Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kuruntu Yapıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 50%

Karşınıza çıkan sosyal enerjiye kulak verin. Önemli biriyle yollarınız kesişebilir, bu kişi size yardımcı olabilir veya gelecekte etkili biri olabilir. Bu kişiylehayatınızda karşılaşabilirsiniz. Bu kişi size bazı kariyer fırsatları sunabilir. Ya da size harika bir arkadaşlık sunan kişisel bir ruh eşiniz olabilir. Bugün, mutlu karşılaşmalara açık olun.

Yeni sistem veya prosedürü uygulamak için iyi bir gün. Son zamanlarda mesleğinizde öğrenmek ve büyümek için çok çalıştınız ve şimdi öğrendiklerinizden bazılarını kullanmaya başlama zamanı gelmiş olabilir. İş yerinde konuşmaya başlayın ve bu yeni bilgileri pratik bir şekilde kullanın. İnsanlar, ilerlemekte ve çalışmakta olduğunuzun farkına varabilir ve katkılarınızı takdir edeceklerdir.

2 aydır, İş hayatınızdaki şeylerin hızlandığını hissediyorsunuz. Eğer bi projeye başladıysanız, bunlar düşündüğünüzden daha hızlı gelişebilir ve biraz kontrolden çıkabilir. Şimdiye kadar, kurduğunuz şeyleri daha açıkca fark etmeniz için iyi bir gün olacak belki bazı sürprizler bile yaşayabilirsiniz.

Düşünceli bir ruh hali içerisindesin. Normalde insan içine karışmayı seven bir insansın ama şu anda kendine vakit ayırmaya ihtiyaç duyuyorsun. Belki bir kitap okumayı ya da kıvrılıp e-postalarını incelemeyi keyifli bulabilirsin. Rahat kafayla hayatın üzerine düşüncelere dalacaksın. Biraz meditasyon yaratıcılığını tetikleyecektir. Zihnini biraz kapattığın takdirde aradığın çözümlere ulaşabilirsin!İlgi odağı olmaktan keyif alıyorsunuz, doğru. Fakat bazen bir adım kenara çekilip sahneyi başkalarına bırakmak gerekir. Özellikle bugün, insanlar eleştirel bir tavırda olacağı için bir kenara çekilmek daha önemli. Neden seyircinin olumsuz tepkisini alasınız ki? Havadaki gerginlik sebebiyle ufak tefek tartışmalar çıkabilir. Bu tartışmalara karışmayın, hiç gereği yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızın belli bir yönüyle ilgili derhal kalkıp harekete geçmenizi gerektirecek can sıkıcı bir gelişme olabilir. Bir konuyla ilgili aşırı duygusal davranıyor olabilirsiniz ve neler olup bittiğine dair acımasız gerçekleri gözden geçirmeniz gerekebilir. Kendinizi duygusal dramınıza çok kaptırdığınız için bariz olan bir şeyi göremiyor olabilirsiniz.

3 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detay gerektiren işlerle ilgilenebilir, işlerinizi başarıyla tamamlamak için daha motive olabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde daha canlı ve keyifli hissedebilirsiniz.

3 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda kendi kendine kuruntular yaptığını fark edeceksin. Olayların düşündüğün gibi olmadığı öğreneceksin. Yaşam alanında değişiklik yapmak için akşam saatlerinde alışverişe çıkabilirsin. Uzun süreli birlikteliği olan bir Başak burcuysan, sevgilinin sosyal medya hesaplarını kontrol etmek isteyebilirsin.

3 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişiminizde sivri dilli olabilirsiniz. Kapıları sert kapatacağınız zaman aynı yere tekrar gelebileceğinizi de düşünmelisiniz. Mesafe koymak ya da iletişimi bitirmek istiyorsanız, bunu yaparken iyi günlerin hatırını ve paylaştığınız çevreyi göz ardı etmeyin.

3 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız konularla ilgili eğitimler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda daha hızlı ilerleyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz. Gün içindeki sıkışıklıklar moralinizi bozmasın.

3 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mükemmele yaklaşmak için yavaş adımlarla ilerlediğiniz bugünlerde özellikle beklediğiniz mesleki haberlerin geldiği görmek sizleri oldukça ferahlatabilir.

3 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevreniz, komşu ve kardeşlerinizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Mars bugün son derecesinde ilerlerken iletişim konusunda daha dikkatli olmalı, yol ve yolculuklarda tedbiri elden bırakmamalısınız.

3 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı şeylerin bilinmemesi en iyisidir. Dünyanızdaki çeşitliliğin tadını çıkarın ve diğer insanların yaklaşımlarındaki farklılıklara saygı gösterin. Herkesin her sırrını ortaya çıkarmak hiçbir şeye fayda sağlamaz.

3 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara yüzeysel bir bakış açısı getirmek istemediğiniz için, çevrenizle kişisel çarpışmalar yaşayabilirsiniz. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız var. Takıntılarınızın sizi yönlendiriyor.

3 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün rutin işler ve bunların detayları ile dolu olacaktır. İlgilenmeniz gereken her işe tek başınıza girişmeyin. İşbirliği konusunda olumlu etkiler aldığınız için, size yardım edecek bir insanla birlikte çalışmak son derece yararlı olacaktır.

3 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı konularda partnerinizin sizi anlamadığını düşünüyorsunuz. Bugünyerinizde çok yaratıcı ve çalışkan olacaksınız. Gün içinde daha aktif olmaya özen gösterin ve vücudunuzu susuz bırakmayın.

3 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün aklınızda olmayan şeyler başınıza gelecek. Özel hayatınızda varolan sorunları konuşup ortadan kaldırmak yerine çocukça tavırlarla görmezlikten gelmeyi tercih etmeniz hiç doğru bir davranış değil. Mesleğinizde hırslı biri olarak tanınıyorsunuz. Hedeflerinizin büyük olması biraz hırslı görünmenize neden olabiliyor. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Bir yerden beklediğiniz bir para varsa bugün mutlaka alacaksınız

3 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 58' 20" R
Ay
Boğa
16° 16' 26" R
Merkür
Başak
21° 00' 55" R
Venüs
Terazi
28° 00' 53" R
Mars
Yengeç
09° 41' 35" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 52"
Satürn
Balık
15° 01' 30"
Uranüs
Boğa
27° 05' 37"
Neptün
Balık
28° 30' 08"
Plüton
Oğlak
29° 44' 28"
Chiron
Koç
22° 14' 26"
Lilith
Terazi
09° 18' 49"
True Node
Koç
06° 38' 05"
Son Güncelleme : 21/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>