Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Deneyim Kazanıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2024, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Duygusal olarak kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Sakinliğinizi korumayı başardığınız sürece herhangi bir zorluk yaşamayacaksınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gereken bir gündesiniz.

Mesleki durumunuzda değişiklik yapmak isteyeceksiniz ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerekebilir. Dengeleri zorlamadığınız takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her türlü harcamadan uzak durmanız gerekmekte. Olumsuzlukların son bulmasını arzu ediyorsanız elinize geçen fırsatları doğru değerlendirdiğinizden emin olmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma koşullarınız sizi daha fazla sorumluluk almaya itebilir. Evrak ve telefon trafiğini iyi yönetmek, yaptıklarınızı en iyi şekilde sunmak emeklerinize değdiğini size gösterecektir. Dalgınlık ya da stres bazı detayların gözünüzden kaçmasına neden olabilir; bunlara neden olacak faktörlerden uzak kalmaya çalışın.

30 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, sağlık ve beslenme konularına dikkat etmen gereken bir gün olabilir. İş yerinde iletişim sorunları yaşayabilirsiniz, bu yüzden anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışmalısınız. Bugün karar vermek için acele etmeyin, detayları iyice incelemek ve düşünmek daha iyi olabilir. İlişkilerinizde iletişimde dikkatli olmalı, karşı tarafı anlamaya çalışmalısınız. Enerjinizi olumlu ve yapıcı aktivitelere yönlendirmenizde fayda var. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

30 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olmayan Başak burcuysan, hiç beklemediğin bir anda aşk kapını çalabilir. Hayallerinin ötesindeki birini hayatına almak ayaklarını yerden kesecek. Arkadaşlarından önemli tavsiyeler alabilirsin. Aldığın tavsiyeleri kulak arkası etmek yerine hayatına uyarlaman iyi olacak.

30 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutininizde veortamınızda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. İş süreçlerinizi daha verimli hale getirmek için alışkanlıklarınızı değiştirebilir, araç gereçlerinizi yenileyebilirsiniz. Sağlık konularında da alternatif yöntemler deneyebilir ve bedeninizi dinlendirecek aktiviteler yapabilirsiniz. 

30 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak isteyebilirsiniz. Yeni konular gündeminizi meşgul edebilir. Yabancılarla ilgili konularda kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Ticari konularda değişiklikler olabilir. Eğitsel konulara yönelebilirsiniz. Finansal işlerinizden para gelebilir. Sorumlu olduğunuz işleriniz için mücadele edebilirsiniz.

30 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda, düzenli ilişkinizde başarı getirecek yeni fikirler ve ilhamlar ile güne başlayabilirsiniz.

30 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insan ilişkilerine daha fazla odaklanabilirsin. Gün içerisinde halletmen gereken sorumluluklardan çok kimle ne konuştuğun önemli olacak. Özellikle ikili ilişkilerde kafanın epey yoğun olacağı bir gün olabilir bugün.

30 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün güne iyi başlıyorsunuz fakat hala düşünceli bir ruh halindesiniz. Manevi konularda aklınızda soru işaretleri olabilir, aile büyüklerinden yardım istemek iyi olacaktır. Bu dönem yapacağınız doğa aktiviteleri, sevdiğiniz kişilerle sosyalleşmek size çok iyi gelecektir. Yeni yerler keşfetmeli ve düşüncelerinizi eski yerlerde bırakmalısınız. Zihninize hükmettiğiniz zaman güneşli günler de sizi kucaklayacaktır.

30 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olağan işlerden sıkıldığınız için denememiş işleri tercih ediyorsunuz. Bu hafta sizin için fırsatlar günü olabilir. Akıllı davranmalısınız.. Egemen ruhunuz, ilişkilerinizi yanlış etkiliyor. Dostlarınız fazla üzülüyor unutmayın..

30 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

30 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kariyer,ve kadersel olarak hayatınızda kararsızlıklar ve partneriniz, ortağınızla ilgili bazı sorumluluklar ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendiniz her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, ruhunuzda fırtınalar yaratıyor ve dinginlik savaşları veriyorsunuz. Özgürlük duygularınızın sesini dinleyip, artık beklentilerinizi gündeme getirmelisiniz.

30 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
01° 00' 23" R
Ay
Yengeç
26° 19' 51" R
Merkür
Akrep
15° 42' 26" R
Venüs
Yay
07° 23' 54" R
Mars
Yengeç
25° 43' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 47" R
Satürn
Balık
13° 08' 03"
Uranüs
Boğa
26° 12' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 01"
Plüton
Oğlak
29° 40' 34"
Chiron
Koç
20° 47' 36"
Lilith
Terazi
12° 54' 30"
True Node
Koç
06° 23' 10"
Son Güncelleme : 24/10/2024 01:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>