Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Acelecisiniz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sakinliğinizi korumaya çalışmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Gerginlikleri birlikteliğinize yansıtmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Huzur ve mutluluk için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte.

Mesleğinizle ilgili konularda biraz daha titiz davranmaya çalışmalısınız. Olumsuzlukların kısa zaman içerisinde son bulmasını arzu ediyorsanız, ona göre adımlar atmanız gerektiğini de unutmayın. Daha anlaşılabilir olmanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Finansal aksaklıkların son bulmasını arzu ediyorsanız, ona göre hareket etmeniz gerektiğini de unutmayın. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi iyi hissettiğinizde elinizin değdiği her şeyin iyileştiğini görebilirsiniz. Alım satım işleriyle ilgili beklentileriniz sonuçlanabilir ya da bu konularda yeni kararlar gündeminize gelebilir. Özgür ve mutlu hissetmenin keyfini çıkarırken bunu hayatın geneline yaymayı da öğrenin.

29 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, projelerinizde ilerlemek için mükemmel bir gün olabilir. Akıcı iletişim becerileriniz ve analitik düşünce yapınız sayesinde, hedeflerinize daha hızlı ulaşabileceksiniz. İş ortamında önemli bir toplantı veya sunum yapabilirsiniz ve dikkat çekici bir performans sergileyebilirsiniz. Ancak, mükemmeliyetçi tarafınızı kontrol etmeye çalışın ve aşırı detaylara takılmadan ilerleyin. Özel hayatta ise, ilişkilerde iletişim ve anlayış ön planda olmalı. Sevdiklerinize zaman ayırarak, ilişkilerinizi daha da güçlendirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyin ve stres faktörlerini minimize etmek için rahatlama tekniklerini kullanmayı deneyin. Genel olarak, bugün enerjik ve verimli bir gün geçirebilirsiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Başak burcuysanız işlerinizi halletmeye çalışırken panik olmamaya özen gösterin. Aksi taktirde hata yapabilirsiniz. Ekip arkadaşlarınıza jest yapmak için onlara kahve ısmarlamak isteyeceksiniz. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysanız, hayatınıza birini almak istediğinize karar verebilirsiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güven vermeyen ilişkilerin yıkıldığını gördüğünüzde seçimlerinizi neye göre yapmanız gerektiğini daha iyi anlayacaksınız. Bugün bu seçimlere odaklanabilirsiniz. Ertelenen ya da ilgilenilmeyen işlerin getirdiği kayıpları görüp kolları sıvamak, yeniden başlamak üzere hazırlanmak isteyebilirsiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal olarak sizi hapseden konuları daha fazla hissedebilirsiniz. Gizli kalan konulardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Gün içinde kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğlen saatlerinde odağınızı değiştirseniz iç uyumunuzu yakalayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlere yönelmeniz sizi rahatlatabilir. Yeni kararlar alabilirsiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi zorlayan deneyimlerden uzak kalmayı tercih edebilir, sevdiklerinizle güvenli ortamınızda kalmayı tercih edebilirsiniz, ileriye dönük planlar kurabilirsiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayat şartlarını daha iyi bir hale getirmek sana düşebilir. Hayat standartlarını kuvvetlendirmek, daha iyiye odaklanmak zihinsel bir hazırlık olabilir. Yokluk mantalitesinden sıyrılman ve elindekilere şükretmen gerekecek.

29 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer şu anda elinizden gelen şey buysa, şu anda yapabileceğiniz en iyi şey budur. Kendinizi yargılamayı bırakın ve nazik olun. Şüpheye düştüğünüzde kendinize sormanız gereken en önemli soru şudur: "En iyi arkadaşınız aynı durumda olsaydı ne söylerdiniz?" Günün yoğunluğu kendinizi tükenmiş hissetmenize neden oluyorsa sorun değil. Kendinize bir iyilik yapın ve dinlenmeye ve yenilenmeye öncelik verin. Bir şeyin veya birinin kaybının acısını mı çekiyorsunuz? Unutmayın, belli yerlere gitmek ya da eski yaraları tetikleyen insanlarla bir araya gelmek zorunda değilsiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. Farklı bir yapınız var ve hiçbir zaman ihtiyaçlarınızı başkalarının yanında konuşmaktan hoşlanmıyorsunuz.

29 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

29 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Taze enerjiler altında çok farklı bir güne giriş yapacaksınız. Burcunuzun alacak olduğu etkiler sayesinde yeni başlangıçlar da gündeme gelebilir. Sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşmasını sağladığınız sürece herhangi bir aksaklıkla karşılaşmayacaksınız. Koşullara uygunluk göstermeniz gereken bir gündesiniz. Doğru olan ne ise, onu yerine getirmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

29 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hızlı düşünüyor ve planlarınızı güçlü bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz. Bugün, düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için, bazı yolculuklar söz konusu olacak. Özellikle, fikrine değer verdiğiniz kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz.

29 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 45' 03" R
Ay
Koç
27° 47' 46" R
Merkür
Başak
18° 41' 37" R
Venüs
Terazi
26° 29' 27" R
Mars
Yengeç
08° 59' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 23"
Satürn
Balık
15° 07' 00"
Uranüs
Boğa
27° 06' 47"
Neptün
Balık
28° 32' 12"
Plüton
Oğlak
29° 45' 12"
Chiron
Koç
22° 17' 29"
Lilith
Terazi
09° 10' 31"
True Node
Koç
06° 37' 16"
Son Güncelleme : 20/09/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>