Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İleriye Yönelik Adımlar Atıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, duygusal olarak biraz zorluk yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanızın her açıdan önemli olabileceğini unutmamanız gerekmekte. Karmaşadan uzak durabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Olumsuzluklar üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Doğru ve dengeli adımlar atmanın her açıdan önemli olabileceğini unutmayın. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Gelir ve gider arasındaki dengeyi korumaya çalışmalısınız. Olur olmadık hatalar yapmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hislerinizle savaştığınızı düşünebilirsiniz. Biraz durulduğunuzda, dinlendiğinizde aslında aynı tarafta olduğunuzu görebilirsiniz. İmkanları bulmak, değerlendirmek kadar bunlardan elde ettiğiniz sonucun da takdir görmesi sizi daha çok yüreklendirebilir.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başak burcundaki insanlar bugün, detaylara odaklanmak ve işlerini organize etmek konusunda başarılı olabilirler. Analitik düşünce güçleri yüksek olacak ve çevrelerindeki detayları fark edecekler. Ancak, mükemmeliyetçiliklerinin sınırını aşmamaları önemli olacaktır. Sağlık konularına özen göstermeleri, dengeli beslenmeleri ve düzenli egzersiz yapmaları da faydalı olacaktır. Aynı zamanda, çevrelerine karşı anlayışlı ve yardımsever olmaları, ilişkilerinde olumlu etkiler yaratacaktır.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşınla bir araya gelebilirsin. Karşılıklı yapacağın sohbet her ikinize de iyi gelecek. Daha önce yapmak istediğin ancak “ben bunu yapamam” dediğin tarifleri internetten kolayca öğrenerek, kendini şımartabilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, partnerinin ailesiyle, kendi aileni tanıştırma kararı alabilirsin.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde daha çok çalışarak, kendinizi göstererek ve sosyal becerilerinizi geliştirerek birçok imkan elde edebilirsiniz. Parasal kazançlarınız artabilir, işinizden keyif alabilirsiniz. Ancak hırs ve sabırsızlık gibi duygulara dikkat etmeniz ve tutarlı olmanız önemlidir.  

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerinizde daha başaralı olabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde daha yorucu koşullar söz konusu. İlerleyen zamanlarda sevdiklerinizle zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Hayatınızla ilgili riskli girişimlerde bulunmaktan kaçınmayacağınız bir gündesiniz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cinsiyetiniz ne olursa olsun bugün evren sizden centilmen olmanızı isteyerek sizlere özür dileme ve kusur kabul etme kapılarınızı açabilir.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı konularda yeni haberler alabilir ve bu yüzden panikleyebilirsin. Ancak sakin kalmak ve karşına çıkan meselelerle sakin bir şekilde başa çıkmak seni daha iyi bir noktaya getirebilir. O yüzden aceleci olmamalısın bugün.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün kendinizi ve ifade etmek için güçlü bir ihtiyaç hissedebilirsiniz. Bu, olumlu geri bildirim alma olasılığınızın daha yüksek olduğu bir zamandır ancak özellikle günün enerjileri inişli çıkışlı olduğundan, buna çok fazla duygusal yatırım yapmamaya çalışmak önemlidir. İnsanlar en iyi ihtimalle meşgul, gergin ve kendilerine odaklanmış görünüyorlar. Romantik meselelerde sinyaller karışabilir ve her iki tarafın da karamsar hissetme ihtimali vardır. Yine de çaba gösterirseniz karşılığını alırsınız.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklar veyaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, size tatmin duygusu sağlayabilir. Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün aşk, tatil, eğlence, çocuk veya hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahatlerden yana şanslı olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştığınız için, çoğu kez yalnızlık duygusu içindesiniz. Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz bile, onların fikirlerini benimsemiyorsunuz. Bugün derin bir sorgulama duygusuyla hareket edeceksiniz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>