Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sürpriz Yapıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Duygularınızı net olarak ifade etme şansınız var ancak bunu yaparken daha kontrollü olmanız gerektiğini de unutmayın. Abartıdan kaçınmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak daha kontrollü ve bilinçli olmalısınız. Sizden istenenleri doğru anlamda değerlendirmeyi başardığınız takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olun. Hızlı ve tedbirsiz hareket etmek, her şeyin daha karmaşık olmasına neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışacaksınız. Dengelerin lehinize dönmesi için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız var ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekiyor. Daha dengeli ve planlı hareket edin.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün, kendinizi geliştirmek ve yeni beceriler kazanmak için ideal bir gün. Kurslara katılın, yeni bir dil öğrenin veya hobilerinizi geliştirin. Kişisel gelişim üzerine odaklanın.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finansal anlamda daha iyi yol alabilmek adına desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. Sizden tecrübeli kişilerin fikirlerini almaktan çekinmeyeceksiniz. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysanız “arkadaşım” dediğiniz kişiden hoşlandığınızı fark edebilirsiniz. Sevgilisinden uzakta yaşayan bir Başak burcuysanız, onu sürpriz yapmak isteyebilir, uçak bileti araştırabilirsiniz. Çalışan bir Başak burcuysanız emeklerinizin hiçe sayılmasına izin vermeyeceksiniz.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın hep bir koşuşturma içinde olmasından şikayet etmemelisiniz. Sorumluluğunuz ve istekleriniz varsa bunları doğru bir takvimin içine yerleştirmeyi deneyin. Yakın arkadaşlarınızdan, sizinle ilgili fikirlerini almak size yardımcı olabilir. 

30 Ekim 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmek ve detaylardan sıyrılmak daha kolay olabilir. Uluslararası konularla ilgilenme isteğiniz artabilir. Kişisel harcamalarınızla ilgili bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Yönünüzü netleştirmek için çaba harcayabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşmak için uygun bir gün.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızda güzel atılımlar yapabilirsiniz. Özellikle bekar olan Başak'lar aşk hayatınız için dua edebilir, olumlama yapabilirsiniz.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla beraber zaman geçirmek sana daha çok yarar sağlayabilir. İhtiyaç duyduğun manevi desteği onların yardımıyla bulabilirsin. Önemli kararlar öncesinde onlarla zaman geçirip fikirlerini almak ilerlemene yarar sağlayabilir.

30 Ekim 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün yönetmeniz gereken çok fazla zihinsel enerji var ve çoğunlukla onu iyi kanalize ediyorsunuz. Yaptığınız şey konusunda tutkulusunuz ve bu konuda oldukça iyisiniz. Tartışın, fikirlerinizi paylaşın ancak en iyi sonuçlar için duygusal mesafenizi koruyun. Fikirler her şeyi tüketir ve heyecan vericidir. Biraz dürtüsellik olabilir ancak genel olarak şu anda bir stratejiyle çalışmanın size en çok fayda sağladığını görecek kadar akıllısınız. Yine de, bir duruma artık tahammül edemediğiniz bir zaman olabilir. Bugün yaptığınız şey konusunda tutkulusunuz ve muhtemelen fikirlerinizi paylaşma konusunda çok heyecanlısınız ancak düşünmeden hareket etmemeye dikkat edin.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi gizlemek yerine imalı konuşmayı tercih edebilirsiniz. Çevrenize karşı esprili davranmak istiyor ve önleyemediğiniz duygularınız yüzünden, dilinizi sivri kullanıyorsunuz. Bugün sır saklama eğilimindesiniz.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk ve aşk konularında şans sizinle olacak. Çocuklarınızın eğitimiyle de ilgilenebilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi yalnız hissetmeniz geçici bir ruhi ve moral sarsıntısından ileri geliyor, aslında yakın çevrenizde sizinle gönül birliği edecek kimseler var. Ümit kırıcı bir durum yok! Son günlerdekiproblemlerinizin hala etkisi altındasınız. Bugün canınız hiç sorun yaşamak istemiyor. Bu yüzden size sorun olabilecek tartışmalardan, hatta size sorunlarını açabilecek insanlardan uzak durun. Dikkatli harcama yaptığınız sürece para sıkıntınız olmayacak. Geriliminizi spor yaparak azaltabilirsiniz.

30 Ekim 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 34" R
Ay
Boğa
11° 05' 26" R
Merkür
Başak
20° 21' 25" R
Venüs
Terazi
27° 34' 59" R
Mars
Yengeç
09° 29' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 38"
Satürn
Balık
15° 03' 03"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 18"
Lilith
Terazi
09° 16' 28"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>