Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Alttan Alıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Boğa burcu bugün aşk ve ilişkiler konusunda, idealleriniz doğrultusunda hareket ederken daha kontrollü olmanız gerekebilir. Hislerinizi açığa çıkarırken daha etkili bir yaklaşım sergilemeniz faydalı olacaktır. Tavırlarınızı dengede tutarak anlaşılır bir şekilde iletişim kurduğunuz sürece sorun yaşamanız olası görünmüyor.

Boğa burcu bugünve kariyer alanında, zaman zaman kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Gerginliklere karşı dikkatli olmalı ve sabırlı kalmalısınız. Karşılaşabileceğiniz sorunlar ya da zorluklarla başa çıkabileceğinizden emin olabilirsiniz.

Boğa burcu için bugün, parasal kaynakların yönetiminde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Odak noktanızdaki değişimlerden yararlanma şansınız mevcut. Elinize geçen fırsatları net bir şekilde değerlendirmek gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Donanımlı bir insan olmak belli bir ağırlığı da beraberinde getirir. İnsanları etkilemek, eğitmek, iyileştirmek istediğiniz konularda bu ağırlığa uygun hareket etmeniz ve tutarlılık sergilemeniz önemlidir. Bugün planlarınız ve elde ettiğiniz sonuçlar arasındaki fark olup olmadığını değerlendirmeyi deneyin.

12 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün sizin için pozitif bir gün olabilir. Sabırlı ve kararlı bir tutum sergileyerek hedeflerinize odaklanmanız gereken bir gün olabilir. Duygusal olarak stabil olmaya çalışın, ani tepkilerden kaçının. Ailenizle zaman geçirmek size iyi gelebilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

12 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bana dokunmayın dediğin bir günün içinden geçiyorsun. Akşam saatlerinde toparlayıcı tavrını ön plana çıkarmaya çalışarak, ikili ilişkilerinde gözlemlediğin sorunları konuşmak ve düzeltmek isteyeceksin. Gün boyu yediklerine dikkat etmezsen, mide ile ilgili sorunlar yaşayabilirsin. Telefonunla ilgili yaşanacak bir sorun ile görüşmelerin sekteye uğrayabilir.

12 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşlerinizi tamamladıktan sonraki zamanı kendinize ayırmanızda fayda var. Bugün bir şeyleri bastırmak için fazlaca çalışmak, şekerli ve alerjik besinler tüketmek isteyebilirsiniz. Günün sonunda en büyük zararı yine ve sadece siz göreceksiniz; bunu kırmak adına bugünü havadar yerlerde zaman geçirmeyi deneyin.

12 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmek için değişik fırsatlarınız olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Farklı işlere yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizi etrafınızdaki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Aşkta bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Duygusal konularda çatışma içinde olabilirsiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Motivasyonunuzun yükseldiği bugünlerde işte güvencenizi garantileyecek yeni haberler alarak daha da keyiflenebilirsiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizde keyifli vakit geçirmek, istediğiniz düzen ve rahatlıkta olmak adına bazı harcamalar yapabilirsiniz. Bütçe konusunda sorun yaşamamak adına gerekli ve gereksiz listesini objektif bir şekilde hazırlamalısınız. Sizi bir koltuğun değil, o koltuğun üzerinde iç huzuruyla oturmanın mutlu edeceğini unutmayın.

12 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde, bazı onaylanmamalarla veya aşırı yüklenme ve zaman kısıtlamalarıyla ilgili sorunlarla başa çıkmanız gerekebilir, sevgili Boğa. Yine de bunların sizi aşağı çekmesine izin vermeyin çünkü bu iletişim kopuklukları ve kararsızlıklar geçici ve muhtemelen oldukça öğreticidir. Aslında, bunlar aracılığıyla daha önemli bir ihtiyaçla bağlantı kurabilirsiniz. Gün gittikçe daha fazla güvenle ilerler. Yaptığınız her şeye yaratıcı bir vurgu yapabiliyor gibi görünüyorsunuz ve kararlar hızlı ama pratik olma eğilimindedir. Her şeyi olduğu gibi söylemeye meyillisiniz ve bu çoğu zaman iyi gidiyor. Fikirleriniz veya arayışlarınız için daha fazla coşku hissetmek gününüzün bir parçası olabilir.

12 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkatini toplaman gerekiyor çünkü ani olaylar yaşayabilirsin. Her şeyi dikkatle düşün ve kararlarını ona göre ver. Tutkulu, maceraperest, kendinden emin ve tezcanlı olacaksın bugün. Yine de sana sakin davranmanı öneririm. Gözden geçirmek istediğin veya yeniden değerlendirmek istediğin olaylar var ise bugün karar vermeden önce tekrardan bir düşün.

12 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakinliğiniz ve güveniniz, size doğal bir güç kaynağı sağlıyor. Enerji dolusunuz, hatta olumsuz olaylar bile sizin için pek sorun teşkil etmiyor. Kendinizi şüphelerin olmadığı bir hayata çekmişsiniz. Kendinizi özel bir şey için hazırlayın, çünkü etrafınızdakiler doğallığınızdan büyülenecek. Yeni projeleri hayata geçirmek istiyorsanız, fazlasıyla destek göreceksiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşlerde iyi ilerlemeler kaydedeceksiniz, çünkü yükselmek arzunuzu basiret ve sorumluluk duygusu ile ölçülü hale getiriyorsunuz. Bu süreni zor ya da uzun vadeli kararlar için kullanın. Fırsatları disiplin ve kararlılık göstererek optimize edin.

12 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki ufak tefek problemleri kısa sürede aşabilirsiniz. Kendinizi ifade güçlüğü çektiğiniz konuda, sizi bağlayan duygusallıklardan arınmanız gerekiyor. Umudunuzu beslemeyi sürdürün. Sizi mesleki konuda rekabete kışkırtan bir iki kişiden hoşlanmıyorsunuz. İnsan hatalarının arkasında hep bir plan arıyorsunuz. Bilmeden, farkında olmadan yapılmış hatalar da olabileceğini kabul edin. Ödemeler konusunda sıkıntıya girmemek için şimdiden tedbirli olmalısınız

12 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 23' 03" R
Ay
Yengeç
18° 14' 04" R
Merkür
Akrep
14° 46' 06" R
Venüs
Yay
06° 38' 40" R
Mars
Yengeç
25° 27' 49" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 34" R
Satürn
Balık
13° 09' 30"
Uranüs
Boğa
26° 13' 47"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 17"
Lilith
Terazi
12° 50' 21"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>