Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sırlar Gün Yüzüne Çıkıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Sorumluluklarınız ve çalışmalarınız konusunda mücadele etmeye hazır bir izlenim ortaya koyuyorsunuz. Hırslı yaklaşımlarınız sayesinde olaylara biraz daha ciddiyetle yaklaşacaksınız. Denetimi elden bırakamayacağınız bir gün. Pozitif düşüncelerinizin yoğunluk göstereceği bugün içerisinde daha rahat adımlar atabilirsiniz.

Söz konusu maddi durumunuz olduğunda rahat tavırlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Elde etmek istediklerinize ulaşırken içinde bulunduğunuz duruma uygunluk gösteremeyeceğiniz bir gün. Maddi açıdan doğabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçmeniz gerekmekte. Aksi halde, sorun ve sıkıntılar biraz daha artış gösterebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel açıdan yorulmanıza ve zarar görmenize neden olan durumların ardından yeni bir yaşam tarzı benimseyebilirsiniz. Daha sakin, rahat uğraşlar içinde olmayı talep edebilir ya da bunlara zemin hazırlayabilirsiniz. Hayattaki önceliklerinizin değişmesine önce siz saygı duymalısınız.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylara daha fazla dikkat etmelisiniz. Çevrenizde olan biten her şeye detaylı bir şekilde bakmalı ve gereken analizleri yapmalısınız. Ayrıca sağlığınıza da özen göstermekte fayda var, beslenmenize dikkat etmelisiniz. Kendinize zaman ayırarak stresinizi azaltacak aktiviteler yapabilirsiniz. Ailenizle olan iletişiminizi güçlendirmeye özen göstermelisiniz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini gergin hissediyor olabilirsin. Çalışan bir Başak burcuysan,arkadaşlarınla dikkatli iletişim kurmaya özen göstermelisin. Yakın çevrendeki kişinin hayatıyla ilgili bir sır öğrenebilirsin. Uzun süredir görmediğin arkadaşınla gittiğin bir mekânda karşılaşabilirsin. Yakın akrabalarının arkandan konuştuğunu duyabilirsin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günübirlik seyahatler,ya da sosyal amaçlı programlar kafanızı dağıtmanıza yardımcı olabilir. Sürekli aynı yöne bakmak, gördüklerinizi doğru anlamanızı zorlaştırabilir. Bugün her zaman bulunduğunuzdan farklı ortamlarda bulunmak, yeni görüşler ve deneyimler elde etmek adına size yardımcı olacaktır. 

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki konularda kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bireysel olarak fikrinizi ortaya koyabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konuları dile getirmek bazen yorucu sonuçlar doğurabilir. Hizmet aldığınız kişilerle daha çok uğraşabilirsiniz. Yeniliklere açık zamanlardasınız.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size iyi gelmeyen ilişkileri bırakmak için uygun bir gün. Size faydası olmayan şeylere ısrarla tutunmak uzun vadede sizi planlarınızdan alıkoyabilir.

28 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında olan biten bazı şeylerin gerçek yüzünü fark edebilirsin. Bazı şeylerin tahmin ettiğinden veya kafanda kurduğundan çok daha farklı bir noktada olduğunu fark edebilir ve buna göre adımlarını değiştirebilirsin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün özel biriyle bağlantı kurmak ve ekip olarak sorunlu alanları veya sorumlulukları ele almak için iyi bir enerji yanınızda. Bunun yerine, birveya yaşam yolu hedefi için birisinin desteğini kazanabilirsiniz ki bu da iyi hissettirir. Başkalarının hırslarınızı veyadurumunuzu anlaması güzel. Hem sosyal hayatınıza hem de işinize olan ilginizi dengelemek ve hatta belki de uyum sağlamak şu anda normalden çok daha kolay olabilir. Nereye gittiğinize veya uzun vadeli hedeflerinize ilişkin vizyonlarınızda bazı farklılıklar olsa da birileriyle birlikte çalışmak sizi oldukça ileriye taşıyabilir.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin davranışlarındaki farklılığı hissettiğiniz halde anlamak istemiyorsunuz. Sevdiğiniz kişiyi aramanın tam sırası. O, bir süredir sizden haber bekliyor. Yoğuntemponuz sizi yorgun düşürüyor ve olumsuz etkiliyor.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik işleriniz ön planda olabilir vehayatınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, maddesel kazançlarınızla ilgili özel durumlar söz konusu. Bütçenizi gözden geçirmenizde fayda var. Özellikle kendinizi mutlu hissettirecek, bazı kişisel şeyler satın almak isteyeceksiniz. Alışveriş yapmak için, uygun bir gün.

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>