Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Melankoliksiniz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda sabırlı olmaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızın açılmasına neden olabilecek herhangi bir yaklaşım ortaya koymamanız gerekiyor. Sınırlarınızın bilincinde olmanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi daha iyi ifade etmeye çalışın. Etkin adımlar atma şansınız var ancak bunun için zamana da ihtiyacınız olduğunu unutmamalısınız. İyimserliğinizi kontrol altına almanız gerekiyor.

Finansal durumunuzla ilgili olarak yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Hata yapmamalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Beklentilerinize uygun adımlar atmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanızı yakından ilgilendiren konularda daha kontrollü olmalısınız. İyimserliğinize her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Canıınızı sıkan her ne varsa ondan uzak durmalı ve kontrolü de elinizde bulundurmalısınız. Her türlü sorunun ve sıkıntının yavaş yavaş geride kalabileceğini de unutmamanız gerekmekte.

29 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün kendinizi geliştirmek ve yeni beceriler kazanmak için ideal bir gün. Kurslara katılın, yeni bir dil öğrenin veya hobilerinizi geliştirin. Kişisel gelişim üzerine odaklanın.

29 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir tarihte ilişkisini sonlandırmış bir Başak burcuysanız, duygusal gelgitleriniz artabilir. Melankolik bir ruh haline bürünebilirsiniz. Ekyapanlardansanız, fazla mesai yapmanız gerekebilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysanız, kendinizden yaşça büyük birinden hoşlanabilirsiniz. Bugün, telefonunuzu elinizden düşürmeyeceksiniz. Bu durum ailenizle aranızda problem yaşanmasına neden olabilir.

29 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ve işinizi garantiye almadan hareket etmemek bazen zaman kaybı gibi görünse de çoğunlukla zamanı daha iyi geçirmek adına bir fırsattır. Bugün yapacağınız görüşmelerde insanların ve konuların aklınıza yatması için dikkatli dinlemeniz, iyi gözlem yapmanız gerekebilir. İş koşullarınızla ilgili yenilikler yapabilirsiniz.

29 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha olumlu, daha yaratıcı ve yeni fikirlere açık bir gündesiniz. Uzaklar ya da yolculuklarla ilgili konular hayatınıza pozitif sonuçlar getirebilir.

29 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda tedirgin olabilirsiniz, kararsız hissedebilirsiniz. Ani aldığınız aşk teklifleri sizi hem heyecanlandırabilir hem de düşündürebilir.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ister istemez daha duygusal bir ruh hali içinde olabilirsin. Gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmalısın. İnsanların kalbini gereksiz yere kırmamak için daha dikkatli olmak, sana daha fazla değer kazandırabilir.

29 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an planlarınız arasında olmayan bir kaosun içinde olabilirsiniz. Programınız dolu ve belki çok da hoşunuza gitmeyen şeylerle meşgulsünüz. Sorumluluklarınızı azaltmak pek mümkün olmasa da bu engelleri aştığınızda sizi güzel günlerin beklediğini bilin. Tüm bu koşuşturmacanın ardında kendinize eğlenmek için biraz vakit ayırmayı unutmayın. Muhtemelen aslında çok bir önemi olmayan bir şeye çok fazla zaman ve enerji harcıyorsunuz. Artık bunu unutup sizin ve çevrenizdekilerin hayatlarında gerçek bir fark yaratacak konulara geçmelisiniz.

29 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yollar yapmalı ve görmeyi arzuladığınız kişilerle bir araya gelmelisiniz. Bugün yeniden yapılanmaya ihtiyacınız duyacaksınız. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmayı başaracaksınız. Baskıcı kişilerden kaçmayı yeğliyorsunuz.

29 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

29 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün para, kazançlarla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Ani eğitim, seyahat konuları gündeme gelebilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

29 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün aklınızda olmayan şeyler başınıza gelecek. Özel hayatınızda varolan sorunları konuşup ortadan kaldırmak yerine çocukça tavırlarla görmezlikten gelmeyi tercih etmeniz hiç doğru bir davranış değil. Mesleğinizde hırslı biri olarak tanınıyorsunuz. Hedeflerinizin büyük olması biraz hırslı görünmenize neden olabiliyor. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Bir yerden beklediğiniz bir para varsa bugün mutlaka alacaksınız

29 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 36' 21" R
Ay
Boğa
10° 47' 03" R
Merkür
Başak
20° 19' 06" R
Venüs
Terazi
27° 33' 27" R
Mars
Yengeç
09° 29' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 33"
Satürn
Balık
15° 03' 09"
Uranüs
Boğa
27° 05' 58"
Neptün
Balık
28° 30' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 41"
Chiron
Koç
22° 15' 21"
Lilith
Terazi
09° 16' 20"
True Node
Koç
06° 37' 49"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>