Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hayat Konforunuzu Arttırmak İstiyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki gelişmeleri daha yakından takip etmeye çalışmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmanız gerekiyor.

Beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Başarıya ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekiyor. Hızlı hareket etmek, hata yapmanıza neden olabilir.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Çabalamaya devam etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı sadece maddi koşullar üzerine değerlendirmemelisiniz. Sorumluluklarınızı hangi duygu ve niyetle yerine getirdiğinizi önemsemelisiniz. Dikkatinizi dağıtan, sizi asıl konunuzdan ayıran hiçbir şeye ve hiç kimseye artık tahammül etmek zorunda olmadığınızı bilmeniz ve bunu çözmeniz gerekecektir.

9 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylara odaklanma ve düzenlemeler yapma zamanı. Hedeflerinize ulaşmak için uygun bir gün olabilir. İş veya okul konularında önceliklerinizi belirleyin ve adımlarınızı bu yönde atın. Planladığınız projeleri tamamlamak veya bir takım görevleri halletmek için enerjik olacak, disiplinli bir çalışma ortaya koyabileceksiniz. Ancak aşırı stres ve mükemmeliyetçilikten kaçınmaya özen göstermelisiniz. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın ve sağlığınıza dikkat edin. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek size iyi gelebilir. İyi bir iletişim kurarak, işbirlikleri ve ilişkilerde başarı elde edebilirsiniz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayat konforunuzu arttırmak için araba almak isteyebilirsiniz. Size uygun bir kredi bulmak için bankalarla uzun telefon görüşmeleri yapıyorsunuz. Bu süreçte ailenizin desteğine de ihtiyaç duyabilirsiniz. Kendinizi güzelleştirmek için estetik yaptırmaya daha sıcak bakmaya başlıyorsunuz. İlk başta küçük rötuşlar yaptırmak için harekete geçmek isteyebilirsiniz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize bir çizgi belirlemek kadar bunu takip edebilmek de önemlidir. Zaman zaman duygusal ya da sosyal etkiler altında kalıp gerektiği gibi davranmakta zorlanabilirsiniz. Bugün sizi bu zorluğa çeken durumları fark edebilirsiniz, bunları göz ardı etmeyin.

9 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi işinizi sağlamlaştırmak için kullanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak için daha rahat koşullar söz konusu. Ailevi olaylarda kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz. Duygusal olaylara karşı temkinli davranabilirsiniz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde seyahat yapma isteğiniz ve kariyer inşa etme isteğiniz olabilir. Hayatınızda yenilikler inşa etmek için eskiyi bırakmanız gerekebilir.

9 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her ne kadar yorulduğunu hissetsen de başladığın işi bitirmeden duramayacaksın bugün. O yüzden gün içerisinde ne kadar planlı gidersen o kadar iyi olacak. Kendini zorlamadan ancak işlerin de olması gerektiği gibi gitmesi için biraz çaba gerekebilir.

9 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün kendinizi güçlü bir şekilde ifade ediyorsunuz. Öğrenme, iletişim ve ilişkiler geliştirebileceğiniz veya yeni anlayış kazanacağınız alanlar olabilir. İç görünüz o kadar keskin ki muhtemelen karmaşık bir sorunun temeline ineceksiniz. Çığır açan konuşmalar veya düşünceler güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir. Aktif olarak problemleri çözüyor, kalıplar buluyor ve kendinizi ilgi çekici ve anlamlı bir şeye dahil ediyorsunuz. Size birçok kez yardımcı olacak bir şey öğrenebilirsiniz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başarınızı sezgilerinize borçlusunuz Çevrenizle olumlu bir paslaşmaya geçerek, sonuçlara güvenle ilerliyorsunuz. Sade ve öz işlerden hoşlanıyor, işinizi mantık çerçevesi içinde yorumluyorsunuz. Daha seçici davranacaksınız.

9 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün maddi konularda şans sizinle olacak! İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

9 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünü iyi değerlendirmeli ve kariyer hedeflerinize adapte olmalısınız. Amaçlarınıza ulaşmak için üstlerinizle görüşebilir ve onlara planlarınızdan bahsedebilirsiniz. Olumlu gelişmeler çok yakında. İş yaşamınızdaki performansınız üstlerinizin gözünden kaçmıyor. Birlikte olduğunuz kişiyle ailesi yüzünden ufak bir tartışma yaşamanız mümkün. Büyütmeyin çünkü haksız olduğunu hemen anlayacak. İyi planlarla bol gelir sağlamanız mümkün. Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir.

9 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 24' 32" R
Ay
Boğa
07° 48' 57" R
Merkür
Başak
19° 56' 39" R
Venüs
Terazi
27° 18' 43" R
Mars
Yengeç
09° 22' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 50"
Satürn
Balık
15° 04' 02"
Uranüs
Boğa
27° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 31' 05"
Plüton
Oğlak
29° 44' 48"
Chiron
Koç
22° 15' 51"
Lilith
Terazi
09° 14' 59"
True Node
Koç
06° 37' 41"
Son Güncelleme : 21/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>