Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İyiye Odaklanıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2023, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda var olan sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Dengeler ne kadar karmaşık ve zorlayıcı olsa da üstesinden gelme şansınız var.

Mesleki olarak daha etkin adımlar atma şansınız var. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Başarıya odaklanmanız ve doğru planlama yapmanız, her şeyin daha iyiye gitmesini sağlayabilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli olmaya çalışın. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçtesiniz. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız işlerin ödemelerini alabilirsiniz. Kendinizi bu şekilde mutlu ettiğiniz için ekonomik bir getiriniz olmadığında modunuz düşebilir. Bu algıyı değiştirin. Kazanmak kadar kazanabileceğiniz şeylerin farkında olduğunuzu ve bunları yapabildiğinizi düşünüp şükredin.

12 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hedeflerinize odaklanmanız gereken bir gün olabilir. Kendinizi enerjik hissedebilir ve kararlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak yeni projeler üzerinde çalışabilir ve başarı elde edebilirsiniz. Ancak, sabit fikirli olma eğiliminiz nedeniyle değişime direnç gösterebilirsiniz. İlişkilerinizde başkalarının fikirlerine de açık olmalı ve esneklik göstermelisiniz. Ekip çalışmaları yapmak ve işbirlikleri kurmak size fayda sağlayabilir. Özgürleşmek için yeni alanlara ve deneyimlere açık olun. Alışılmışın dışında adımlar atmak size ilham verebilir.

12 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kötüye odaklanmak yerine iyiye odaklanmayı tercih etmelisiniz. Unutmamalısınız ki kötü sizi aşağı, iyi ise sizi yukarı çeker. Çalışan bir Boğa burcuysanız mesleğinizde ilerlemek için daha fazla çalışmak isteyeceksiniz. Başarılı olmak özgüveninizi de yerine getirecek. Ailesinden ayrı yaşayan bir Boğa burcuysanız, ailenizi evinize davet edebilirsiniz. Mutfakta uzun süre vakit geçirmeye hazır olun.

12 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızın mantığınızla ters düşmesi yüzünden öfke duyabilirsiniz. Kontrol altına almak istediğiniz şey, bu tersliği yaşamamak ise kendinize mutlu olmanın, iyi hissetmenin herhangi birine ya da bir şeye bağlı olmaması gerektiğini hatırlatmalısınız. Kendiniz için iyi olanın farkında olun ve başka insanlardan önce bunu kontrol edebilmeyi deneyin.

12 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişeli olduğunuz konularla uğraşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki sorumluluklarınız sizi krize sokabilir. Farkındalığınız sayesinde kolayca atlatabileceksiniz. Parasal konularınızla ilgileneceğiniz zamanlardasınız. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Olayları akışa bırakmanız sizin için iyi olabilir.

12 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar karşı cinse veya partnerinize karşı gösterdiğiniz hata sonradan pişman olmanıza neden olabilir. Yolculuklar için uygun bir dönemdesiniz.

12 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanların kaba davrandığını düşünebilirsin. Ama bunda bir art niyet olmayabilir. O yüzden çevrendekilere odaklanırken hep bir hesap peşinde olduklarını düşünmemen gerekecek. Anlayışla karşı tarafa yaklaşmak sana düşebilir.

12 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerginliği ve stresi azaltmak, günün tadını daha iyi çıkarmanıza yardımcı olabilir sevgili Boğa. Tutkular, özellikle rutinlerinizden uzaklaşıp yeni fikir ve olasılıkları benimserken güçlüdür. Yine de bugün ilerleyen saatlerde kendinizi verdiğiniz sözlerin baskısı altında hissedebilirsiniz. Günün harekete geçirdiği içsel mutsuzluğu dikkate alın ancak şimdilik geniş kapsamlı kararlardan veya eylemlerden kaçının. Gün, küçük düzenlemeler yapmak için daha uygundur. Birisi sizi kısıtlanmış hissettiriyorsa bu, huzur uğruna ve mutluluğunuz pahasına çok fazla şeyden vazgeçtiğinizin bir işareti olabilir.

12 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Uranüs gezegeni size destek veriyor. Daha kararlı ve mantıklısınız. Bugün sezgilerinizin sizi yanıltmadığını göreceksiniz. Ortaklıklar konusu gündeme gelecektir.

12 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

12 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finansal konularda olumlu sürprizlere hazırlıklı olun. Sağlık ve özel hayatınızda yaşanabilecek ani gelişmelerle başa çıkabilecek güçtesiniz. Gününüz pozitif geçsin.

12 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin verdiği mutluluğu ve huzuru hiçbir şey vermiyor. Yaşadığınız bu büyük aşkta sezgilerinize güvenin. Doğru yolu içgüdülerinizin rehberliği sayesinde bulacaksınız. Bugün beraber çalıştığınız kimselerle olan ilişkileriniz biraz kritik olabilir. Beklenmedik anlarda olumsuz davranışlarda bulunarak çevrenin keyfini kaçırmanız söz konusu. Beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu durum bütçenizi sarsmayacak. Sağlığınızı çok ihmal ediyorsunuz.

12 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 59' 42" R
Ay
Boğa
01° 31' 48" R
Merkür
Başak
19° 09' 27" R
Venüs
Terazi
26° 47' 44" R
Mars
Yengeç
09° 08' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 18"
Satürn
Balık
15° 05' 54"
Uranüs
Boğa
27° 06' 33"
Neptün
Balık
28° 31' 47"
Plüton
Oğlak
29° 45' 03"
Chiron
Koç
22° 16' 53"
Lilith
Terazi
09° 12' 11"
True Node
Koç
06° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>