Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Fırsatlar Karşına Çıkıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk hayatınızda bugün, ilişkinize karşı daha bilinçli adımlar atmanız önem taşıyor. Nedenler üzerinde yoğunlaşmanız gereken bir gündesiniz. Sizi yıpratabilecek her türlü olumsuz yaklaşımdan uzak durmaya çalışmalısınız; bu, ilişkinizi güçlendirebilir.

İş ve kariyer alanında, son günlerde yaşanan olumsuzlukların sizi engellemesine izin vermemelisiniz. Harekete geçmek için ideal bir gündesiniz. Doğru adımlar attığınızda, başarıyı yakalamanız çok da zor olmayacak.

Bugün, yapacağınız harcamalar konusunda daha dengeli olmalısınız. Sonrasında pişmanlık yaratabilecek harcamalardan kaçınmanız gerekmekte. Hata yapmamanız, maddi açıdan daha sağlıklı bir durum elde etmenize yardımcı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zaman geçtikçe yenibirlikleri veya fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bir anlaşmayı karara bağlama konusunda çok acele etmemeniz gerektiği gibi çok fazla da düşünmemelisiniz. Bu anlamda kendinizi yetişememe, yapamama, mahcup hissetme durumuna düşürmeyin; imajınızı ve motivasyonunuzu koruyun.

4 Ekim 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcundaki insanlar için detaylara odaklanmak ve işlerini organize etmek önemli olabilir. Duygusal dengeyi korumak ve sağlık konularına dikkat etmek de bugün üzerinde durmanız gereken konular arasında olabilir. Olumlu ve yapıcı düşüncelerle hareket etmek size iyi gelebilir. Enerjinizi doğru yönlendirdiğinizde, verimli ve pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Umuyorum ki bugünkü burç yorumunuz size yol gösterici olur!

4 Ekim 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Başak burcuysan, son zamanlarda ilişkinde gerginlikler yaşanıyorsa, bu konuları açıklığa kavuşturma fırsatı yakalayabilirsin. Açık iletişim kurmak ve empati göstermek, ilişkinizi daha sağlam temellere oturtmanıza yardımcı olacaktır. Maddi konularda, beklenmedik fırsatlar karşına çıkabilir.

4 Ekim 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda kazançlar artabilir ve yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Online platformlarda daha aktif olup, içeriklerinizi geliştirmeye odaklanmalısınız. Harcamalarınızı dikkatli yönetmeli ve sizi mutlu etmeyenve insanlardan uzak durmalısınız. 

3 Ekim 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. Biten işleri tekrardan düzenlemek ve değiştirmek yorucu bir hal alabilir. Yakın çevrenizdeki farklı olaylar ilginizi çekebilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Gün içinde alınan kararlar, ilerleyen zamanlarda değişim gösterebilir. Bu bakımdan ticari görüşmelerde net kararlar almak doğru olmayabilir.

4 Ekim 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde her şeyi açık yüreklilikle dile getirmeyin. Dengelerinizin sarsılması aslında belirgin iyiliğiniz için olabilir hatırlayın.

4 Ekim 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki insanların ne dediğini çok fazla umursamayacaksınız. Kendi bildiğinizi uygulamak isteyecek ve ona göre adımlar atacaksınız. Sorun yaratabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışmalısınız. Hatadan uzak durmanız gereken bir gün.

4 Ekim 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün para veile ilgili çözümler veya planlar geliştirmek için uygun bir ruh halindesiniz. Yöneticiniz Merkür, Güneş ile paralel ve her ikisi de para evinizde konumlanıyor. Bu nedenle, pratik işlerinize dair daha objektif olabilirsiniz. Ancak, günün ilerleyen saatlerinde, Merkür-Satürn etkisi devreye girdiğinde, sizi gerçekliğe döndüren endişeler ortaya çıkabilir. Para ve değerli eşyalar ya da pratik işlerinizle ilgili düşünmeniz gereken çok şey olabilir; bu nedenle şu an için büyük kararlar vermektense seçeneklerinizi değerlendirmek en iyisidir. Müzakereler tamamen tatmin edici olmayabilir ve bu da durumları o anda daha da kötüleştirebilir. Önemli bir partneriniz geçici olarak biraz uzak, duyarsız veya onaylamayan bir tavır sergileyebilir, özellikle de sizi yüzeysel ya da kaygısız olarak algılıyorsa. Aşırı düşünmek, üzerinde fazla durulması gerekmeyen ya da olgunlaşması için zamana ihtiyaç duyan konulara çok fazla zaman harcamanıza neden olabilir, bu yüzden enerjinizi ve zamanınızı daha yararlı konulara ayırmaya çalışın.

4 Ekim 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Etrafındakilere zaman ayırmalısın. Ailene, aşkına veyaarkadaşlarına duyarlı bir yaklaşım izlemelisin. Karşına çıkan zorluklarla kibarca ve anlayışla uğraş. Her şeye maddi anlamlar yükleme ve kafana takılanlara manevi bir bakış açısı ile bak. Hayatın için yeni organizasyonlara katılabilirsin. Evren bugün senden yana. Asla pes etme ve yarattığın bir dünya varsa onu koru.

4 Ekim 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

4 Ekim 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yakın çevre, eğitim, kardeşler veya seyahatlerde olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

4 Ekim 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün yeni başlatmayı düşündüğünüz bir duygusal ilişki ya da ilişkilerinizde yolunda gitmeyen bazı şeyler varsa onları düzeltmek için harekete geçerseniz kazançlı çıkarsınız. İş konusundaki endişe ve kuruntularınız bugün tetiklenebilir ve bu durumda sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz. Bu yüzden bilimsel verilere ve gerçekçi bilgilere dayanan sonuçları gözden geçirmeli ve mümkün olduğunca riske girmekten kaçınmalısınız. Umut bağladığınız bazı para kaynaklarında hareketlenme var.

4 Ekim 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 02' 58" R
Ay
Yengeç
13° 48' 41" R
Merkür
Akrep
14° 15' 42" R
Venüs
Yay
06° 14' 20" R
Mars
Yengeç
25° 19' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 30" R
Satürn
Balık
13° 10' 17"
Uranüs
Boğa
26° 14' 31"
Neptün
Balık
27° 41' 17"
Plüton
Oğlak
29° 40' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 11"
Lilith
Terazi
12° 48' 07"
True Node
Koç
06° 24' 06"
Son Güncelleme : 23/10/2024 02:26

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>