Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Trendleri Takip Ediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, hata yapmaktan kaçınmalı ve birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalısınız. Amaçlarınıza uygun hareket edin.

Mesleki olarak daha sabırlı olmaya çalışın. Karmaşık etkiler alsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Çabalamaya devam etmeniz gereken bir gün.

Maddi konularda biraz daha tutarlı olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları daha dengeli kullanmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı eski ilişkilerinizi düşünebilir, nerede hata yaptığınızı sorgulayabilir. Bu, eskiye dönmek için değil bugüne ve yarına daha iyi iz bırakabilmek içindir. Analiz gücünüzü kullanarak sadece işinizde değil bireysel ve duygusal yaşantınızda da yeni sayfalar açabilirsiniz; kendinize sırtınızı çevirmeyin.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylara odaklanmak yerine genel bir bakış açısıyla durumları değerlendirmeye çalışmalısınız. İleriye dönük planlar yaparken dikkatli olmanızda fayda var. İletişimde açık olmaya özen gösterin ve dengeli bir şekilde ifade etmeye çalışın. Ayrıca sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Enerjinizi doğru yönlendirerek verimli bir gün geçirebilirsiniz. umarım gününüz güzel geçer!

30 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Başak burcuysan, yeteneklerini açığa çıkaracak projeler seni heyecanlandırabilir. Kreatif biryapıyorsan, yeni trend gelişmeleri işine dahil etmek isteyeceksin. Boşanma aşamasında olanlardansan, eşinin senin için gösterdiği çabaya karşılıksız kalmayacaksın.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Taşınma, ev sahibi olma gibi konularda karar verebilir, aile içi ilişkileri iyileştirebilirsiniz. Geçmişte kalan yaralara veda ederek, hak ettiğiniz hayatı yaşamaya başlayabilirsiniz. 

30 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ilişkide olduğunuz insanlarla daha fazla ilgilenmeniz gereken durumlar içinde kalabilirsiniz. Karşınızdakileri daha iyi dinlemeye bakın. Bazı konularda detaycı ya da kontrolcü tavrınız sizi zor duruma sokabilir. Başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz. Bugün eşinizle ilgili işler yüzünden planlarınızı yenilemek durumunda kalabilirsiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinin ön plana çıkacağı bugünlerde duygusal kararlar alabilirsiniz. Gönül ilişkilerinde yeni bir döneme geçerek mutluluğunuzu perçinleyeceksiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda kafa karışıklığı yaşayabilirsin. Bazı konularda ikilikler çıkabilir. Sen bir şey söylerken başkası bir başka şey söyleyebilir. O yüzden dikkatli davranmalı ve kanıtlarla yürümelisin.

30 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, insanlar bugün özellikle konuşmalarınız, fikirleriniz ve görüşlerinizle ilgileniyor. Arkadaşlarınız vearkadaşlarınız arasında bir şekilde yol gösterici konumunda olabilirsiniz. Her zamankinden daha beceriklisiniz. Sorunlu alanları anlamaya ve üstesinden gelmeye yönelik adımlar şimdi atılabilir. Bir şeyin üstesinden gelme arzusu güçlüdür. Nitekim bu süreç, kendinize dürüst olmayı ve biraz zorluğu göze almayı gerektirir. Yakın bir ilişkide bir sorun olabilir ve mümkün olan en kısa sürede bunu çözmeyi hedeflemelisiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fikirlerinizi kendinize saklamak istediğiniz için garip bir gizemlilik içine girebilirsiniz. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi olumsuz endişelendirebilir.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak, bugün çalışma hayatınız, sağlık ve gündelik işleriniz ön planda olabilir. İş hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir; projelerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmeli, rutin kontrollerinizi aksatmamalısınız. Gününüzün şahane geçmesini dilerim.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güçlü olmak adına başlattığınız her türlü çalışmaya yürekten inanıyorsunuz. İdeallerinizde ısrarcı davranmanız sizi istediğiniz noktalara getirecek. Bugün, yapacağınız görüşmelerde karşı tarafın düşünceleri size olumlu gelmeyebilir.

30 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>