Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorumluluklarınız Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade etmekten kaçınmamalısınız. Olumsuzlukların son bulması için mücadele etmeniz gerekiyor. Güzel gelişmeler için biraz daha beklemede kalın.

Güzel bir sürece merhaba diyeceksiniz. Üstesinden gelemediğiniz ne kadarvarsa ona yönelecek ve arzu ettiğiniz sonuçları alacaksınız. Bilinçli olmaya devam etmeniz gerekmekte.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak. Rahat bir gün geçireceksiniz ancak yine de abartıdan kaçınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değer verdiğiniz kişileri daha fazla el üstünde tutmak isteyeceksiniz. Anlaşılabilir adımlar atacağınız bir süreçten geçiyorsunuz ve bu da ikili ilişkinizin daha iyiye gidebileceği anlamına gelmekte. Güzel gelişmelerle karşı karşıya kalacağınız bir gündesiniz.

5 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün kendinize zaman ayırmanız gereken bir gün olacak. Kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeyin ve dinlenmeye odaklanın.

5 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Başak burcuysanız,yerinizdeki sorumluluklarınızın artması sizi strese sokabilir. Telaş yapmamaya özen göstermelisiniz. Unutmayın ki siz, düzen burcusunuz. Düzenli birtakibi ile sorumluluklarınızın üstesinden geliyorsunuz. İlişkisinde sorunları olan bir Başak burcuysanız ilk adımı sevgilinizden bekleyebilirsiniz. Geç saatlerde yemek yememeye özen gösterin.

5 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeylerin belirgin olması sadece sizin çabanızla olmamalıdır. Kendinizi yalnız hissettiğiniz anların hiçbirinde karşınızdaki kişi için haklı sebepler bulmaya çalışmamalısınız. Duygularınızı hissetmeye ve yaşamaya çalışmanız, bunları heba etmeden de mümkün olabilir.

5 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz. İşle ilgili eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Kadın yöneticilerinizle aranızı iyi tutmaya çalışın. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Öğleden sonra daha çok gelecek planlarınıza odaklanabilir, sosyal çevreniz ile bir araya gelebilirsiniz.

5 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde başarılı olmaya odaklandığınız için bu başarıyı hangi açıdan sağlarsınız bunu bulmaya çalışıyorsunuz. Partnerinizin düşüncelerini merak ediyor olabilirsiniz.

5 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinde bulunacağın ortam seni yaratıcı olmak konusunda cesaretlendirecek. Başkalarının ne dediğine aldırmadan hareket etmek kendini daha özgür hissetmene yardımcı olabilir. Bu durumu korumak için daha istekli olmalısın.

5 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnandığınız şeye olan coşkunuz her zamankinden daha güçlü. Bu enerjiyi diğer insanları amacınıza yöneltmek için kullanın. Eğer bir şeylerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bugün bunu yapma günüdür. Başkalarını olaylara sizin açınızdan bakmaya kolayca ikna edebilirsiniz. Olaylara ilk önce girişirseniz, iz bırakma ve söylediklerinizle insanları etkileme şansınız artar. Çok dürtüsel olmaktan çekinmeyin veya endişelenmeyin. Bugün bu mümkün değil. Şöhret ve servet getirebileceğini bildiğiniz bir projeyle meşgul olmanın zamanı geldi. Şu anda bulunduğunuz yer ile ulaşmak istediğiniz yer arasında bir dağ var diye endişelenmeyin çünkü kendinize olan inancınız tırmanmanızı kolaylaştıracaktır.

5 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen, günlük yaşamınızı fazla zorladığınızdan, bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz. Güvenli olmak size yakışıyor.

5 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

5 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kariyer,hayatınızda önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak iletişim sorunlarına dikkat. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

5 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün yeni başlatmayı düşündüğünüz bir duygusal ilişki ya da ilişkilerinizde yolunda gitmeyen bazı şeyler varsa onları düzeltmek için harekete geçerseniz kazançlı çıkarsınız. İş konusundaki endişe ve kuruntularınız bugün tetiklenebilir ve bu durumda sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz. Bu yüzden bilimsel verilere ve gerçekçi bilgilere dayanan sonuçları gözden geçirmeli ve mümkün olduğunca riske girmekten kaçınmalısınız. Umut bağladığınız bazı para kaynaklarında hareketlenme var.

5 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 58' 45" R
Ay
Boğa
16° 22' 30" R
Merkür
Başak
21° 01' 41" R
Venüs
Terazi
28° 01' 23" R
Mars
Yengeç
09° 41' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 54"
Satürn
Balık
15° 01' 28"
Uranüs
Boğa
27° 05' 36"
Neptün
Balık
28° 30' 07"
Plüton
Oğlak
29° 44' 28"
Chiron
Koç
22° 14' 25"
Lilith
Terazi
09° 18' 52"
True Node
Koç
06° 38' 05"
Son Güncelleme : 21/09/2024 14:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>