Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tepkilerini Kontrol Etmekte Zorlanıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2024, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olsanız da hislerinizi daha net ifade etmeye özen göstermelisiniz. Zaman zaman zorlanabilirsiniz ama bu süreci aşmanız mümkün. Daha bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz; ilişkinizi güçlendirmek için fırsatlar yaratmalısınız.

İş ve kariyer alanında, bugün sınırlar üzerinde etkinlik gösterme fırsatına sahip. Doğru ve dengeli adımlar atabildiğiniz sürece zorluk yaşamayacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma ayak uydurmanız gerekmekte; hata yapmaktan kaçınmalısınız.

Bugün, parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şey istediğiniz gibi ilerleyebilir. Sorunların ve sıkıntıların tamamen geride kalabileceği bir gündesiniz; bu fırsatı iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İhtiyaç listesi hazırlayabilirsiniz. Başkalarına yardım ederken kendi sınırlarınızı korumanız gerektiği bu listenin en başında yer alabilir. Sağlıklı yaşamın, sadece beslenmeyle olmadığını, dinlenmek, sevilen etkinliklere ve insanlara zaman ayırmakla da olduğunu bilmelisiniz. Bazı insanlardan bu yönde olumsuz eleştiriler ve kırgınlıklar duyabilirsiniz.

1 Ekim 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylara daha fazla önem verebilirsiniz. Organizasyon becerilerinizle ön plana çıkabilir ve projelerinizi başarıyla tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda sağlık konularına da dikkat etmenizde fayda var. Kendinize zaman ayırarak stresinizi azaltabilirsiniz. Bugün, içsel denge ve huzurunuzu korumak için kendinize özel bir zaman ayırabilirsiniz.

1 Ekim 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birtakım haksızlıklar ortaya dökülebilir. Tepkilerini kontrol etmekte zorlanabilirsin, dikkat! Herkesten gizlediğin bir aşk yaşıyorsan ve sevgilin ilişkinizi sahiplenmiyorsa son noktaya koyan taraf sen olabilirsin. Artık kendi yoluna bakacak, duygularına haksızlık etmek istemeyeceksin. Yeni bir hobi edinmeyi düşünebilirsin.

1 Ekim 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle, ortaklıklarla ilgili eski meselelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Kendinizi hala sorumlu hissettiğiniz işler ve insanlar konusunda tavrınızı değiştirmelisiniz. Profesyonel olun, önünüze ve gününüze bakın. İşle ilgili yüzleşmelerde soğukkanlı kalmanız, mesajı anlamanızı sağlayacaktır. 

1 Ekim 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yönelmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler meydana gelebilir. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. Duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz. Eğitim konularında başarılı olabilirsiniz. Güçlü kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

1 Ekim 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün en şanslı burçlarından biri olarak günü keyifli geçirirken sevdiklerinize de zaman ayırmayı ve küçük iyilikler yapmayı unutmamalısınız.

1 Ekim 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İç dünyanızda güvence arayışına yöneleceksiniz. Hayata bakış açınızın sürekli olarak değişim gösterme ihtimali var. İç dünyanızdaki sorunların ve sıkıntıların son bulmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Abartıya kaçtığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmayın.

1 Ekim 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün kelimeler ve net düşünceler kolayca akıyor. Para meseleleri ve pratik işler ön planda; Güneş ve Merkür kaynaklar alanınızda bir araya geliyor. Daha fazla detay ortaya çıktıkça, bu konular hakkında yeni içgörüler, fikirler ve bakış açıları önem kazanabilir. Bu transit, bir meseleye nesnellik kazandırmaya veya finansal, mülkiyet ya da saygı konularını netleştirmeye yardımcı olabilir. Son zamanlarda düşündüğünüz fikirleri veya olasılıkları, detaylar ve özel bilgilerle somut planlara dönüştürebilirsiniz. Yardımcı bilgiler size ulaşabilir veya zaten sizde mevcut olabilir; sadece işlenip, düzenlenip sonra da sıralanması gerekebilir. Bir projenin dönüm noktası veya olgunlaşması yaşanabilir. Sohbetler, özellikle yardımcı, bilgilendirici ve mantıklı olarak öne çıkıyor. Aynı zamanda, burcunuzdaki Ay duygularınızı harekete geçiriyor ve yenilik arzusunda bulunuyorsunuz.

1 Ekim 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir kırılma noktası yaratmışsın ve bu seni kopma noktasına getirmiş. Bu durumu kabul etmek veya bu durumla mücadele etmek senin elinde. Öncelikle sana ne getirdiğini veya senden ne götürdüğünü iyice bir düşün. Olumsuz sürprizlerle karşılaştığında cesaret ve sabrın sayesinde zarar görmeden onları atlatabilirsin. Lütfen sana yansıtılan negatif düşünceleri kafana takma ve hayatına kaldığın yerden başarıyla devam et.

1 Ekim 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

1 Ekim 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün imaj değişikliği, kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz ayrıca aşk, tatil, çocuk konularında güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Ekim 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kendinizi her açıdan tedirgin hissetme olasılığınız var. İki farklı enerji altında olmanız, olayları daha karmaşık hale getirebilir. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz sürece sorunlarla karşılaşmayacaksınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmalı ve kontrollü olmalısınız.

1 Ekim 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 07' 42" R
Ay
Yengeç
14° 51' 28" R
Merkür
Akrep
14° 22' 52" R
Venüs
Yay
06° 20' 04" R
Mars
Yengeç
25° 21' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 17" R
Satürn
Balık
13° 10' 06"
Uranüs
Boğa
26° 14' 21"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Terazi
12° 48' 39"
True Node
Koç
06° 23' 60"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>