Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Maddi Sorunlarınızı Çözüyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinize uygun adımlar atmaya çalışmalısınız. Her şeyin istediğiniz gibi olmasını istiyorsanız ona göre adım atmanız gerekiyor.

Mesleki olarak her şey istediğiniz gibi şekillenebilir. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Gelir ve gider arasındaki dengeyi mutlaka korumaya çalışın. Abartılı harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeylerin belirgin olması sadece sizin çabanızla olmamalıdır. Kendinizi yalnız hissettiğiniz anların hiçbirinde karşınızdaki kişi için haklı sebepler bulmaya çalışmamalısınız. Duygularınızı hissetmeye ve yaşamaya çalışmanız, bunları heba etmeden de mümkün olabilir.

28 Eylül 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün içsel yolculuğunuza odaklanmalı ve kendinizi daha iyi anlamak için zaman ayırmalısınız. Meditasyon ve kişisel gelişim çalışmaları size yardımcı olabilir. Ayrıca, sağlığınıza dikkat etmeli ve düzenli egzersiz yapmalısınız.

28 Eylül 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah uyandığınızda rutinlerinizi yerine getirmek size iyi geliyor. Bakımlı olmaya özen gösteriyorsunuz. Parasal konularınızı çözmek için ailenizin destek istiyorsunuz. Ailenizin yardımıyla sorunlarınızı hızlıca çözüyorsunuz. Evli Başak burcuysanız, partnerinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda mücadeleyi elden bırakmıyorsunuz.

28 Eylül 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzman Astrolog Aygül Aydın'la günlük burç yorumları...Kendi düzeniniz ve sakinliğiniz içinde kalmak sizi dışarıdaki kaostan korur. Bu duyarsızlığı değil olayları ayrıştırabilme gücünüzü geliştirecektir. Yaşam koşullarınızı ve ev düzeninizi, işinize göre düzenlemek durumunda kalabilirsiniz.

28 Eylül 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakilere vereceğiniz tepkilere dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle hareketli zamanlarda heyecanlı iletişim nedeniyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde imaj değişikliği için uygun zamanlar var. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirmek size keyif verecektir.

28 Eylül 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde gergin hissedeceğiniz olay ve durumlar yaşayabilirsiniz. Özellikleyerinizde sizi provake eden kişilere karşı dikkatli olmalısınız.

28 Eylül 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eski arkadaşlarınla karşılaşmak, onlarla tekrar bir araya gelmek seni mutlu edecek. Beraber geçireceğiniz zamanı geçmiş günler hakkında konuşarak değerlendirmek güzel bir deneyim olabilir. Geçmişi yad etmek sana iyi gelebilir.

28 Eylül 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda daha fazla mahremiyet arıyorsanız, bunu istemeniz yeterli. İnsanlar sizinle daha fazla zaman geçirme fikrinden o kadar heyecan duyuyorlar ki, gönderdiğiniz ince ipuçlarını fark edemeyebilirler. Eğer biri bugün sizinle vakit geçirmek isterse ve siz aynı fikirde değilseniz, zamanınıza sahip çıkın. Kimseye bahane sunmana gerek yok. Zamanınızı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kendinize, kim olduğunuzun bir nedenden ötürü olduğunu ve hiç kimsenin sizden yolunuzu değiştirmenizi talep etme hakkı olmadığını hatırlatmaya devam edin. Eğer başkaları takip ettiğiniz hedefleri beğenmiyorsa bu onların sorunu; bu sizin hayatınız ve onu istediğiniz gibi yaşamalısınız.

28 Eylül 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin bir ruhsal denge arayışı içindesiniz. Bugün, sözlerinizin arkasında durarak, yakınlarınıza verdiğiniz tavizleri yerine getirmek isteyeceksiniz. Oysa bir an önce tamamlamanız gereken yoğun birbirikimi mevcut.

28 Eylül 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

28 Eylül 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sezgisel olarak daha net hissedeceksiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabilecek olmanız da sizin açınızdan daha iyi olabilir. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

28 Eylül 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınıza gösterdiğiniz özveriyi, son günlerde biraz abartmaya başladınız. Bu tarz, heyecanı yeterince yaşayamamanıza neden olabiliyor. Aşkı biraz da kendiniz için yaşamayı denemelisiniz. Günlük çalışma ortamındaki aksaklıklarınveriminizi etkilemesine izin vermeyin. Fiziksel şartların rahatsızlığı konusunda her ne kadar haklı da olsanız, en azından çözümlemek için bir şeyler yapmalısınız. Maddi problemlerinizi çözmek için biraz sıkıntı çekmeniz gerekiyor.

28 Eylül 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 04' 02" R
Ay
Boğa
17° 41' 19" R
Merkür
Başak
21° 11' 45" R
Venüs
Terazi
28° 07' 59" R
Mars
Yengeç
09° 44' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 12"
Satürn
Balık
15° 01' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 31"
Neptün
Balık
28° 29' 58"
Plüton
Oğlak
29° 44' 25"
Chiron
Koç
22° 14' 11"
Lilith
Terazi
09° 19' 28"
True Node
Koç
06° 38' 09"
Son Güncelleme : 21/09/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>