Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Herkese Örnek Oluyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak daha karmaşık etkiler alıyorsunuz. İlişki üzerindeki etkinliğiniz üst seviyelere çıkmakta. Hata yapmamaya çalışın.

Meslek hayatınıza olan bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Daha dengeli adımlar atabildiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmaktan kaçınmalısınız. Fırsatları lehinize çevirmek için uygun zamandasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sırtınızı neye yaslayacağınızı iyi seçmelisiniz. Hayatta bazen istediğiniz gibi sonuçlanmayan hedefler edinebilirsiniz ama bunları muhakeme etmeyi ihmal etmemelisiniz. Bugün dinlenip sakinleşmeyi deneyin; gözünüzden kaçan noktaları bu şekilde daha iyi fark edebilirsiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün pratik zekanız ve analitik yetenekleriniz öne çıkacak. Zeki fikirleriniz ve detaylara odaklanma yeteneğiniz ile sorunları çözmek konusunda etkili olacaksınız. Planlarınızı gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğunuz bilgi ve becerilere sahipsiniz. Ancak, titizliğiniz ve mükemmeliyetçi yapınızın sizi aşırı derecede detaylara saplanma riski taşıdığını unutmayın. Esnek olmaya ve başkalarının düşüncelerine ve fikirlerine de değer vermeye çalışın. Bugün hedeflerinize ulaşmak için sabırlı ve organize olmanız gerekebilir. Kendinize zaman ayırmak ve stresinizi yönetmek için de fırsat bulun. Sonuç olarak, bugün dikkatli ve disiplinli olmanız size başarı getirecektir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakinliğinizle çevrenizdeki kişilere örnek oluyorsunuz. Bu tavrınız işlerinizi kolaylaştıracak. Üstünüzdeki sorumluluk ne kadar fazla olursa olsun her şeyi yoluna koymayı başarıyorsunuz. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysanız, sosyal medya üzerinden yapacağınız paylaşımlarla birilerine mesaj vermek istiyor olabilirsiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınızı iyileştirmek için yeni yöntemler düşünebilirsiniz. Ailenizden alacağınız bir kaynağı kullanmak kısa vadede sorunları çözebilir. Ancak her seferinde bir kaynak bulamayacağınızı düşünerek kendinize farklı alternatifler oluşturmalısınız.

28 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğe yönelik konularda tamamlanmalar olabilir. Aynıçevresinde olduğunuz kişilerle iletişiminizi arttırmak sizi güçlendirebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Gün içinde işlerinizde yavaşlamalar olabilir. Ticari konularda kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Teknik işlerinizi ilerletmekte zorlanabilirsiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara yaklaşımınızın içe dönük olması ile beraber olayları olduğundan farklı yerlere götürüp yanlış anlayabilme ihtimaliniz de var. Dengeyi iyi kurmalısınız.

28 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Emeklerinin karşılığını alabilirsin bugün. Bu da seni çok memnun edebilir. Hayatında bir şeylerin yoluna girmeye başladığını somut gerçeklerle fark edebilirsin. Bir şeyler daha çok içine sinecek bugün.

28 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, ilişki sorunları bugün dikkatinizi dağıtabilir. Örneğin birine ihtiyacınız olduğunda yanınızda olmayabilir. Bugün sabrınızı geliştirmeye çalışın, özellikle de hedefleriniz istediğiniz anda gerçekleşmiyorsa veya her zaman sizin kadar hızlı olmayan başkaları söz konusuysa! Bugün dengesizliklere karşı biraz daha hassas olsanız da buna çok fazla zaman harcamamaya çalışın. Gün ilerledikçe amaç duygunuz artar. Kendiniz, özel bir kişi veya hayatınızdaki bir proje hakkında anlamlı bir şeyler öğrenmek için iyi bir zamanı olur.

28 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkiler konusunda kendinizi daha heyecanlı hissedeceksiniz. Gerçekleştirmek istediğiniz her türlü plan ve program için de uygun zamandan geçiyorsunuz. Sorunları ve sıkıntıları tamamen ortadan kaldırmayı başarabileceksiniz. Dengeleri lehinize çevirme şansınız da var.

28 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel bir denge ve istikrar dönemindesiniz. Zihin açıklığınız ve vücut zindeliğinizle işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Ayrıca canlı ve hareketli bir günün de tadını çıkarabileceksiniz. Ancak her şeyin hep böyle sorunsuz devam edeceği hayaline kapılmayın. Başarılarınızı şimdiden sağlama alın ki ileride sıkıntı çekmeyesiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Partner, ortaklık ve seyahatlerle ilgili şans sizinle olacak.

28 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ortak ilişkilerinize güçlü bir bakış açısı ile yaklaşmanız, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerini almak zorundasınız. Aksi taktirde; çabalarınızın boşa gitmesine neden olabilirsiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 45' 27" R
Ay
Koç
27° 54' 00" R
Merkür
Başak
18° 42' 23" R
Venüs
Terazi
26° 29' 57" R
Mars
Yengeç
08° 59' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 25"
Satürn
Balık
15° 06' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 47"
Neptün
Balık
28° 32' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 11"
Chiron
Koç
22° 17' 28"
Lilith
Terazi
09° 10' 34"
True Node
Koç
06° 37' 16"
Son Güncelleme : 20/09/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>