Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kıskanılıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Hareketli bir gündeme sahip olacaksınız. Bilinçli yaklaşımlarınız sayesinde aşk hayatınızı daha iyi seviyelerde yaşama şansına sahip olacaksınız. Günü istediğiniz gibi yaşayabilirsiniz. Kaba davranmadığınız sürece birlikteliğiniz açısından sorun yaşanmayacak. Hislerinizi istediğiniz gibi açığa çıkartabileceksiniz.

Yaşadıklarınızdan ders çıkarmak isteyeceksiniz. Sorunlarınızı nasıl sonlandıracağınızı iyi biliyorsunuz. Olumlu düşüncelerinizi ortaya çıkarmak isterken engellerle karşılaşmayacak olmanız da sizin adınıza önemli olacaktır. Tembellik etmenin zamanı değil. Mücadele etmeye hazır olmalısınız.

Maddiyata dayalı konularda verimliliğiniz artış göstermeye başlayacak. İşinize sahip çıktığınız sürece finansal olarak daha iyi seviyelere ulaşabilirsiniz ancak tüm bunlar için biraz daha beklemede kalmalısınız. Kişisel sorunlarınızı çözümleme arzusunda olduğunuz sürece herhangi bir aksaklık yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle aranızda bir çekişme yaşanabilir. Her zaman anlaşmak elbette mümkün olmayacaktır ama bu durum her zaman gergin, kırgın kalınacağı anlamı taşımaz. Bugün karşılıklı olarak birbirinizin hislerini anlamak, düşüncelerini değerlendirmek sorunun çözümünü ve hatta bir sorunun dahi olmadığını size net bir şekilde gösterecektir.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve keyifli hissedebilirsiniz. İş hayatınızda odaklanma ve kararlılık artabilir. İlişkilerinizde ise iletişim konusunda dikkatli olmanızda fayda var, sevdiklerinizle anlaşmazlıklardan kaçının. Sağlığınıza özen göstermeye devam edin ve beslenmenize dikkat edin.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki azmin ve mücadelen yöneticilerinin gözünden kaçmıyor. İşindeki statün artabilir. Çevrende seni kıskananlar olduğunu fark etmen uzun sürmeyecek. Kısa bir süre önce görüştüğün bir arkadaşınla tekrar bir araya gelebilirsin. İlişkisi olan Boğa burcuysan, partnerinle daha sosyal olmaya başlıyorsunuz.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik faaliyetler hız kazanıyor, yeni gelir kaynaklarına odaklanmalısınız. Dikkatli ve sabırlı olun, yeni fırsatlarla ilgili görüşler alın. Kontrolü elden bırakmayın, suistimallere karşı dikkatli olun.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. İş yerinizde üstlerinizle olan iletişiminize özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda gözden kaçan durumlar olabilir. Karar almakta acele etmeyin. Gün içinde değişen koşullar size sıkıntı verebilir. Yeni başlayacağınız işlerde dikkatli olmanızda fayda var. Emlak konuları sizi yorabilir.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda kendinizi diğerlerine yardım ederken bulabilirsiniz ancak yine de mantıklı sınır çerçevesinde kalmanız çok önemli olacak.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kulağına gelen her şeye hemen inanmamalısın. Dedikodu ve yalanın havada uçuşacağı bir gündesin. Bir konu hakkında karar alman gerekiyorsa, o konu ile alakalı detayları kulaktan dolma bilgilerden değil de kaynağından öğrenmen daha iyi olabilir.

10 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün erken saatlerde, meseleleri yanlış değerlendirme veya engellerin daha büyük görünme eğilimi var. Günün enerjileri, ilişkileriniz açısından karmaşık. Bu sabah hem sosyal beceriksizlik hem de aşırı duygusallık mevcut, bu nedenle en iyi sonuçları almak için başkalarına ve kendinize karşı sabırlı olun. Gün ilerledikçe hayat daha yumuşak bir hale gelir. Paranızı nasıl yöneteceğiniz veya yeteneklerinizi nasıl geliştireceğiniz konusunda yeni şeyler öğrenmek için mükemmel bir zaman olabilir.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Bugün, derin konuşmalar içinde olacaksınız. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlamasına izin vermemelisiniz.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ev, aile konularında şanslı olacaksınız. Ancak tartışmalara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda zorlanacaksınız. Arkadaşlarınızın aktivitelerine katılmak için, birçok geçerli nedeniniz var. Çeşitli bahaneler yaratarak, kendi kabuğunuza çekilmemelisiniz. Kazançlarınızın gelişmesini, güçlü dostların elbirliğiyle, sağlayacaksınız.

10 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 56" R
Ay
Akrep
09° 18' 44" R
Merkür
Aslan
28° 16' 29" R
Venüs
Terazi
11° 33' 57" R
Mars
Yengeç
01° 54' 43" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 60"
Lilith
Terazi
07° 49' 19"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>