererek sergileyin.

22 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat planı yapabilirsiniz. Tatil, eğlence, çocuklarla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzellikle dolu olsun.

22 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu günlerde tanıştırılacağınız birisi son günlerdeki karamsar halinize son verebilir, ama siz önce karamsarlığınızı atmalı ve bu tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz. Kariyerinizi korumak için çalışmalar yapmak arzunuz var. Yaratıcı fikirlerinizle çevrenizi etkilemenize rağmen, kararlarınızı verirken acele etmemelisiniz. İş ortaklarınıza danışarak hareket edin. Elinizdeki parayı değerlendirme konusunda kararsız kaldınız. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışmalı ve en akılcı yolu seçmelisiniz.

22 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 49' 56" R
Ay
Koç
29° 02' 33" R
Merkür
Başak
18° 50' 53" R
Venüs
Terazi
26° 35' 33" R
Mars
Yengeç
09° 02' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 42"
Satürn
Balık
15° 06' 38"
Uranüs
Boğa
27° 06' 43"
Neptün
Balık
28° 32' 04"
Plüton
Oğlak
29° 45' 09"
Chiron
Koç
22° 17' 17"
Lilith
Terazi
09° 11' 04"
True Node
Koç
06° 37' 19"
Son Güncelleme : 20/09/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>