Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorgulanmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamakta pek zorluk yaşanmayacak. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı çözüme kavuşturmak için harekete geçmeniz gerekmekte.

Mesleki konularda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Enerjiniz yüksek ve bu da tüm sorunları geride bırakmayı başarabileceğiniz anlamına geliyor.

Maddi konularda kendinize yüklenmekten kaçınmalısınız. Hata yapmadığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev hayatınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Taşınma, ev sahibi olma gibi konularda karar verebilir, aile içi ilişkileri iyileştirebilirsiniz. Geçmişte kalan yaralara veda ederek, hak ettiğiniz hayatı yaşamaya başlayabilirsiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işlerinizde detaylara önem vermeniz gerekebilir. Her şeyi detaylı bir şekilde planlayarak ilerlemeli ve gereken özeni göstermelisiniz. Kafanız karışık hissedebilirsiniz ancak sakin kalarak problemlere mantıklı çözümler bulabilirsiniz. İletişim konusunda dikkatli olmanızda fayda var, karşınızdaki insanlarla anlaşmazlıkları engellemek için sabırlı olun. Bugün sağlığınıza da özen göstermeyi unutmayın.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Balkonunu düzenlemek isteyebilirsin. Yeni alacağın çiçekler ve küçük dekorasyon malzemeleriyle balkonunu renklendiriyorsun. Burada misafirlerini ağırlamak için sabırsızlanıyorsun. Aldığın kararların çevrendeki kişiler tarafından sorgulanmasından hoşlanmıyorsun. Bazı şeyleri içinde tutmanda fayda var.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi hayatınızla, rutinlerinizle ve sağlığınızla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Çevresel konulara, ikili ilişkilere ya da işlerinize zaman ayırmak elbette gerekli ancak kendinizi de ihmal etmemelisiniz. Hem fiziksel olarak rahatlamak hem de kendinizi olumsuz duygu ve düşüncelerden korumak size iyi gelecektir. 

23 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızda hareketli bir gündeminiz olabilir. Bazı değişiklikler için fırsat yaratabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda cesur kararlar verebilirsiniz. Emlak ve toprakla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda farkındalığınız artabilir. İlişkilerde tartışmalar yaşanabilir.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde negatif etki üzerinize geçebilir. İyi bir planlama ile herkes, herkesin sahip olduğu şeylere sahip olabilir kıskanmaya gerek yok.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlarla arkadaşlık ve muhabbet dışındaki konularda iletişim kurmak zor olabilir. O yüzden bugün kendini zorlamamalı ve sana keyif veren konulara odaklanmalısın. Sevdiğin kişilerin kalbini kırmamak önceliğin olmalı bugün.

23 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün daha güçlü bir amaç duygusu hissedebilirsiniz. Derinlere inmek ve anlamlı değişiklikler yapmak istediğiniz için hızlı düzeltmeler ilgi çekici değildir. Hırslarınız artar ve profesyonel hedeflerinize ulaşma konusunda kendinizi her zamankinden daha kararlı hissedersiniz. Kendiniz ve hedefleriniz konusunda özellikle iyi hissetmenin zamanı olabilir. İnsanlar size daha çok güveniyor. Siz de arzularınızı takip etme konusunda muhtemelen daha cesur hissedeceksiniz. Gerginliği serbest bırakıyorsunuz ve işleri yumuşatıyorsunuz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi meşgul edecek ve masraf yapmanıza neden olacak o kadar çok şey buluyorsunuz ki, sizi takip etmek bu dönemde zorlaşacaktır. Bugün özellikle farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor fakat, duruma hakim oluyorsunuz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; ev, aile, gayrimenkul, kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor olacak ve güçlü destekler alabileceksiniz. Gününüz şahane geçsin.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnce hesaplar peşinde koşarken, detaylar sizin için önemli olacak. Girişimciliğiniz takdir görmesine rağmen yüklendiğiniz misyon kolay değil. İşle ilgili kuruntularınızın nedeni, güvensizlikten kaynaklanıyor. Hata yapmamaya çalışın.

23 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 43" R
Ay
Koç
19° 45' 32" R
Merkür
Başak
17° 42' 09" R
Venüs
Terazi
25° 50' 20" R
Mars
Yengeç
08° 41' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 23"
Satürn
Balık
15° 09' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 16"
Neptün
Balık
28° 33' 05"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 47"
Lilith
Terazi
09° 06' 58"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>