Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendinizi Geliştiriyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, olgun yaklaşımlar ortaya koyacak ve birlikte olduğunuz kişinin beğenisini kazanacaksınız. Sizi zorlayan, engelleyen ve korkutan her ne varsa geride bırakacak, tamamen ilişkinize odaklanacaksınız. Huzur ve mutluluk tamamen sizin yaklaşımlarınıza bağlı olarak değişim gösterebilir.

Mesleki açıdan beklenmedik gelişimler gösterebilirsiniz. İstediklerinize ulaşmanız artık bugünden itibaren değişim göstermeye başlıyor. Denge kurmakta zorlanmayacağınız bir süreçtesiniz. Enerjinizi de doğru yönetmeyi başarabilirseniz, her şey daha iyiye gidebilir.

Maddiyatla ilgili daha kontrollü olmaya çalışın. Gelişim gösterme noktasında biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Harcamalarınızı dengelemeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne yapmanız gerektiğine dair farklı düşünceleriniz olabilir ancak buna karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bugün herhangi bir adım atmadan önce bu adımdan, bu adımın getirilerinden ve almanız gereken sorumluluktan emin olmalısınız. Konuyla ilgili düşüncelerine her zaman güvendiğiniz kişiler dışında başka insanların görüşlerini de almanız faydalı olabilir.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Boğa burcu için günlük burç yorumunu yazabiliriz. Ancak, doğru ve güncel bir burç yorumu yapabilmem için doğum tarihinizi vermeniz gerekmektedir. Bu şekilde sizin için özel olarak hazırlanmış bir yorum yapabilirim. Doğum tarihinizi paylaşabilir misiniz?

6 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysanız alacağınız aşk itirafı karşısında şaşkınlığınızı gizleyemeyebilirsiniz. Çalışan bir Boğa burcuysanız, kendinizi yetersiz hissettiğiniz konularda geliştirmek için adım atacaksınız. Yurt dışıyla ilgili hayalleriniz varsa artık daha somut adımlar atmak isteyeceksiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün tutkularınızın peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Hedeflediğiniz bir konuda adım atmak, gereken donanıma sahip olmaya çalışmak yaşantınıza yeni bir soluk getirecektir. Her şey olması gerektiği hale gelirken, siz de artık yapmanız gerekenlere odaklanmalısınız.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlarla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi daha maceracı hissedebilirsiniz. Ertelediğiniz bazı konuları tekrar gündeminize alabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi daha uyumlu ve iyi hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili işlerinizi toparlamak için zamanınız olacak. Akşam saatlerinde iç sıkıntınız artabilir.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yeni enerjilere açtığınız bir gündesiniz. Yeni çevreler görmek ve kendinizi herhangi yeni bir anda geliştirmek hususunda başarılı olabilirsiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugüne iyi tarafından bakmalısın. Bir şeylerin gerçekten de yolunda gidebileceğini düşünerek hareket etmen gerekecek. Her ne kadar bazı şeylerin ters gitmesine alışsan da önce bu mantaliteden çıkman gerekebilir. Güne iyi başla, günü iyi devam ettir ve günü iyi bitir.

6 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün derin sohbetlerden ve etkileşimlerden keyif almanız muhtemeldir. En önemli şeylere odaklanırsanız sosyal yaşamınızda ince ama elle tutulur ilerlemeler olabilir. Aşkta ve dostlukta mükemmel bir istikrar ve sadakat duygusu sizi motive eder. Şu anda aldığınız tavsiyeler pratik ve yararlı olabilir. İlişkileri veya zevkleri biraz daha ciddiye alıyor olabilirsiniz ve bu şeylere daha fazla düzen getirmenin tam zamanı. Paylaşılan zevkler insanlarla olan bağınızı güçlendirebilir. Artık kurulan yeni ilişkiler veya işbirlikleri kalıcı olma eğilimindedir.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin üzerinde ilginç fikirleriniz, herkesin dikkatini çekecektir. Uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili farklı ip uçları bulacak, çok eğleneceksiniz. Hayallerinizin sınırları yok.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arzu ettiklerinizin peşinden giderken hiçbir şeyin sizi engellemesine müsaade etmeyeceksiniz. Gezegenlerden alacak olduğunuz etkinin de size fazlasıyla yarar sağlama ihtimali var. Koşullar üzerindeki etkin yaklaşımlarınız sizi istediklerinize ulaştırabilir. Bakış açınızdaki ciddiyeti biraz olsun değiştirmeye çalışın. Karmaşık durumların önüne geçebileceğiniz bir süreçtesiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek. İşinizin dikkat gerektiren boyutuyla ilgili bazı konularda daha dikkatli olun. Bugün bu konuda amirlerinizden ufak bir uyarı alabilirsiniz. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler var. Hesapsız harcamalarınız yüzünden bazı sorunlar çekiyorsunuz. Birilerinden borç isteyin. Açık hava ve iyi beslenme her şeyin başı. Tabii sizin için çok önemli olan başka bir şey de uyku.

6 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 03' 46" R
Ay
Boğa
02° 33' 51" R
Merkür
Başak
19° 17' 11" R
Venüs
Terazi
26° 52' 49" R
Mars
Yengeç
09° 10' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 34"
Satürn
Balık
15° 05' 36"
Uranüs
Boğa
27° 06' 30"
Neptün
Balık
28° 31' 40"
Plüton
Oğlak
29° 45' 00"
Chiron
Koç
22° 16' 43"
Lilith
Terazi
09° 12' 38"
True Node
Koç
06° 37' 27"
Son Güncelleme : 20/09/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>