Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dengen Bozuluyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Boğa burcu bugün aşk ve ilişki hayatınızda sizi tedirgin edebilecek bazı gelişmeler yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını arzu ediyorsanız ona göre adımlar atın.

Boğa burcu günlük yorumuve kariyer hayatınızda bugün, anlaşılabilir adımlar atmanın yollarını aramalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Sakinliğinizi korumayı başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Gözünüzde büyüttüğünüz şeyler sizi çok fazla engellemekte.

Boğa burcu günlük yorumu maddiyatla ilgili yeni gelişmelerin gündeme gelebileceğini belirtiyor. Olumsuzlukların tamamen ortadan kaldırılmasını sağlamalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Her şeyin istediğiniz gibi olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkileriniz konusunda zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Bazı şeyleri anlatamıyor ya da anlamıyorsanız bu konunun üzerinde daha fazla durmamalısınız. Kendi kendinize olumsuz senaryolar kurgulamak yerine, işinize, hayatınıza ve bunlara katmanız gereken yenilikleri kurgulayın.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcu için sevdiklerinizle zaman geçirmek ve ilişkilerinizi güçlendirmek için harika bir gün olabilir. Duygusal olarak tatmin olacağınız etkileşimler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda sabırlı ve kararlı bir tutum sergilemek başarıyı getirebilir. Bugün, kendinize zaman ayırarak dinlenmeyi ve stresi azaltmayı unutmayın. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Umarım keyifli bir gün geçirirsiniz!

7 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlık konularındaki dikkatsizliğin başına çorap örebilir. Çocuğu olan bir Boğa burcuysan okulla ilgili garip konular kulağına çalınabilir. Evden çalışanarkadaşlarının aldıkları kararlara hazırlıklı ol. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle arandaki problemleri çözmek adına önemli adımlar atabilirsin.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız yerin rahatlığı ve huzuru sizi doğrudan etkileyebilir. Bu yüzden evinizde, aile ilişkilerinizde ve yaşam tarzınızda bazı düzenlemelere gidebilirsiniz. Maddi imkanlarınız doğrultusunda taşınma ve yeni ev sahipliği düşüncelerinizi değerlendirebilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılıklı konularda daha iyi bir dinleyici olmaya çalışmalısınız. Sakin kalmak ilişkilerinizi daha iyi yönetmenize yardımcı olacak.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belli noktalarda kendinizi yorduğunuzu fark etmeyebilirsiniz. Kendinizi dinlemeyi ve meditasyonu da ihmal etmeyin.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizin için önemli olanı hayatınızın her alanına taşımak istemeniz doğal ve insanidir. Bunu aksini göstermeye çalışanlarla karşılaştığınızda kafa karışıklığı yaşamamak için niyetinizde ve düşüncenizde emin olmalısınız. Bir hatanız olsa dahi, hayatta her zaman her şeye çare bulunabileceğini bilerek ilerleyin.

7 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün aceleyle sonuçlara varmaktan veya istediğinizi elde etmek için zorlu taktiklere başvurmaktan kaçının. Önemli kararlar almadan önce daha fazla bilgi edinmeyi hedefleyin. Engellenmiş olma hissi muhtemelen hızla geçecektir, bundan sonra hayat o kadar ciddi gelmeyebilir. Başkalarının desteğine ihtiyacınız olduğunu sezmeleri güzel olsa da şu an ancak isteklerinize belirterek ulaşabilirsiniz. İdeal olarak, bir gözlemci olarak çok şey öğrenirsiniz. Ayrıca bugün, zihinsel düzeyde dağınık bir his olabilir. Dikkat dağıtıcı şeyler olası olsa ve fikirler ham olsa da ikinci bir bakışa değer olabilirler.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün seni inançlı bir sıçrama bekliyor. Hayallerini takip et çünkü beklenmedik fırsatlar sana geliyor. İnandığın her ne varsa köklü bir değişime doğru gidiyorsun. Denge ve uyumlu olma zamanı senin için. İş birliği ve sadakat sana mükemmel zamanları getiriyor. Unutma ki hayallerin bugün olmazsa yarın gerçekleşecek.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji ve cesaret dolu; isteklerinize ulaşmak için daha iyi koşullar isteyemezdiniz. Ancak, çok ilginç görünen ve oldukça karmaşık ayrıntılar nedeniyle hedefinizden kolayca uzaklaşabilirsiniz. Olaylara akılcı ve duyarlı yaklaşmaya ve temel yönler üzerine odaklanmaya dikkat edin, o zaman başarı için çok beklemeniz gerekmeyecek.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizde zorlu ve karmaşık görevleri gerçekleştirmek için disiplin ve dayanma gücü var. Gelecek için sağlam bir temel oluşturun. Kişisel kaynaklarınızı koruyun.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinize yönelik beklentileri o kadar anlaşılmaz şeyler değil. Ona daha zaman ayırabilir ve beraberliğinizde daha verici davranışlar içine girip çelişkileri yok edebilirsiniz. İşinizde çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Tamamlanması gereken işler biraz huzursuzluk yaratsa da başarıya yakınsınız. Karşınıza çıkacak fırsatları görmeye ve iyi değerlendirmeye çalışın. Düşündüğünüz şeyleri uygulamak için vakit kaybetmeyin. Bugünlerde harcama konusunda ipin ucunu biraz kaçırdınız!

7 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 27' 36" R
Ay
Yengeç
19° 13' 58" R
Merkür
Akrep
14° 52' 60" R
Venüs
Yay
06° 44' 11" R
Mars
Yengeç
25° 29' 44" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 21" R
Satürn
Balık
13° 09' 19"
Uranüs
Boğa
26° 13' 37"
Neptün
Balık
27° 40' 45"
Plüton
Oğlak
29° 40' 22"
Chiron
Koç
20° 49' 04"
Lilith
Terazi
12° 50' 52"
True Node
Koç
06° 23' 35"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>