Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Olaylara Bambaşka Bir Pencereden Bakıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İlişkinizin daha da iyiye gitmesi için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Gereğinden fazla hızlı davranmak, karmaşaya neden olabilir.

Rahat hareket etmeye çalışmalı ve elinizden gelenin en iyisi için harekete geçmelisiniz. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekmekte. Tavırlarınızın ve yaklaşımlarınızın belirleyici olabileceği bir gündesiniz.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Etkin adımlar atabileceğiniz bu süreçten en iyi şekilde yararlanmanız gerekmekte. Adım adım ilerlemeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanızda güvence arayışına yöneleceksiniz. Hayata bakış açınızın sürekli olarak değişim gösterme ihtimali var. İç dünyanızdaki sorunların ve sıkıntıların son bulmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Abartıya kaçtığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmayın.

1 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün, arkadaşlarınızla zaman geçirme ve sosyal etkileşimlerin tadını çıkarma şansınız var. Grup aktivitelerine katılmak veya yeni insanlarla tanışmak keyifli olabilir. Sosyal bağlantılarınızı güçlendirin.

1 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafınızdaki olaylara bambaşka bir pencereden bakmak isteyeceksiniz. Gözü kapalı bir şekilde mutlulukların peşinden koşmak gibi bir derdinizin olmadığını anlayacaksınız. Artık hayatınızda huzursuzluğa yer vermek istemiyorsunuz. Akşam saatlerinde ise, sosyal medyada vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Alacağınız bir mesaj sizi heyecanlandırabilir!

1 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kazanç edebildiğiniz her şeyin sizi daha fazla motive ettiğini görebilirsiniz. Bugünlere gelmek kolay olmasa da şimdi hiçbir zorluğun sizi yıldıramayacağını görebilirsiniz. Ancak bu durum yardıma ihtiyaç duyduğunuzda bunu dile getirememeye sebebiyet vermemelidir.

1 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı yönlerinizi kullanmaya çalışın. Uzaklarla ilgili uğraşlar ya da eğitsel konular size olumlu sonuçlar getirebilir.

1 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşktaki sevginiz diğer noktalarda da hayatınızın güzelleşmesine vesile olabilecek. Şehir dışından beklediğiniz kişiler gelerek keyfinize keyif katabilir.

1 Ekim 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların düşüncelerini anlaması imkansız. Nasıl hissettiğini onlara söylemen lazım. Onları anladığın gibi seni anlamaları zor. İstediğin gibi davranmaları için onları yönlendirmelisin. Bu şekilde huzura erişeceksin.

1 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün taze bir enerji sizi çevreliyor ve uzun zamandır hissettiğinizden daha sağlam hissetmenize yardımcı oluyor. Bugün, kimseyi gücendirmeden veya sinirlendirmeden bu zor durumda nasıl yolunuzu bulacağınızı görebilirsiniz. Yaptığınız çıkarımlar bulunduğunuz ortamda barışın anahtarı olabilir. Nitekim, şu anda kendinizi biraz bitkin hissedebilirsiniz ancak geç saatlere kadar sürekli hareket halinde olduğunuz için bu pek de şaşırtıcı değil. Sorumluluklarınızı azaltın ve mümkün olduğu kadar çok işi açıkça üzerlerine düşeni yapmayan kişilere devredin.

1 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara yüzeysel bir bakış açısı getirmek istemediğiniz için, çevrenizle kişisel çarpışmalar yaşayabilirsiniz. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan kurtulmanız mümkün değil.

1 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

1 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün seyahat, eğitim, yurt dışı veya uzak çevrenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Harcamalarınız artabilir. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

1 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların nedenini keşfetmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızın bununla ilgili yaptıkları uyarıları, kulak arkası etmeyin. Bazı engellerin keşfi, tarafların gözden kaçmış özelliklerinin keşfi de olabilir. Mesleğinizde yapmak istediğiniz bir atılım, bir yenilik var. Yapmayı planladığınız bir deneme, belki de, sandığınızdan da az risk taşıyor. Ama yine de göze almaya değer. Bu aralarda yaşanan finansal gelişmeler moralinizin yükselmesini ve hayata daha ılımlı yaklaşmanızı sağlayacak.

1 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 01' 11" R
Ay
Boğa
16° 58' 54" R
Merkür
Başak
21° 06' 20" R
Venüs
Terazi
28° 04' 26" R
Mars
Yengeç
09° 43' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 02"
Satürn
Balık
15° 01' 17"
Uranüs
Boğa
27° 05' 34"
Neptün
Balık
28° 30' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 26"
Chiron
Koç
22° 14' 19"
Lilith
Terazi
09° 19' 09"
True Node
Koç
06° 38' 07"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>