Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Eski Defterler Açılıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, mümkün olanlar üzerinde yoğunlaşmaya çalışmalı ve hata yapmaktan kaçınmalısınız. Birlikteliğiniz olsun ya da olmasın, genel olarak kontrolü elinizde bulundurmanız gerekiyor. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Hoşunuza gidebilecek bazı etkiler alacaksınız. Bakış açınızdaki değişim ile beraberhayatınızı yeniden yönlendirme şansınız var. Her şeyin daha iyiye gitmesi için biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Beklenmedik her şeye hazırlıklı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrolü genel olarak elinizde bulundurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşamadığınız her şeyi daha kötü hale getirecek kararlardan uzak durmalısınız. Zayıflayamadığınız için yeme bozukluğuna dönüşen alışkanlıklar, kendinizi gösteremediğiniz için size uygun olmayan davranışlar edinebilirsiniz. Bunun bir çözüm olmadığını görmeli, yaşadığınız sorunları ya da konuları fark edip bunların gerekliliklerine göre hareket etmeyi öğrenmelisiniz.

8 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, maddi konularla ilgili daha fazla odaklanman gereken bir gündesin. Gelir ve harcamalarını gözden geçirerek, finansal stratejilerini gözden geçirmen gerekebilir. İş yerinde yoğunluğun artabilir ve projelerle ilgili daha fazla sorumluluk alman gerekebilir. Kendine zaman ayırmak için biraz daha esnek olmalı ve dinlenmeye özen göstermelisin. Özel yaşamında, ilişkilerde uyumlu bir gün geçirebilirsin. Partnerinle iletişimini güçlendirmek için zaman ayırmak önemli olacak. Kendini dinlemek ve ihtiyaçlarına odaklanmak için de zaman ayırman gerekebilir.

8 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığınız yatırımlardan istediğiniz dönüşü almak bu konudaki hırslarınızı arttırabilir. Daha fazla yatırım yapmak için kolları sıvıyorsunuz. Akşamki planlarınızın iptal olması canınızı sıkabilir. Eski partnerinizin sizinle iletişim kurma çabası kafanızı karıştıracak. “Yeniden olabilir miyiz?” diye düşünmeye başlayabilirsiniz.

8 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde vakit geçirerek hem dinlenip hem de evinizle ilgilenebilirsiniz. Bunu yapmaktan kaçmayın. Kendinizi geliştirmek ve ilerlemek için bazen durup düşünmeniz, nerede olduğunuzu fark etmeniz gerekir.

8 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş arkadaşlarınızla birlikte üzerinde çalıştığınız projeleri tamamlamak isteyeceğiniz bir haftadasınız. Yeni işler planlamak için araştırma yapabilirsiniz. Gün içinde sizi yoran koşullar oluşabilir. Hizmet aldığınız kişilerle yapacağınız görüşmelerde değişiklikler olabilir. Detaylarda boğulabilirsiniz. Kadınlarla ilişkileriniz de sabırlı olmalısınız.

8 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle işinizde attığınız cesurca adımlar sizinle birlikte çalışan kişilerin taktirini toplayabilir. Aşk konusunda şanslı olduğunuz bir gündesiniz.

8 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında sana fazlalık olan şeylerden kurtulmak için neyi bekliyorsun? Kendi hayatını sadeleştirmek için iyi bir gün bugün. Var olan sıkıntılardan kurtulmak adına ilk adımı, içinde yaşadığın kaos ortamını düzenleyerek atabilirsin. Düzen ve organizasyon sana iyi gelecek.

8 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parayla ilgili durumlarda bazı olumlu değişiklikler oldu ve cüzdanınız şu anda rahat bir nefes alıyor olmalı. Harcayacak bir miktar paraya sahip olmak çok güzel bir duygu diye tüm paranızı harcamanın şimdi zamanı değil. Daha önce planlamış olduğunuz bütçenize sadık kalın veya kendinize savurgan olmayan bir bütçe hazırlayın. Nitekim, tasarruflarınızı ortaya koymanız gereken birkaç acil durum birdenbire gelebilir. Böyle bir günde çok fazla çaba harcamadan değerinizi kanıtlayabilirsiniz. Önemli bir kişinin başarılarınızı takdir etmesiyle birkaç proje sonunda karşılığını verebilir. Herhangi bir övgüyü takdir etmek için bir dakikanızı ayırın ve kendinizi alkışlayın!

8 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Takıldığınız konulardan uzaklaşmak yerine güçlü bir şekilde sarılmanızda fayda var. Bugün aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Son günlerde her şeye çok çabuk kırılıyorsunuz.

8 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

8 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatı, gündelik rutinler, sağlıkla ilgili konularda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Seyahat, eğitim, konularında sorunlar gerçekleşebilir.Gününüz güzel geçsin.

8 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda akıntıya kürek çekiyorsunuz. Karşınızdaki kimsenin aklını çelmişler, ne yapsanız faydası yok! Sizin için hemen doğacak başka bir fırsatın peşine düşseniz daha iyi! Bugünyaşamınızda büyük bir hareketlilik söz konusu. İş ilişkilerinizdeki dostluklar size yorgunluğunuzu unutturuyor. Öğleden sonra yaşanacak çok önemli bir olaya sevineceksiniz. Borçlar, alacaklar birbirine karışmış gibi. Bir plan yapın. Mide rahatsızlıklarından şikayet etmeniz normal.

8 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 05' 07" R
Ay
Boğa
02° 54' 19" R
Merkür
Başak
19° 19' 44" R
Venüs
Terazi
26° 54' 30" R
Mars
Yengeç
09° 11' 08" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 39"
Satürn
Balık
15° 05' 30"
Uranüs
Boğa
27° 06' 28"
Neptün
Balık
28° 31' 38"
Plüton
Oğlak
29° 44' 59"
Chiron
Koç
22° 16' 39"
Lilith
Terazi
09° 12' 47"
True Node
Koç
06° 37' 28"
Son Güncelleme : 20/09/2024 16:43

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>