Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Mutlu Hissediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, birlikteliğiniz konusunda kendinizi daha hevesli hissetmeye başlıyorsunuz. Durgunluk yaşanabilecek adımlar atabilirsiniz ancak bunu yaparken ilişkinize zarar vermemeye de çalışın. Sabırlı olduğunuz takdirde her şey istediğiniz gibi olabilir.

Yoğun enerji altındasınız. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Dengeleri zorlamadığınız sürece adım adım başarıya odaklanma şansınız var. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili var olan tüm sorunları geride bırakmak için harekete geçeceksiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Odaklanmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bütçenizin yeterli gelmediği durumlar olabilir. Destek istemeden önce yapmak için sıraya koyduklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Hırsın sizi ele geçirmesi daha büyük maddi açıklar oluşturabilir; kaynaklarınızı ve hayattan beklentilerinizi doğru analiz etmelisiniz.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, önemli kararlar almak veya başkalarıyla iletişim kurmak konusunda güçlü bir içgüdüye sahip olabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artacak ve kararlarınızı cesurca uygulayacaksınız. İletişim becerileriniz bugün oldukça etkili olacak ve etrafınızdaki insanlara cesaret verebileceksiniz. Duygusal denge ve iç huzurunuzu korumaya özen göstermelisiniz. Bugün özellikle sağlık ve aile konularında dikkatli olmalısınız. Yaşadığınız içsel çatışmaların üstesinden gelmek için kendinize zaman ayırmayı unutmayın.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne oldukça pozitif bir başlangıç yapabilirsin. Açık havada güzel bir yürüyüş yapmak istiyorsun. Aldığın kararları harfiyen uygulamak isteyeceksin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, artık hayatına birini almak istiyorsun. Bu kişiyle tesadüfi bir şekilde tanışabilirsin.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma düzeninizin değişmesi yeni sorumluluklar getirebilir. Haftanın yorgunluğunu atarken yeni hafta için de plan yapmanız, takvim oluşturmanız size kolaylık sağlayacaktır. Kendinize, evinize ve ailenize ayırmanız gereken zamanın farkında olun; dengeleri koruyun.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni bir adım atmak için cesaret göstereceksiniz. Duyarlı olduğunuz konuları daha iyi kontrol etmelisiniz.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hızlı veya ani kararlar almak gününüzün genel konusu olsa da aldığınız çoğu karar sizin için olumlu ve sezgilerinizin onayladığı kararlar olacak.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularını ifade etmekte zorlandığın bir gün olabilir. İnsanlarla arandaki iletişimi kuvvetlendirmek için ekstra bir çaba göstermen gerekebilir. Bu durum seni biraz yorsa da günün sonunda daha iyi bir gelişme yaşayabilirsin.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün destek, bağımlılık, yakınlık, güç paylaşımı ve finansla nasıl başa çıktığınızla ilgili bir değişime işaret ediyor. Şimdi başkalarındaki en iyiyi ortaya çıkarma konusunda daha güçlü bir yeteneğiniz olsa da başkalarının sorunlarının duygusal yükünü ve ağırlığını biraz fazla üstlendiğinizi hissettiğiniz zamanlar olabilir. Bu durum, içsel yolculuğu tetikleyen bir şey olabilir. Bugün, zamanlamanın yanlış olduğunu hissedebilir ve en iyi yaklaşımın ileriye gitmek, geri çekilmek ve sonra tekrar denemek olduğunu keşfedebilirsiniz. Şu anda insanları memnun etmek zor olabilir. İşleri halletme baskısı yoğun olabilir, kendi yolunuza gitme ve kendi işinizi yapma arzunuzla çatışabilir. Bir tür yeniden düzenleme veya yeniden yönlendirme size iyi gelebilir. Özellikle sağlık,ve alışkanlıklarla ilgili yapılan ayarlamalar faydalı olabilir.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son günlerde fazla asabi olmanız çevreniz tarafından hiç de hoş karşılanmıyor. Bugün daha dikkatli olmalısınız. Duygularınızı ifade ederken titiz davranıyor ve karşınızdaki kişi tarafından yanlış algılanıyorsunuz...

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün finans, sağlık, özel hayatınızla ilgili kadersel güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgilerinizin sizi yanıltmasına izin vermiyorsunuz. Fikirlerinizi değiştirmek yerine, daha inatçı bir davranış sergilemelisiniz. Her şeye yetişmeye çalışırken, gözden kaçıracağınız konular olabilir. Önemli ipuçları elde edeceksiniz.

27 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 25' 24" R
Ay
Balık
06° 13' 50" R
Merkür
Başak
12° 25' 43" R
Venüs
Terazi
22° 19' 55" R
Mars
Yengeç
07° 03' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 44" R
Satürn
Balık
15° 22' 14"
Uranüs
Boğa
27° 09' 38"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 37"
Lilith
Terazi
08° 47' 52"
True Node
Koç
06° 37' 60"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>