Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Geçmişi Özlüyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2023, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Sakin davranmaya ihtiyacınız olan bir süreçten geçiyorsunuz.

Başarıya ulaşmanızı sağlayacak yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Sakin davranmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Üzerinizdeki anlamsız baskıdan kurtulmayı başardığınız sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacaktır.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli olmalısınız. Şartlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zamana zamana kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Düşünceleriniz farklılık gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Kafanızın içinde yer eden olumsuzlukları da bir an önce ortadan kaldırmaya çalışın. Mantığa yatkın olmayan her ne varsa onun üstesinden gelmeniz gerekiyor.

3 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün ailevi konular ve evle ilgili işlerle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Ev içinde düzenlemeler yapabilir veya aile üyeleriyle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Sosyal yönlerinizi bir süreliğine bir kenara bırakarak ailenize vakit ayırmanız faydalı olacaktır.

3 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi yeni bitmiş bir Başak burcuysanız, eski sevgilinizi özlediğinizi hissedebilirsiniz. Eski sevgilinizi sosyal medya üzerinden gizlice takip edebilirsiniz. Online alışveriş sitelerinden alışveriş yapacaksanız eğer, dikkatli olmalısınız. Güvenlikle ilgili birtakım problemlerle karşılaşabilirsiniz. Hayatınıza tek başınıza yön vermek istediğiniz için, etrafınıza karşı ketum davranabilirsiniz. Kalp kırmamaya özen göstermelisiniz.

3 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konulardaki toyluğunuzdan sıyrılmaya başladığınızı görebilirsiniz. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını deneyimledikçe o aynılığı kıran tutumlarınıza daha çok ağırlık verebilirsiniz. Mutlu olmak varken kendinizi fiziksel ve ruhsal olarak düşürecek işlerin ve ortamların etkisinde kalmamaya çalışın.

3 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün statünüzü korumak için yeni hedefler edinebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde mücadeleye başlayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla uyumlu hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle görüşmelerinizde iyi sonuç alacaksınız. Ailevi konular sizi zorlayabilir. Evinizde bazı şeyleri değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

3 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda partnerinize şans vermeyi tercih edebilirsiniz. Affedemediğiniz konularda daha affedici olmayı tercih edebilirsiniz.

3 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların seni yanlış yargıladığını düşünebilirsin. Ancak bugün odaklanman gereken şey insanların ne düşündüğü olmamalı. Bugün odaklanman gereken şey, seni ilgilendiren konularda ne yaptığın olmalı. Bu da biraz emek gerektirebilir senin için.

3 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün destek almak veya destek vermek konusunda kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Her iki durumda da, bağlantıyı arzuluyorsunuz. Bu günlerde ruh haliniz zihinsel görevler için en mükemmel şekilde. Nitekim günün ilk yarısında yakın ilişkilerinizde bazı dramlar yaşanabilir. İnsanların tepkisiz, kayıtsız veya belirsiz tutumları sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Kesin cevaplar aradığınızda durumlar belirsizdir. Bugün size yalan söylenip söylenmediğini de sorgulayabilirsiniz. Mümkünse ve uygunsa, şimdilik işleri akışına bırakmaya ve kendinize güvenmeye çalışın. İnsanlar sizi geçici olarak anlamayabileceğinden, çok fazla şeyi yoruma açık bırakacak bir şey söylememeye dikkat edin.

3 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevre ilişkilerini en iyi kullanan biri olarak, sizi anlamak her zaman mümkün olmuyor. Bugün derin duyguların kişisi olarak bazen olayları fazla kafaya takıyorsunuz. Her kelimenin altında farklı bir anlam aramanız hata, biliyorsunuz.

3 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

3 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün seyahat, eğitim, yurt dışı veya uzak çevrenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

3 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişki sizi yoruyor ve bitmek üzere. Bir arkadaş topluluğunda tanıştırıldığınız kişi, artık umudu kesmenize karşın, bugünlerde sizi arayabilir. İş hayatınızla ilgili düşüncelerinizi hayata geçirmek için başkalarının desteğine ihtiyacınız var. Ortaklarınızın güvenini kazanmak için yapacağınız bağlantılarda, yerine getiremeyeceğiniz sözler vermeyin. Gücünüzün üzerinde sorumluluk almamalısınız. Almanız gereken bir para ile ilgili beklenmedik pürüzler çıkabilir.

3 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 58' 20" R
Ay
Boğa
16° 16' 26" R
Merkür
Başak
21° 00' 55" R
Venüs
Terazi
28° 00' 53" R
Mars
Yengeç
09° 41' 35" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 52"
Satürn
Balık
15° 01' 30"
Uranüs
Boğa
27° 05' 37"
Neptün
Balık
28° 30' 08"
Plüton
Oğlak
29° 44' 28"
Chiron
Koç
22° 14' 26"
Lilith
Terazi
09° 18' 49"
True Node
Koç
06° 38' 05"
Son Güncelleme : 21/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>