Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hobilerin Aklını Dağıtıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Başak burcu bugün, aşk ve ilişki hayatınızda esnek bir yaklaşım benimsemek önem taşıyor. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları çözmek için yeni yollar aramalısınız. Etkin ve yapıcı yaklaşımlarınız sayesinde, ilişkideki gerginlikleri ortadan kaldırabilir ve daha sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz.

Bugün,ve kariyer hayatınızda ihtiyaç duyduğunuz enerjiye fazlasıyla sahipsiniz. Kendinizi frenlemek yerine, doğru adımları atmaya odaklanmalısınız. Olumsuzluklara takılmadığınız sürece, başarıya ulaşmanız oldukça kolay olacak. Hedeflerinize kararlılıkla ilerlemelisiniz.

Bugün, maddi konularda beklenmedik sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz bulunuyor. Ancak, elinizdeki maddi gücü doğru bir şekilde kullanmayı başardığınız sürece, sorunları aşmanız mümkün. Her şey istediğiniz gibi şekillenmeye başlayacak; bu nedenle dikkatli ve stratejik olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim ve sosyal çevrenizde yeni fırsatlar ve gelişmeler yaşanabilir. Kişisel projelerinize yaratıcı bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Bazı kırgınlıkları daha fazla uzatmamaksınız; net ve arada kalmayacağınız bir karar verin.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcundaki insanlar için iletişim konularında daha dikkatli olmak önemli olabilir. Açık ve net iletişim kurmaya özen göstermelisiniz, karşınızdaki kişileri anlamak için sabırlı olun. Ayrıca bugün detaylara daha fazla önem vererek planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Sağlık konusunda ise beslenmenize dikkat etmek ve düzenli egzersiz yapmak faydalı olacaktır.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kötü niyetli insanları tam anlamıyla kestiremiyor olman çevrene karşı daha tedbirli yaklaşmana neden oluyor. Yarattığı güvensizlik ortamından olumsuz etkilenen insanlar olabilir. Kendini toparlamak için akşam evde kendinle baş başa kalmak istiyorsun. Çeşitli aktivitelerin ile ilgilenmen kafandaki kara bulutları dağıtıyor.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim ve sosyal çevrenizde yeni fırsatlar ve gelişmeler yaşanabilir. Kişisel projelerinize yaratıcı bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Bazı kırgınlıkları daha fazla uzatmamalısınız; net ve arada kalmayacağınız bir karar verin.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Biraz daha dikkatli ve bilgi sahibi olarak hareket etmek faydalı olacak. Kimi zaman elde olmayan nedenler sizi psikolojik açıdan hassas kılabilir.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde öğrenme hakkınızın dahi kısıtlandığını hissedebilirsiniz. Sakin bir şekilde sorunu halledin. Yüksek enerjiniz çevreniz için efektif olacak.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir şeylerin belirgin olması sadece sizin çabanızla olmamalıdır. Kendinizi yalnız hissettiğiniz anların hiçbirinde karşınızdaki kişi için haklı sebepler bulmaya çalışmamalısınız. Duygularınızı hissetmeye ve yaşamaya çalışmanız, bunları heba etmeden de mümkün olabilir.

28 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, Venüs 17 Ekim'e kadar güneş haritanızın üçüncü evinde ilerlerken; bu geçiş birçok kişisel ilgi alanınızı uyandırıyor. Ancak şu anda sorumluluklarınız ve görevleriniz sizi çağırıyor, tam da bu nedenle kendinizi oldukça kararsız hissedebilirsiniz. Önemli işleri halletmek isteseniz de, kalbiniz tam anlamıyla bu işlerde olmadığı için bunu yapmak zor olabilir. Bugün bir durumu, hak ettiğinden daha olumlu ya da olumsuz bir ışıkta görebileceğinizi unutmayın. Ayrıca, başkalarının verdiği sözlere fazla güvenmemeye dikkat edin çünkü yargılar şu anda yanıltıcı olabilir. Bugün en üretken gün olmayabilir ancak projeleriniz konusunda oldukça heyecanlısınız. Venüs, önümüzdeki haftalarda kişisel ilgi alanlarınıza, zihninize, öğrenmeye ve bağlantı kurmaya çok dikkat çekiyor ve bu konularda keyif faktörünü artırıyor! Kendinizi ifade etmek, sosyal merak, öğrenme ve başkalarıyla fikir paylaşımı konusunda, çok iyi bir dönemde olduğunuzu sık sık fark edeceksiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tatmin olmak istiyorsun fakat böyle bir enerjiye kavuşamıyorsun çünkü kararsızsın. Yeni projeler peşinde olmalısın, grup çalışmaları senin için çok faydalı. Projelerini yalnız gerçekleştirmektense bilge ve tecrübeli kişilerden yardım alman daha faydalı olabilir. Artık lütfen grup çalışmalarına adapte ol ve yolunu öyle çiz. Ayrıca şimdiden tebrikler, bugün bir aşkın geldiğini de müjdeleyebiliriz sana.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak, bugün sağlık ve duygusal anlamda biraz negatif hissedebilirsiniz. Ancak, maddi konularda şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin!

28 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizin sizi anlamadığını ve size karşı ilgisiz davrandığını düşünmeyin. Neşeli ve enerjik tavrınız ile onun ilgisini çekebilirsiniz. İşinizle ilgili alacağınız tekliflerden etkilenmeniz mümkün. Ancak, karar vermek için acele etmeyeceksiniz. Olayların gelişmesini beklemeniz gerekiyor. Kendinizi giderek daha güçlü hissetmeye başlayabilir, etkileyici olabilirsiniz. Finansal anlamda kendinize hakim olun. Çünkü bu aralar, oldukça gereksiz masraflar yaptınız. Bağışıklık sisteminizi korumaya alın.

28 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 08' 07" R
Ay
Yengeç
14° 56' 58" R
Merkür
Akrep
14° 23' 30" R
Venüs
Yay
06° 20' 34" R
Mars
Yengeç
25° 21' 30" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 16" R
Satürn
Balık
13° 10' 05"
Uranüs
Boğa
26° 14' 20"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 57"
Lilith
Terazi
12° 48' 42"
True Node
Koç
06° 23' 59"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>